Jump to content
Sign in to follow this  
bergamo

25.10.2013

Recommended Posts

Liga: ATP Challenger KazanVrijeme: 10:30Par: Lucan Pouille - Aslan KaratsevTip: prvi set vise od 9.5 gemovaKoefecijent: 1.72Kladionica: sbobetJos jedan mec cetvrtfinala na turniru u Kazanu.Sastaju se dva mlada igraca i to francuz Pouille (ATP 206) i domaci teniser Karatsev (ATP 316).Francuski igrac je iako tek 18 godina pokazao da mu je mjesto na celendzer turu i igrac koji moze dosta dobro da odigra i protiv najbojih.Ove sezone je bio raznovrstan po igri na svim podlogama pa tako ima jednu titulu u dvorani i jednu na sljaci.Ovdhje je u prva dva kola izbacio Rumyantseva 7-6,6-4 i prvog nosioca Donskoya 6-4,7-5.Sa druge strane godinu dana mladji protivnik Karatsev je igrac koji tek treba da se dokaze.Kao i njegov protivnik i on je na svim podlogama dosta raznovrstan a iskljucivo u dvorani ima skor 14/7.On je put do cetvrtfinala krcio dosta teze izbacivsi Kiuamova 6-1,7-5 i Albota 7-6,3-6,7-5Ovo ce im biti prvi medjusobni susret a imajuci u vidu da obojica posjeduju veoma dobar servis over gemova nebi smio izostati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liga: ATP Challenger KazanVrijeme: 09:00Par: Farukh Dustov - Alexander LobkovTip: prvi set 1Koefecijent: 1.52Kladionica: bet365Cetvrtfinalni mec na turniru u ruskom gradu Kazanu.Sastaju se uzbekistanac Dustov (ATP 264) i domaci igrac Lobkov (ATP 338).Sto se Dustova tice on je igrac koji posjeduje veoma dobru servu i igrac koji ove sezone i ije bas pokazao svo svoje znanje i umijece kao predhodnih godina.On je ovdje u Kazanu do 1/4 stigao vise nego lako iako su protivnici bili za respekt.Naime izbacio je Kudryavtseva 6-3,6-0 i Bachingera 6-3,6-1.Sa druge strane rus Lobkov je igrac koji se pretezno krece po fjucers turnirima mada ove sezone ga sve vise ima i na celendzerima a u karijeri nije imao nekih boljih rezultata.Ovdje je dosta tesko prosao prva dva kola i to oba u tri seta.Izbacio je Schoorela 2-6,6-3,6-1 i Puetza 1-6,6-3,6-4.Medjusobno nisu igrali a danas uz prvi set ocekujem i ukupnu pobjedu Dustopva koji je mnogo kvalitetniji igrac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tenis - WTA 
16:00h Victoria Azarenka - Na Li
Tip: 1H (-1.5 sets) 
Kvota: 2.95 
Unibet

Riskantan tip ali sa velika osnova za prolaz. Kvote koji su postavljeni sa stranu kladionice su vise nego primamlivi a mislim da imaju povecanu vrednost. 
Duel koj resava rasplet grupe. Azarenka, Na Li i JJ su jedini kandidatinke koji imaju sanse za prolaz. Da je juce JJ dobila Na Li, danas bi bila siguran putnik dalje ali sve to se prolongira za danas.
Situacija je alarmantna sa obzir na osvojenih bodova i dobijenih i izgubenih setova. Mini tabela je vec napravljena. Azarenka da bih prosla dalje mora da dobije Na Li sa 2-0 u setovima, kako bih na taj nacin osigurala mesto na final four-a. Na Li je morala juce da dobije JJ, sto je ucinila ali ne onako kako je zeljela. Dobila je lako Sara Errani sa 2-0 u setovima ali pravi test dolazi tek danas. Azarenka je bila bolja od Errani sa 2-0 ali je sa neverovatnom porazu od JJ sa 2-0 u setovima zakomplikovala svoje stvari.
Sada sve zavisi od Azarenka. Da bih ona prosla sigurno dalje, pobeda je vise nego potrebno. Da ne bih cekala da se situacija resavala na duelu JJ – Errani, svetski reket br.2 mora da dobije ovaj mec sa 2-0 u setovima.  Po tome se gleda velecinu najboljih, da budu najjaci kada najvise treba.
H2H vodi sa 6-4, dobila je poslednih 5 duela sa Na Li a upravo na ovaj isti teren, u lansko finale je bila bolja od Na LI sa 2-0. Nadam se da je Azarenka svesna sa posledice sa ovog duela, da je spremna da se bori kao pravi muskarac, da je dovolno samouverena da moze da dobije svoja protivnica danas. 
Sretno!

 

:crossfingers:  :14clover: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...