Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

02.11.2013.

Recommended Posts

21:00 Mega Vizura vs Skopje  tip - Mega Vizura -3.0 kv 1.78 ulog 8/10 pinaclesports 

 

Tri poraza na startu ABA lige su bacila veliku sumnji da li tim Dejana Milojevića ima kvalitet za elitno društvo. Ali, mladi stručnjak je sve vreme poručivao da veruje u mogućnosti svojih izabranika i da sa svima mogu ravnopravno da se nose. Njegove reči su veoma brzo dobile potvrdu na parketu. Prvo je pala Krka, a potom je napravljen i istorijski brejk u Zadru, na prvom gostovanju van Srbije. Mega Vizura je u skladu svog imena napravila mega korake i svima poslala poruku – računajte na nas. 

Sada im dolazi posjecna ekipa makedonaca koju bih trebali dobiti, so obzirom da su se sada mladici digli puni samopouzdanja, te lakse igraju sa dosta vise elana energija i sto je bitno procenti suta idu gore i smanjili su broj izgubljenih lopti.. . 

Makedonci su u totalnoj dubiozi imaju pet potraza u nizu, na gostovanjima obicno pokazuju bledje lice, imaju relativno kratku rotaciju koju je dodatno zakomplikovao Gecevski iskljucenjem na proslom mecu (inace on im je vodja na terenu i oko njega), imali su i evropsku utakmicu (dobili pljusku u turskoj) i definitivno nisu tim koji ide uzlaznim putem i kojeg ste trebaju pribojavati. Na stranu piku ne ide ci njenica da su pred svojom publikom pre 7 dana pokazali zube Partizanu(tjesan poraz), ali sada nemaju podrsku sa tribina, nervoza se uvukla i vjerujem da veceras gube. 

 

 

19:00 Igokea vs Union Olimpija  tip Union Olimpija+5. 0 kv 1.76 ulog 8/10 pinaclesports 

 

Olimpija ulazi u mec nakon 6 kola bez pobjede u regionalnom takmicenju, ali i nakon pobjde nad jednom od najboljih ekipa Evrope-Valensijom. Koju su dobili pre tri dana pokazali kvalitetnu igru i vjeujem ako ponove slicno blizu su pobjede. 
Debi u UO je imao Cedric Jackson , koji je nakon ozljede spreman, međutim i protiv Španjolaca dobio iznenađujuće visok minutažu odigrao dobro, sada ocekujem da on bude daj lajt motiv da podigne ekipu da raste dalje . Sa njim Ljubljanicani dobijaju toliko potrebne surine nau vanjskim linijama. 

Atmosfera ovih dana u Igokei nije ni izbliza onakva kakva bi trebala da bude, a razlog za to su porazi na dva fronta. U Evropskom kupu Aleksandrovčani imaju tri poraza iz isto toliko utakmica, dok u ABA ligi imaju omjer od dva trijumfa i tri poraza. Trener Dragan Bajić je odmah nakon posljednjeg neuspjeha ponudio ostavku, ali čelnici kluba nisu željeli da je prihvate. 

Ceh za slabije partije od očekivanih platili su Nikola Gađeša i Ramon Galloway koji su dobili otkaze, a u klub je iz francuskog Limogesa stigao Teddy Gipson. 

Olimpija se dize i zarko zeli pobjedu, dok kod domacih stvari ne stima ni izbliza kao lani i cjenim da bih mogli ovde vidjeti iznenadjenje. 

 

Edited by perolozac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...