Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

7.11.2013. - Košarka

Recommended Posts

20-30h  Panathinaikos - Lokomotiv Kuban  tip  Lokomotiv Kuban  +9.5 kv 1.76 bet365 ulog 8/10

 

Jedna jako zanimljiva utakmica iz prve faze evrolige, obe ekipe dolaze iz "Zvezdine grupe" pa sam ih imao priliku poslmatrati uživo, i nikako ne mogu da se osuzmem utisku da je Loko odigrao posle toga onako loše izdanje  na svom terenu-pogotovo zadnji duel  protiv Makabija kada je devastiran od tada rastrčanog gosta .

 

Ove sezone rusi su uložili jako mnogo novca i energije  u ekipu i ja iskreno vjerujem u njih, te je pitanje vremena kada će eksplodirati..ja mislim već večeras mogu do iznenadjenja, jer Panatanaikos nije strašan kakv je znao biti, istina igraju sjajnu odbranu, ali u napadu dosta zavise od pojedinaca i da Papas nije odigrao vrhunski u pioniru bih već diživili poraz. Mislim da onako blede minute u napadu polunormalna ekipa mora i hoće iskoristioti i tu vidim veliku prednbost za ruse, jer su oni napadački u samom vrhu EL kada gledam imena.

 

Loko je napravio opasnu napadačku ekipu i ako Panata bude ponovila minute bljede igre (u napadu tokom skoro pa 40 minuta) u Beogradu mogli bih dobiti pljusku na "domaćem terenu", jer  su se doslovno izvuklji na produžetke protiv ne tako jake ekipe Zvezde koja je bila daleko bliža pobjedi i zaslužila je...i vjerujem da Mantas Kalnietis, Sergey Bykov,  Marcus Williams i Maric neće dozvoliti slično ako im se ukaže prilika.

 

Osim toga Panata ovaj meč ne igra u svojo dvorani, čak ni u svojoj državi...domaćini ove utakmice biće na Kipru te promjena dvorane i obruča za njih neće biti tako prijatni kao što osu im u njihovoj dvorani.

 

Osim toga Loko na strani igra dosta brže i tečnije, što im odgovara  tu nema sumnje ...dok trener očigledno nešto eksperimentiše sa sporijom igrom kada su domaćini, a to im ne ide kada pogledamo roster.

 

Cjenim da će mo gledati jednu neizvjesnu utakmicu sa mogućim iznenadjenjem.

 
 

20:45 STRASBOURG vs REAL MADRID  OKLADA:  REAL MADRID -8.5 poluvreme @1.90  ULOG: 8/10 bet365

 

 

Sudar ekipa koje idu totalno razlicitim smjerovima.. . Domacin u ocajnoj formi, stanju, imanju.. . imaju tri poraza u zadnjia 4 izdanja i ne blistaju ni u domacem sanionatu cak koje je ipak lošijeg kvaliteta i ne  bih tu smjeli kiksati barem, ali ni tu ne dominiraju. Pogotogvo igraju bledo u prvom poluvremenu rekao bih nedopustivo , pa cak i kada su pobjedjivali imali su deficit u prvih 20 minuta.. . te u zadnje cetiri utakmice nisu niti jednom slavili na poluvremenu, a deficit je prosjecno iznosio koliko je i danas postavljen (- 8. 5 ) Medjutim šta onda očekivati večeras kada im dolazi ultra raspoložena ekipa koja dominira evropom, domaćom ligom...

 

veceras ocekujem jos vise da dodje do izdražaja loša igra Strazbura u prvom poluvremenu jer je Real ekipa koaj je u sjajnoj formi i imaju sve pobjede u sampionatu i domacem prvenstvu, igraju stvarno kvalitetnu napadacku kosarku, sa dosta trka i doslovno gaze. Pogotovo u prvom poluvremenu fasciniraju, kada rjesavaju pitanje pobjednika.. . dok u zadnjim cetvrtinama obicno rotiraju, tako da sam se odlucio za poluvrjeme hendikep.

Inace prosjek na poluvremenu u zadnjih 5 im je cak 13 poena suficita. Razlika u kvaliteti i formi je ogromna, tako da mi je ovo logican pik.

 

Tako kada saberem i oduzmem činjenice i stanje na terenu sve ispod dvocifrenog na poluvremenu prestavlja svojevrsno iznenadjenje.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

[li]Posted Image EL[/li]
[li]20:30h   Panathinaikos (- 5,5) - Lokomotiv Kuban[/li]
[li]Tip:[glow=red,2,300] Panathinaikos (- 5,5)[/glow][/li]
[li]Kvota: 1.55[/li]
[li]Posted Image[/li]
[li][url=%5D[color=navy%5DAnaliza susreta[/color%5D[/url%5D
[/li]
 
:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 5524 
 
Vrijeme odigravanja: 20:30
Naziv para: -13,5+/A.Nocioni (Laboral)
Tip para: 2
Tečaj: 1.700
 
Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam bas upucen u pravila, niti je logicno niti sam naletio na nekim imalo ozbiljnim kladionicarskim forumima da suvi pikovi i analize idu u iste teme. ovo mi vise lici na neki spam  :icon_neutral:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet365
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: Miami - LA Clippers
Tip para: LA Clippers +9.5
Tečaj: 1.520

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet365

Vrijeme odigravanja: 01:00

Naziv para: Miami - LA Clippers

Tip para: LA Clippers +9.5

Tečaj: 1.520

102-97 :uredu:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...