Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

13.11.2013

Recommended Posts

20:00 Šoštanj Topolšica - Salonit Anhovo TIP 2 @ 1,65 Bwin  7/10

 

Danes bodo v Sloveniji odigrali 7.krog državnega prvenstva v odbojki za moške (ženske igrajo pokalne tekme) in med 4 pari sem izbral dvoboj med Šoštanjem in Salonitem. Odločil sem se za zmago gostov iz Anhovega.

Šoštanj je trenutno na 7.mestu (v tej ligi je 9 ekip) in so v  5 tekmah(enkrat bili prosti) zmagali le dvakrat in doživeli 3 poraze...Imajo 4 točke kar pomeni,da so zmagali 2 krat z 3:2 in sicer doma proti Krki in proti GO Volleyu iz Prvačine. Na treh gostujočih tekmah pa so izgubili in sicer proti Pomgradu Panviti z 0:3, skoraj nepričakovano proti novemu prvoligašu Fužinarju z 1:3 in še na zadnji tekmi proti Calcitu iz Kamnika z 1:3. V pokalnem tekmovanju pa so prejšnji teden na prvi tekmi premagali MTB Maribor z 3:2. V svojih vrstah večinoma igrajo kapetan Zoran Pavić, Žiga Zupanc, David Kumer,Marko Bojinovič in najmlajši 17 letni Jakob Rojnik.

Salonit Anhovo - še vedno za moje pojme spada med 4 najboljše klube vseh časov v Sloveniji(starejši se spomnimo tudi ko so igrali v 1.jugoslavanski ligi) je trenutno vodilno moštvo v 1.slovenski ligi z 5 zmagami in enim porazom,ki so doživeli na prvi domači tekmi proti Krki z 1:3. Na vseh ostalih tekmah pa imajo same zmage med njimi tudi proti Calcitu(v gosteh ) z 3:0 in na zadnji domači tekmi proti PanvitI Pomgrad z 3:1. V svojih vrstah imajo odličnega kapetana Čabarkapo, tu je tudi brazilski Dos Santos in Tadeja Lazarja in Jureta Možnika.

Moja napoved : Obeta se zelo dobra odbojkarska tekma in če bodo Salonitovci vsaj približno tako dobro igrali kot na zadnji tekmi proti Pomgradu potem zmaga ne bi smela biti vprašljiva.... Vsekakor pa tipujem 2 tudi zato,ker bodo v naslednjem krogu igrali proti sosedom iz Prvačine(z njimi izgubili v poklani tekmi)....in po tej tekmi so prosti....TIP 2!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...