Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

19.10.2013.

Recommended Posts

15:00 Leotar-Slavija Tip:1tim2 2+, Kvota:9.00, Kladionica:Mozzart, (gost postize dva ili vise golova u prvom poluvremenu)

 

Mislio sam da ne uplacujem nista za vikend i onda skontam ovu utakmicu...I sad jednostavno moram da uplatim par ludih kombinacija na ovu utakmicu...

Zasto?Zato sto su ovo dva kluba koja su izvela jednu od najvecih prevara za koje sam cuo...Rec je o mecu izmedju ova dva tima koji je odigran 10.novembra 2007 godine...Na poluvremenu je Slavija vodila rezultatom 3:1 da bi Leo cudesno preokrenuo u drugom delu...Ma znam da se takvi mecevi desavaju i da to moze biti slucajnost,ali je bilo par stvari koje su ukazivale da nije rec o slucajnosti...Npr podjem u grad pet dana pre utakmice,idu dva klinca od po 8-9 godina,masu tiketima i deru se "i mi smo uplatili 7+ i 2/1" :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

Haj reci ce neko pogodila deca...Ma danasnja deca svasta pogadjaju... :77tooth: :77tooth:Ali recimo druga stvar koja je ukazivala da nije slucajnost u pitanju: "sedim u Mozzartu,sastavljam 125 tiket taj dan (na svakom Leo 2/1 i 7+) i ulecu dvojica igraca Leotara i naizmenicno uplacuju 2/1 i 7+....Kad su napokon blokirali 2/1 i 7+ prebiranje liste,potom konsultacije preko moba i trcanje pred pult: "4+pp kvota je bila negde oko 42,isto kao i na 7+ i na 2/1..."

Znaci u tih pet dana pre utakmice kada se znalo da ce gosti voditi na poluvremenu,a da ce na kraju Leotar pobediti samo moja pokojna baba nije to uplatila ( jer joj nije bila penzija :77tooth:  )...Osim ove imali su jos x slicnih prevara (npr jednu utakmicu u Lukavici nijedna tv ekipa nije mogla snimati...zasto?)....

Pisati o sastavima timova,formi,bilo cemu slicnom nema apsolutno nikakvog smisla jer ovde ce sutra da se desi ono sto se ljudi dogovore veceras :50yes:

Nadam se kvalitetnoj fudbalskoj predstavi ciji cu ishod iskreno se nadam sutra znati pre 15 casova :14clover::crossfingers::icon_cool:

Edited by nisterlo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manchester UTD - Southampton, tip 1 @1.60 (bet365)

 

ovolika kvota na Manchester koji igra kuci protiv "nekog" Southamptona se mora uzeti

Share this post


Link to post
Share on other sites

AC Milan - Udinese, tip 1 @1.67 (bet365)

 

Ista situacija kao kod Manchestera samo sto je ovdje gost kvalitetniji ali Milan je zaredo nekoliko kikseva pa je vrijeme da pobijede

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Manchester United - Southampton, tip 1 @ 1.60, Pinnacle, 8/10

 

Manchester je nakon dva uzastopna poraza napokon u proslom kolu upisao pobjedu, kada su na gostovanju pobijedili slabasni Sunderland sa 2-1 i tako se ponovo vratili u gornji dio tabele, mada je to jos uvijek daleko od onih mjesta na koje su navikli navijaci crvenih djavola. Trenutno se nalaze na 9.mjestu sa 10 osvojenih bodova, sto je 6 manje od lidera Arsenala. Ukoliko zele da ostanu na ovoj razlici oni moraju danas pobijediti, jer Arsenal ima relativno lagan mec kod kuce, a i Chelsea, koji je treci, pa bi mogli povecati ovu razliku. Manchester je odigrao tri meca kod kuce i ima samo jednu pobjedu, jedan remi i jedan poraz i to od WBA kada su porazeni sa 2-1. malo je ko ocekivao taj poraz, jer niko nije navikao da United kiksa od relativno slabijih ekipa, pa iz tog razloga mislim da nece dozvoliti jos jedan takav kiks pred svojim navijacima. 

 

U goste im dolazi vrlo dobri Southampton, koji ove sezone igra jako dobro. Nalaze se na odlicnom 4.mjestu sa 14 osvojenih bodova, sto je zaista najprijatnije iznenadjenje dosadasnjeg dijela sampionata. Nakon poraza od Norwicha u gostima od 1-0, Southampton je nanizao 4 utakmice bez poraza, a imaju tri uzastopne pobjede. Prvo su savladali Liverpool u gostima, da bi dvije utakmice kod kuce rijesili u svoju korist savladavsi Crystal Palace sa 2-0 i Swansea takodjer sa 2-0. Sigurno da niko nije ocekivao ovakav start Southamptona, pa sigurno ni najoptimisticniji njihovi navijaci. No danas imaju pravi ispit koliko zaista vrijede, a imat ce sigurno i veliki motiv igrati protiv velikog UNiteda, koji sigurno ima imperativ pobjede i vecu zelju za tim. Southampton nema sta izgubiti, mogu sasvim sigurno igrati rastereceno bez pritiska, dok United mota igrati na tri boda, jer su vec dovoljno prosuli bodova u ovih 7 odigranih kola. Napomenimo i to da UNited do sada ima 3 poraza i 1 remi uz 3 pobjede, sto je jedan od najslosiji startova u zadnjih 20ak godina.

 

Ne vjerujem da ce prirediti jos jedno neugodno iznenadjenje pred svojim navijacima i siguran sam da ce danas upisati pobjedu i 3 boda, koja ce ih vratiti tamo gdje im je i mjesto, a to je samo vrh tabele i borba za titulu.

 

Sastav Uniteda:

de Gea – Rafael, Jones, Vidić, Evra – Cleverley, Fellaini - Valencia, Rooney, Januzaj – van Persie

 

Sastav Southamptona:

Boruc – Clyne, Lovren, Jose Fonte, Fox – Wanyama, Schneiderlin - Osvaldo, Davis, Lallana - Lambert

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Heerenveen - Vitesse, tip vise od 3,5 gola @ 2.11, Pinnacle, 8/10
 
10.kolo Holandske lige u kojem se sastaju domacin Heerenveen i gost Vitesse. Heerenveenu je ovo 9.kolo, jer imaju mec manje sa Den Hagom, koji nije odigran. Inace domacin se nalazi na 5.mjestu sa 15 osvojenih bodova i gol razlikom 21:16, sto je u prosjeku 4.6 golova po utakmici. Heerenveen je u odlicnoj formi seriji od 5 utakmica bez poraza. U tih 5 utakmica imaju 3 remija i 2 pobjede. Kod kuce su odigrali 5 utakmica i imaju 3 pobjede i po 1 remi i poraz uz gol razliku 15:12, sto je preko 5 golova u prosjeku po utakmici. Zaista navijaci ovog kluba imaju sta da vide na njihovim utakmicama. Mnogo golova na obje strane. Ovako izgledaju utakmice Heerenveena kod kuce ove sezone:
 
29.09.13 ERE Heerenveen - Cambuur 2 : 1
15.09.13 ERE Heerenveen - Groningen 4 : 2
23.08.13 ERE Heerenveen - Ajax 3 : 3
18.08.13 ERE Heerenveen - Heracles 2 : 4
03.08.13 ERE Heerenveen - AZ Alkmaar 4 : 2
 
Gosti se nalaze na 7.mjestu sa jednim bodom manje od Heerenveena. Imaju omjer do sada od 4 pobjede,  2remija i 3 poraza uz gol razliku 16:13, sto je preko 3 gola po utakmici. Na strani taj prosjek je jos veci, pa Vitesse u gostima u prosjeku ima 3.6 golova po utakmici. Ovo su utakmice Vitessea u gostima:
 
02.10.13 ERE Den Haag - Vitesse 2 : 1
29.09.13 ERE Nijmegen - Vitesse 2 : 3
01.09.13 ERE AZ Alkmaar - Vitesse 1 : 1
17.08.13  ERE Roda - Vitesse 1 : 1
11.08.13. ERE Waalwijk - Vitesse 4 : 2
 
Obje ekipe kao sto se vidi su sklone napadackoj igri i mislim da ce danas biti jedna prava golijada, na kojoj cemo vidjeti mnogo golova na obje strane. Moj tip je da na utakmici pada 4 i vise golova.

Edited by Dinno

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
Vrijeme odigravanja: 13:45
Naziv para: Newcast(PiK)-FC Liverpool (poluvrijeme ili kraj)
Tip para: 2
Tečaj: 1.600

Share this post


Link to post
Share on other sites

Engleska , Šampionat

16:00 Leicester City- Huddersfild @ 1 @ 1.65

Share this post


Link to post
Share on other sites

Engleska, šampionat

16:00 Nottingham Forest - AFC Bournemouth @ 1 @ 1.65

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...