Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

17.11.2013.

Recommended Posts

17:00 Sarajevo - Slavija Sarajevo, Mozzart kombinazzije, tip: 1&3+ @ 2.60, Mozzart, 8/10

 

* Sarajevo će pobediti i ukupno će biti postignuto 3 ili više golova 

 

Na stadionu Asim Ferhatović u Sarajevu se sastaju gradski rivali Sarajevo i Slavija u okviru 17. kola Premier Lige BIH. Moj odabir je da će ekipa Sarajeva da slavi i da će na meču biti tri i više golova. Sarajevo je veliki favorit u ovom meču i pobjeda ne dolazi u pitanje, a Slavija je u prošlosti pokazala da zna doći do gola na Koševu i računam da bi i oni veoma lako mogli dodati barem jedan gol.

 

Sarajevo je nakon drugog mjesta prošle sezone najavilo borbu za titulu te doveli nekoliko mladih reprezentativaca U21 BIH i nekoliko igrača iz Srbije sa nadom u novu titulu. U sezoni imaju omjer od 8 pobjeda, 6 remija i 2 poraza, te igraju dosta dobro u gostima ove godine a svoje veće kikseve su imali na svom terenu. Sarajevo je na svom terenu savladalo ekipe Zrinjskog 1-0, Čelika 3-0, Rudara iz Prijedora 3-2 i Travnika 3-1, dok su remizirali sa ekipom Mladosti 0-0 i Željezničarom 0-0. Poraženi su na svom terenu od ekipa Širokog 1-2 i Borca iz Banja Luke 0-3 (službeni rezultat zbog prekida meča). Imali su i previše kikseva na domaćem terenu i to je motiv više ekipe Sarajeva, koja se bori za titulu, da danas slavi pobjedu nad ekipom Slavije. Jučer su glavni konkurenti za titulu slavili tako da je Sarajevo pod velikim imperativom pobjede pred svojim navijačima. 

 

Sa druge strane Slavija ove sezone igra jako loše i imaju oscilacija u igri. Trenutno su na 11. mjestu sa 19 bodova i omjerom od 5-4-7 i gol razlikom od 16-25, te samo pet ekipa ima lošiju odbranu. U zadnjim mečevima su preživjeli dva teška poraza od Olimpika sa 0-6 i od Veleža na svom terenu u zadnjem kolu sa 0-2. U međusobnim duelima sa Sarajevom, uspješnija je ekipa Sarajeva sa 8 pobjeda, 4 pobjede ima Slavija te je 9 puta bilo neriješeno. Zadnji mečevi na Koševu su bili 1-0, 2-1 i 4-2, te očekijem pobjedu Sarajeva sa 2-1 ili 3-1.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 1629

Vrijeme odigravanja: 16:30
Naziv para: Telstar-Oss
Tip para: GG3+ (oba tima daju gol i 3+)
Tečaj: 1.720

Ev. dobitak: 6.720
Ev. gubitak: 1.720

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Luksemburg(h1:0)-Crna Gora
Tip para: 1X
Tečaj: 1.600
 
:nije:    1-4
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
18:15, Eibar - Real Madrid B, Tip 1 @ 2.02, Pinnacle, 8/10
 
Mec iz Spanske druge lige u kome se sastaju Eibar i Real B u 14-om kolu.
Eibar je 12-ti na tabeli sa ucinkom 13 5 4 4 12:13 19
na svom terenu imaju 6 3 2 1 5:5 11
Jedini poraz su doziveli na pocetku sezone od Girone i otada su u seriji od 5 meceva bez poraza na svom terenu gde ce osvajati vecinu bodova jer su i prosle sezone u trecoj ligi imali na svom terenu 15.2.2. i najvise zahvaljujuci igrama na svom terenu su obezbedili ulazak u drugu ligu.
Razlog zasto igram 1 u ovom mecu je Real B za koji sam vec vise puta pisao i protiv kojih sam cesto igrao narocito kada igraju u gostima gde imaju svih 6 poraza 
Real Madrid B 6 0 0 6 1:10 0
ali i ukupno su zadnji na tabeli sa ucinkom 13 2 1 10 7:17 7 dok najblizi timovi imaju 12 i 15 bodova
Dakle radi se o tome da su tim napustili glavni igraci iz prosle sezone i da je tim iako talentovan jako mlad i neiskusan a u danasnjem mecu ce biti i oslabljeni za igrace koji igraju u mladjim reprezentativnim selekcijamaali i sa njima oni bi tesko mogli da ucine nesto vise jer se dosad videlo da su i protiv slabijih timova koji nisu bili u nekoj narocitoj formi gubili a Eibar je u solidnoj formi i ovakve meceve mora da pobedjuje ako zele da ostanu u ligi.
Dakle iskustvo, motiv i domaci teren su na strani Eibara i verujem da ce to iskoristiti i pobediti u ovom mecu 

Share this post


Link to post
Share on other sites

22:30, Nautico - Bahia, Tip 2 @ 2.05, Pinnacle, 8/10


Mec iz Brazilske prve lige u kome se sastaju u 35-om kolu Nautico i Bahia.
4 kola pre kraja Nautico nema nikakve sanse za opstanak jer ima samo 17 bodova a vec nekoliko kola igram stalno protiv njih i stalno dobijam jer imaju seriju od 9 poraza.
u dosadasnjem toku imaju ucinak 34 4 5 25 20 : 70 (-50) 17
a na svom terenu 17 2 3 12 13 : 34 9.
Kao sto sam vec ranije pisao oni su u losoj formi, trener isprobava razne igrace da bi video na koga moze racunati za sledecu sezonu a sigurno nece igrati kaznjeni Maranhao i Alison a povredjeni su 
Martinez, Vinicius, i Gideao i najbolje ocenjeni igrac Maikon Leite i pitanje je u kom sastavu ce nastupiti a po najavljenom sastavu na jednom Brazilskom sajtu trebalo bi da igraju 3 igraca koji jos nisu nastupili ove sezone u odbrani ali u svakom slucaju bice oslabljeni a i pitanje je koliko ce biti motivisani ali i njihov kvalitet je itekako upitan.
Posto su neki mecevi igrani juce a Criciuma koja je ugrozena je pobedila u gostima Coritibu sad je Bahia opet u zoni ispadanja na 17-om mestu sa 39 bodova kao i Fluminense koji danas igra na svom terenu protiv oslabljenog Sao Paula i verovatno ce pobediti ali dosta ekipa je ugrozeno gde je razlika veoma mala i svaki bod moze znaciti opstanak.
Bahia ima ucinak 34 9 12 13 32:42 39
u gostima 17 3 5 9 14 : 27 14
Ovo je Bahii jako bitan mec jer mogu da se izvuku u malo bezbedniju zonu a u sledecem kolu na svom terenu bi sa Portuguesom mogli da zavrse veliki deo posla za opstanak ako bi pobedili oba meca.
Bahia ce danas imati samo izostanak povredjenog Fabricio Luse i verovatno ce igrati isti sastav kao protiv Santosa.
Tradicija jeste na strani Nautica ali u ovom slucaju ona postoji da bi se srusila jer je sve na strani gostiju iako ni oni nisu u gostima nesto posebno dobro ipak imaju veliki motiv a mozda ih je i ucesce u Copa Sudamerikana gde su dogurali do osmine finala kostalo boljih rezultata i boljeg plasmana.
Dakle sve u svemu tim koji donosi pare ne treba menjati a to je ovoim slucaju igra protiv Nautica koja stalno donosi novac pa je vredi ispostovati

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...