Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

05.11.2013.

Recommended Posts

11:30 Viktoria Plzen U19 - Bayern Munich U19, Asian Handicap, tip: Bayern Munich -1.5 @ 1.825, bet365, 8/10

* UEFA Youth League, Bayern Munich U19 dobija sa dva ili više golova razlike

Novi projekat UEFA-e je UEFA Youth League ili Liga prvaka za igrače do 19 godina u kojoj igraju klubovi razvrstani po grupama kao i u seniorskoj Ligi prvaka, te tako u grupi D imamo ekipe Manchester City-a, CSKA Moscow, Viktoriju Plzen i Bayern. Danas se u okviru 4. kola malde Lige prvaka u Plzenu sastaju nogometaši Viktorie i Bayerna a moj tip je da će Bayern da slavi sa dva ili više golova razlike a razlog je vrlo jednostava, a to je činjenica da je Viktoria najslabija od 32 ekipe koje igraju ovu Ligu prvaka i do sada su sve mečeve jako glatko izgubili i primili su najviše golova, a njihov napad je dao samo jedan gol u tri meča, te tako imaju najgoru gol razliku u cijeloj Ligi prvaka. Kada neka ekipa primi čak 13 golova u tri meča, sigurno je da se želite kladiti protiv nje.

Viktoria Plzen U19 je do sada odigrala mečeve sa Manchester City-em te su poraženi 1-4 kod kuće dok su gostovali kod CSKA i izgubili sa  0-5, dok su zadnji meč igrali u Munichu protiv Bayerna i tu su poraženi sa 0-4 golovima Markoutza (11), Hingerla (25 i 41) i Haglera 89 minuta. Tako Viktoria ima 0 bodova i gol razliku 1-13. U domaćoj ligi Plzen je prošlu sezonu završio na 11 mjestu sa čak 31 bodom manje od prvaka Mlade Boleslav, dok ove godine nakon 16 kola imaju bolji učinak i trenutno su četvrti sa 5 bodova manje od praške Slavije. Igrački kadar Plzena su sve mladi češki igrači i jedan bosanac Nino Jakirević.

Sa druge strane imamo Bayern Munich U19, koji doduše igra slabije od seniorske ekipe ali je ipak bauk za slabašni Plzen. Bayern je lani igrao polufinale U19 Bundeslige gdje ih je savladala Hansa Rostock koja je i prvak Njemačke. Ove godine Bayern je trenutno deveti sa 13 bodova, dok su u Ligi prvaka upisali poraze od CSKA Moscow kod kuće sa 0-2 te su deklasirani od Manchester City-a sa 0-6 u gostima. U zadnjem kolu su savladali Plzen na svom terenu sa 4-0 i vjerujem da će i danas ih lako savladati te tako sa nova lagana tri boda se vratiti u bordu za vrh tabele i prolaz dalje.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 62662 
Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Juventus(guop)-Real Madrid (gol u oba poluvremena)
Tip para: da
Tečaj: 1.500

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Liga prvaka, PSG - AnderlechtTip: Domaćin 3+Kvota: 1.62Kladionica: Expekt

Edited by dejan55

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet365
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 15:00
Naziv para: Real Sociedad U19 - Man.Utd U19
Tip para: 1
Tečaj: 1.620

Ev. dobitak: 6.620
Ev. gubitak: 1.620

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 452

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: FC Kopenhagen - Galatasaray
Tip para: 1X
Tečaj: 1.550

Ev. dobitak: 6.550
Ev. gubitak: 1.550

Edited by Special One

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 457

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Man City - CSKA
Tip para: ps1 (oba daju go)
Tečaj: 1.550

Ev. dobitak: 6.550
Ev. gubitak: 1.550

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: RSocieda-Manchester Utd
Tip para: X2
Tečaj: 1.500

 

:uredu:   0-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Football, Fifa Worl Cup u17
17:00 Sweden U17 - Nigeria u17
tip: 2
kvota: 1.55 Unibet
ulog: 8/10
 
Naš narod ima jedni izreku - Ko o čemu, baba o uštipcima.  Tako i ja ko o čemu , ja o reprezentaciji Nigerije ( igrači do 17 godina). A i danas ću malo, da se obnovi gradivo. Danas u polufinalalu svetskog prvenstva za igrače do 17 godina sastaju se 
(najveći favorit celog prvenstva , pa tako i ovog susreta), reprezentacija Nigerije i reprezentacija Švedske, koja će pokušati ( ja smatram nemoguću misiju), da danas iznenadi i pobedi.
U čevrtfinalu Nigerija je bila bolja od Urugvaja ( 2:0), dok je Švedska izbacila iz daljeg takmičenja Honduras, pobedivši sa 2:1, posle preokreta ( gubili su 1:0) na poluvremenu. U osmini finala Švedska je pobedila Japan sa 2:1 , dok je Nigerija pobedila Iran 
sa 4:1. U grupnoj fazi , ove dve ekipe su bile u istoj grupi i u njihovom medjusobnom duelu je bilo nerešeno 3:3 i to je Švedska vodila sa 2:0 već posle 20 minuta igre. Trener Nigerije je posle pobede nad Urugvajem izjavioda je zadovoljan igrom i naravno rezultattom i 
da se Šveđani paze , jer veruje u pobedu svog tima , da su naučili mnogo posle susreta u grupnoj fazi i da znaju kako da se tako nešto ne ponovi. Švedjani su iznenadjenje turnira i slabo ko je i očekivao da će se polufinalisti Evropskog Šampionata ( inače to im je bilo prvo učešće u završnici) naći u polufinalu Svetskog.  Tome se nisu nešto nadali ni oni sami, što se može i videti iz izjave njihovog trenera, koji je rekao, - Kada smo došli u UAE, naš cilj je bio 1/8 finala, ali smo odigrali odličan fudbal i stigli dovde . Sada sledi najteži meč za ulazak u finale. Mi ćemo pokušati,  ali šta da se desi na kraju mi ćemo biti srećni. 
Znači Švedjani imaće jednu prednost u ovom meču,a to je rasterećenost, ali milsim da će Nigerijci uspeti da savladaju najpre taj pritisak koji im se nameće kao favorita u ovom meču, pa će onda i pobeda doći.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:45 Barcelona U19 - AC Milan U19, Goals, tip: Over 3.5 @ 1.65, SportingBet, 8/10

 

* UEFA Youth League

 

Danas se u Barceloni sastaju mladi nogometaši Barcelone i Milana u okviru 4. kola UEFA Youth League, a moj odabir je da će biti četiri i više golova na meču. Riječ je o dvije ekipe koje igraju jako otvoren nogomet sa dosta golova, pa smo tako na tri meča Barcelone vidjeli 16 golova dok je na tri utakmice Milana bilo 17 golova. Na tabeli grupe H vodeća je Barcelona sa maksimalnih 9 bodova, slijedi Milan sa 6 bodova, treći je Celtic sa 3 boda, dok je posljednji Ajax bez bodova.

 

Barcelona je dobila sva tri meča UEFA Youth League i to u prvom kolu kod kuće Ajax sa 4-1, zatim Celtic u Glasgowu sa 2-1 i u posljednjem kolu Milan u gostima sa 6-2. Strijelci u ovom meču za Barcelonu su bili: El Haddadi (20 i 77), Sanabria (22 i 72), te Ekpolo (45) i Rolon (90), dok su strijelci za Milan bili Barišić (16) i Cristante (47). Barcelona je i prethodnih godina igrala preteču Lige prvaka - The NextGen Series u kojima je također igrala mečeva sa dosta golova, a zadnje sezone su došli do 1/8 finala gdje ih je savladao Chelsea sa 0-2. Sa druge strane imamo mladu ekipu Milana koja je u dosadašnja tri meča UEFA Youth League upisala dvije pobjede i poraz. Savladali su ekipe Celtica sa 3-1, te Ajaxa u Amsterdamu sa 3-2. Jedini poraz su imali na svom terenu od Barcelone sa 2-6, tako da će večeras pokušati da pruže bolju partiju i da daju svoj maksimum.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 453 
 
Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Juventus-Real M (P.M.)
Tip para: pm3
Tečaj: 1.800
 
Ev. dobitak: 6.800
Ev. gubitak: 1.800

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...