Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 10/31/2013 at 10:43 PM, Banega said:

ja kad odkucam cetri iksa ne dobijam nista, ali kad ukucam pin 4512 dobijem zeljeni kes.  naravno ukoliko nisam bankrot

vidiš kako ti kužiš. sjedi 5 :57bye: Nema niš gore kad vidim da ću izgubit pare na utakmici gdje je lik imao priliku ponovit penal. Nevjerovatno. 6 minuta produžetka, al nema šanse..

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

katastrofa..nisam rasist, al kad sam gledao rješenja ovih afrikanaca u čistim situacijama..shvaćam što je kant govorio..mater u p++++++++

Posted
  On 10/31/2013 at 10:53 PM, c4nton4 said:

katastrofa..nisam rasist, al kad sam gledao rješenja ovih afrikanaca u čistim situacijama..shvaćam što je kant govorio..mater u p++++++++

Da se oraspolozis kad vidis Milijas kako izvodi kornu.

Posted
  On 10/31/2013 at 10:55 PM, milance23 said:

fala bogu da i ti nesto napises u kavani, taman sam pomislio da ti je tastatura zabagovala na onom tvom cuvenom smajliju " :57bye: "

:icon_biggrin:

Posted
  On 10/31/2013 at 10:57 PM, c4nton4 said:

:icon_biggrin: Bilo bi ga idealno uparit sa:

Sivonjic je po meni promasaj istorije, jel ovo je bila nemoguca misija da izbacis loptu da ne bude gol :50yes:

Posted
  On 10/31/2013 at 10:59 PM, Banega said:

fala bogu da i ti nesto napises u kavani, taman sam pomislio da ti je tastatura zabagovala na onom tvom cuvenom smajliju " :57bye: "

:icon_biggrin:

Haha,ma srao sam tu nesto kad mi nisu uplatili bonus na unibet.

Posted
  On 10/31/2013 at 10:55 PM, milance23 said:

hteo da asistira na prvu stativu, nije ubaciovao . ali opet, covek igraoo u premijer ligi :icon_biggrin:

Posted
  On 10/31/2013 at 10:19 PM, nisterlo said:

Odradjujes pripravnicki vec,a danas diplomirao? :48thumbsup: 

Diplomirao sam prije tri dana, a radim skoro mjesec. Od 30 sa mog odsjeka, već je skoro trećina zaposlena, a neki su dobili i po 2 plate prije diplome... Međutim, šaljem CV za Švabiju za par dana  :14clover: