Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

17.10.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 8588

 

Vrijeme odigravanja: 14:30
Naziv para: Hrvat(19)(4,5)-Gibraltar(19)
Tip para: vise
Tečaj: 1.550

Share this post


Link to post
Share on other sites
National League - Izrael
18:00h   Hapoel Katamon - Maccabi Netanya
Tip: 2
Kvota: 1.50 bwin
ulog: 8/10
 
Danas u 6.kolu 2.Izraelske lige u fudbalu sastaju se Hapoel Katamon i Maccabi Netanya.
Katamon se nalazi trenutno na 13. mestu sa 4 boda i gol razlikom 6:11 , a ako gledamo samo kad su bili domacini, osvojili su samo 1 bod iz 3 utakmice i gol razlika 3:8.  Ako napomenemo da su na tri utakmice koje su odigrali kao domacini ,gubili jos posle 1.poluvremena i da u tom periodu nisu dali nijedan gol , dovoljno govori o kakvom timu i kog kvaliteta se radi. Inace Katamon je klub koji je ove sezone usao u 
drugu ligu i to je jedan mali klub koji je osnovan moze se reci skoro - 2007. godine. I sto je jos zanimljivije osnovali su ga navijaci Hapoel Jerusalema ,koji su bili nezadovoljni sa menadzmentom tima i postali prvi klub u Izraelu u vlasnistvu navijaca. 
 
Netanya se nalazi na 1. mestu sa 13 bodova, dva vise od drugoplasiranih Hapoel Ashkelon, iako imaju utakmicu manje.  Od 5 utakmica 4 supobedili , a samo jednu odigrali nereseno. Kao gosti su odigrali dve utakmice i obe pobedili - Beitar Shimshon sa 1:0 i Hapoel Petah Tikva sa 3:2. Za razliku od nihovih danasnjih domacina, (koji su se plasirali u 2.ligu, usli su iy 3. u 2.) , Natanya su bili ispali iz 1.lige. 
Netanya je mnogo bolji,poznatiji i naravno dosta uspesniji klub , sto se i po trenutnoj tabeli i vidi. Da podsetimo  5 puta su bili sampioni i 5 puta vice sampioni ( zadnji put u sezoni 2007/2008) i 4 puta osvajaci  Uefa intertoto kupa. Njihov cilj je da se odmah vrate u prvu ligu , a kako su krenuli to bi trebalo i da ostvare. A sledeci korak na tom putu je pobeda danas protiv Hapoel katamona.
Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00  Glasgow City - Standard Liege-1@1,50Analiza :Ženska Liga prvaka susret između Glasgowa i Standard Liege obećava da će biti jako zanimljivo . Možemo reći da  domaćini Europskog prvenstva   potpuno dominiraju škotske lige . U 19 odigranih utakmica dosad 18 pobjeda i jedan remi . Standard na relativno niskoj 4. mjestu u ligi , ali od lidera  samo dva boda manje . Iako je samo 1/32 finala postoje emocije koje možete osjetiti , sigurana sam da ćemo vidjeti lijepu utakmicu sa par tisuća gledatelja na tribinama . Prethodni sastanak održan prošlog tjedna između ova dva tima je bio 2-2 , ali bez sumnje pokazale su se jače žene iz Škotske .  Pobjeda Glasgow City danas bi trebao biti neka vrsta formalnosti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...