Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

10.11.2013. - Košarka

Recommended Posts

20:30 Nea Kifisia - Panathinaikos  tip Nea Kifisia ispod 60.0 kv 1.90 unibet ulog 8/10

 

Duel mačke i miša iz grčke lige, kako drugačije okarakterisati kada je domaćin skoro usao u prvu ligu i očigledno se još privikava, imaju velikih problema da se naviknu na viši rang tu nema sumnje. Prošli susret je dodirnuo "vrhunac" sa stvarno skromnih 38 poena za 40 minuta i to protiv osrednje grčke ekipe. Šta onda večeras očekivati nego totalno podbacivanje, jer sada im je protivnik ekipa koja igra ponajbolju odbranu u evropi, ekipa koja konkuriše za sami vrh ne samo grčke košarke nego evrolige.

 

 

Inače Nea Kifisia prosječno postiže 64 poena uz samo jednu pobjedu i tri poraza, dok Panata na drugoj strani dominira u odbrani iprimaju poprilično niskoh  57 poena po meču . vjerume da današnji protivnik neće ići preko tog prosjeka, ipak je to ekipa koja ima skromne mogućnosti.

 

Jedina bojaznost može biti opuštanje igrača Panate, ali ja iskreno vjerujem da to toga neće doći jer su prošli meč u evroligi pre tri dana prokockali u zadnjim sekundama kada su primili trojku od jake ekipe Lokomotive koja im je dala za njih skromnih 72 poena.

 

Osim toga Panata u prvenstvu zaostaje već jednu pobjedu za Olijem i sigurno nema prostora da kalkuliše u ovakvim utakmicama koje jednostavno mora da dobije, tako da će ovo sigurno odraditi profesionalno i zadržati domaćine na skromnom broju poena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...