Jump to content
Sign in to follow this  
micha

13.11.2013.

Recommended Posts

WORLD CUP QUALIFIERS - INTERCONTINENTAL SOCCER -
16:00 Jordan - Uruguay
tip: Uruguay -1.50
kvota: 1.787
ulog: 6/10
 
Danas se u Amanu igra prva utakmica baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti odigrano u Brazili sledeće godine. Sastaju se predstavnik Azije Jordan i predstavnik Južne Amerike Urugvaj. Do ovog baraža su došli tako što je Jordan bio 3. u svojoj završnoj grupi za odlazak na svetsko prvenstvo ( prva dva iz obe grupe su se direktno plasirali) i igrali su dvomeč protiv trećih iz druge grupe, a to je bio Uzbekistan i učinili,po meni, veliko iznenađenje , izbacili Uzbekistan na penale ( u obe utakmice je bilo 1:1).
Urugvaj je dovde dosao tako sto  su osvojili 5. mesto u Južnoameričkim kvalifikacijama za SP. Imali su isto bodova kao Ekvador (25), ali su imali slabiju gol razliku i eto ih sada moraju da pređu još jedan stepenik, koji mislim da nije mnogo veliki, ali mora da se prođe. 
Jordan je jedna, kako bi se reklo - domaćinska ekipa. Mnogo bolje partije pružaju na svom terenu, pa taka u toj već pominjanoj grupi A završne faze , kao  domaćini nisu izgubili nijednu utakmicu, dok su kao gosti izgubili sve 4 uz katasatrofalnu gol razliku 1:13.  Urugvaj je iz 16 utakmica osvojio 25 bodova uz gol razliku 25:25 , ali konkurencija koju je imao Urugvaj, ne može se uporediti sa konkurencijom koju je imao Jordan ( čast izuzecima)
Verujem da će igrači Jordana , pred svojom publikom dati sve od sebe , pa i više od toga da ostvare povoljan rezultat, ali verujem i da Urugvajci neće čekati da se pitanje pobednika rešava u revanšu. Jordan će svim silama krenuti ka golu , a Urugvajci će iskoristiti tu prazninu u prostoru i
preko najboljeg strelca kvalifikacija u Južnoj Americi - Suareza (11 golova) i Kavania ( 5 golova) , više puta zatresti mrežu Jordana. Ako ovom napadačkom dvojcu dodamo i Dijega Forlana ,koji je dao samo 2 gola u kvalifikacijama, a svi znamo njegove kvalitete, najbolji igrač prošlog svetskog prvenstva,
kada je Urugvaj stigao do polufinala. Teško da Jordanci mogu nešto više uraditi protiv takvog tima , osim poraza i to sa najmanje dva gola razlike. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 Jordan - Uruguay (-1,5).......1 @ 2.19

 

Pinnacle

 

 

Play off za učešće na Mundijalu u Brazilu počinje danas, poslije kojeg će se znati i svi putnici u zemlju sambe i fudbala. Urugvaj je veliki favorit u ovom dvomeču, ali mislim da kladionice pretjeruju. 
 
Jordan nije izgubio u posljednjih 9 utakmica, a razlog za to je njihova srčanost i utakmice na mali broj golova. Mislim da će ovo drugo danas biti presudno da ovaj moj tip prodje. Igra Jordana se temelji na defanzivi i mislim da bi oni danas bili zadovoljni sa 0-0. Znaju da je Urugvaj favorit i njihova jedina šansa je da utakmice igraju na nulu, jer ako se upuste u trku sa Cavanijem, Suarezom i društvom neće se dobro provesti. 
 
Urugvaj je kasno ušao u formu i nisu mogli da nadoknade zaostatak z Ecuadorom i Chileom, pa svoj put u susjedni Brazil moraju tražit preko Jordana. Lično mislim da im ta njihova forma neće donijeti laganu pobjedu danas, pa tipujem da Jordan neće izgubiti sa 2 i više golova razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 21:30
Naziv para: Meksiko(h0:2)-Novi Zeland
Tip para: X2
Tečaj: 1.500
 
:nije:   5-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Wolfsburg(nž)-LdB FC Malmö
Tip para: f+2
Tečaj: 1.900
 
:uredu:    3-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Gyori ETO FC - Soproni VSE, tip: Over 2.5 goals @ 1.62, Unibet, 8/10

Večeras se na stadionu ETO Parku u Gyoru sastaju ekipe Gyori i Soproni u okviru Liga kupa Mađarske. Riječ je o duelu petog kola grupe F gdje je na tabeli vodeći Gyori sa 9 bodova iz tri utakmice, slijede Soproni i Ferencvaros sa 6 bodova iz četiri utakmice i posljednja je Tatabanya sa 0 bodova iz 4 utakmice.

Gyori je ekipa iz prve lige Mađarske i trenutno su peti na tabeli sa omjerom od 6 pobjeda, 6 remija i 2 poraza uz gol razliku od 23-14 iz 14 mečeva. Prosjek golova u ligi im je 2,64 gola po meču. Na svom terenu u ligi imaju omjer od 4-3-1 i gol razliku od 15-7 ili u prosjeku na svom terenu u ligi imaju 2,75 golova po meču. U Liga kupu su savladali ekipe Tatabanye 7-0, Ferencvarosa 4-1 i Soproni u gostima sa 4-1. U tri meča Liga kupa imaju gol razliku od 15-2 ili u prosjeku samo oni daju nevjerovatnih pet golova po meču.

Sa druge strane imamo ekipu Soproni koja se takmiči u drugoj ligi Mađarske i trenutno su na 13 mjestu sa veoma velikim problemima jer zona ispadanja im je daleko samo jedan bod. Imaju gol razliku od 16-24 iz 13 mečeva ili prosjek od 3,07 gola po meču. U Liga kupu Mađarske su odigrali 4 meča i imaju pobjede nad ekipom Tatabanye sa 7-0 i 2-1, koja je isto tako drugoligaš, dok su poraze doživjeli od prvoligaša Gyori 1-4 i Ferencvarosa 1-2.

Ovdje danas očekujem tri i više golova na meču jer domaćin igra rasterećeno i veoma otvoreno u Liga Kupu dok gostim nemaju šta da izgube i ići će na gol više i sa bodom ili bodovima bi i dalje ostali u utrci sa Ferencvarosem za prolaz dalje.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 6802

Vrijeme odigravanja: 21:30
Naziv para: Mexico-New Zealand
Tip para: Hendikep pobeda 1
Tečaj: 1.570

Ev. dobitak: 6.570
Ev. gubitak: 1.570

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...