Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

16.10.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 18:00
Naziv para: Cibona Zagreb-Le Mans SB
Tip para: 1X
Tečaj: 1.700

 

:nije:   76-78

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Par: Cibona - Le Mans, Tip: under 149,  Kvota: 1.94, Kladionica:pinnacleBice ovo sudar dve ekipe koje su prikazale odlicne odbrane u prethodnim mecevima...Cibona je odigrala fenomenalnu odbranu prvo u Ljubljani kod Olimpije koju su zaustavili na 48 poena,posebno je zanimljivo to da su Ljubljancani u zadnjoj cetvrtini dali svega dva poena...Nakon toga su docekali Madjarski Szolnoki Olay kojeg su zaustavili na 63 poena...Za danasnji sustret trener Zagrepcana nema kadrovskih problema,a trebao bi da nastupi i Davor Kus koji nije igrao protiv Madjara (valjda ga je Spahija cuvao za ovaj mec)...Na drugoj stranic  Le Man se zeli ove godine ukljuciti u borbu za titulu u Francuskoj pa je tim poprilicno pojacan...Usli su u prvenstvo sa dve odlicne predstave gde su protivnicima dopustili 62 i 63 poena...Sve u svemu ocekujem lagan prolaz ovog tipa na koji idem sa srednjim jacim ulogom...Srecno ako neko prati...

Edited by nisterlo

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30 Union Olimpija - Varese........kp 2 @ 1.55

 

 

Bet365

 

 

Ovo je duel ekipa koje su u silaznoj putanji. Varese je svoje ponajbolje igrače prodao, dok je Olimpija katastrofalna na početku sezone. Dovoljno govori podatak da još nisu prebacili 70 poena u nekoj utakmici. Napad ne funkcioniše nikako, otvoreni šutevi im ne idu, ziceri, jednostavno ništa im ne polazi za rukom. Mene čudi da je trener i dalje na svojoj poziciji i da još nije dobio otkaz. 

 
Varese bi trebao imati kvalitet da ovakvu Olimpiju dobije. Nisu ni oni kao što su bili prošle godine, došli su neki igrači u zamjenu, ali prošlogodišnja je ekipa nedvojbeno bolja od ove. Ne igram na kartu njihove snage večeras, već na slabost Olimpije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Montepaschi Siena - Galatasaray...........2 @ 1.95

 

 

Bet365

 

 

VOID za neriješeno nakon regularnog dijela, nije ML!!! U kladionici je to tip GALATASARAY +0.0!!!

 

 

Velike promjene u ekipi Montepaschija iz Siene ne mogu proći bez nekog tranzicijskog vremena u kome će ova ekipa bilježiti promjenljive rezultate. Iz ekipe su otišli ponajbolji igrač Brown, zatim Sanikidze, Moss, Kangur, Eze i Kemp. Promijenili su i trenera Bianchija, umjesto kojeg je šansu dobio njegov pomoćnik iz prošle sezone. Došli su neki novi momci, prije svih Spencer, a onda i English, Green, Carter, Hanter, Rochesti.. Međutim, uigranosti im sigurno nedostaje.
 
Protiv sebe imaju ekipu Galate koja bi mogla iznenaditi ove godine. Arroyo predvodi njihove napade, odbranu će vjerovatno pojačanje Sinan Guler. Osim njega stigli su Jawai i Erceg, a tim su napustili NDong, Jaka Lakovič i Howkins. Dosta je dobrih igrača u Galati i smatram da su uigraniji i kvalitetniji, te da će noćas zabilježiti odličan uvodni nastup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet365
Broj para iz kladionice: nema

Vrijeme odigravanja: 20:00
Naziv para: Brose Baskets - Strasbourg
Tip para: Brose Baskets -3.5
Tečaj: 1.530

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...