Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

17.11.2013.

Recommended Posts

Kosarka - Njemačak 
15:30h Bonn - Brose Baskets
Tip: preko 155.0
Kvota: 1.76 ulog 8/10
bet365

Njemačka liga,domaci Bon je u fantasticnoj seriji i formi..ljudi dominiraju i sada vjerujem da ulaze u mec na krilima pobjedničkog niza, gdje u glavnom nisu imali problema sa ofanzivom i zadnja dva duel su dostigli vrhunac sa po 89 i 85 poena...istina imali su pre toga oko 70ke, ali i Zaragosi su strpali 108!!! 
Tako da danas od njih na domacem terenu se moze ocekivati dosta poena iako igraju protiv jedne ozbiljne evroligaške ekipe koja takodje ima solidan napad u zadnej vreme.

Mozda bih povukao samo na Bon preko, ali sam pod utiskom poslednjeg duela Brosea kada su sa Žargirisom pre tri dana odigrali simultanku na koš više te popili 91, a postigli solidnih 81..pre toga stali u domaćem šanpionatu na 156...

Inače u zadnjih pet ogleda izmedju ova dva protivnika obilovalo je poenima, zaista frapantnih 180 po meču,naravno preko ove margine svaki put. 
Tako da je ovde jedino logično rjkešenje over, očigledno je da ekipe forsiraju napade, a pogotovo Bon voli trku na svom terenu te je ove sezone na 164 kada je domaćin.

Edited by perolozac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Mega Vizura  -  Siroki
Tip para: 1 / 1
Tečaj: 1.520

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Cedevita(h-8,5)-RadnicKr
Tip para: 1
Tečaj: 1.850
 
:nije:    77-71
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 La Bruixa dˇOr Manresa - Valladolid, Additional Point Spread, tip: Valladolid +9.5 @ 1.66, bet365, 8/10

U dvorani Pavelló Nou Congost u šranskom gradu Manresa sastaju se ekipe Manrese i Valladolida u okviru 6. kola ACB lige a moj tip je da gosti iz Valladolida ne gube sa deset i više koševa razlike jer je ovo u biti sudar dvije podjednake ekipe i samo zbog domaćeg terena prednost je data ekipi Manrese. Na tabeli ACB lige, Manresa je trenutno na 14 mjestu sa omjerom 2-3 do je Valladolid upisao pobjedu manje i trenutno je na posljednjem 18 mjestu na tabeli. Ovdje je riječ o ekipama koje se godinama bore za opstanak u ACB ligi i takva im je sudbina i ove godine.

Manresa je u dosadašnjih 5 mečeva savladala ekipe Joventuta iz Badalone sa 90-78 na svom terenu u prvom kolu, da bi u drugom kolu napravili iznenađeje i savladali su Obradorio u gostima sa 88-71. Zatim slijedi pad forme i tri vezana poraza, prvi je bio od ekipe Barcelone sa 71-81 na svom terenu, u gostima gube od Zaragoze sa 89-52, da bi i u petom kolu doživjeli debakl od Real Madrida u Madridu sa 63-111. Sada ih čekaju dvije relazivno lakše partije na svom terenu protiv Valladolida i Saski Baslonia SAD. U dosadašnjih pet mečeva koš razlika Manrese je -66. 

Sa druge strane imamo ekipu Valladolida koja je upisala samo jednu pobjedu nad ekipom Cajasol Seville sa 81-68 dok su poraženi u duelima sa Real Madridom 53-87, Estudiantesa 66-80, Valencie 57-108 i Saski Baskonie sa 58-87. Ukupna koš razlika im je -115 u dosadašnjih pet mečeva. Iako je ovdje Manresa blagi favorit očekujem da Valladolid pruži solidan otpor i da ne izgubi sa deset i više koševa razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liga: Kosarka Lega basketVrijeme: 18:15Par: Montepascki Siena - Montegranaro +20.5Tip: 1 (Additional point spread)Koefecijent: 3.38Kladionica: bet365Ovo je mec sestog kola sampionata Italije u kosarci.Sastaju se Siena i Montegranaro.Ekipa Siene iako se cini ove godine slabija nego inace takodje je veliki favorit za najvisi plasman u ovoj ligi.Oni su ekipa koja je pocela dosta dobro sezonu u italijanskoj ligi dok su u evroligi podbacili i tek u proslom kolu slavili prvi put.Ovdje u ligi imaju skor 4/1 a na tri meca koja su igrali kod kuce bili su ubjedljivi.Najbolji njihovi igraci su Hacket i Vigniano.SA druge strane ekipa Montegranara po meni je jedna od najlosijih u ligi.Iako je njihov skor 2/3 mislim da ce se oni do kraja sampionata boriti za opstanak.U gostima su igrali dva meca i oba puta su porazeni sa preko 20 poena razlike.Medjusobno su od 2006-te godine igrali 16 puta i rezultat je 15-1 u korist Siene pa mislim da i dans ne gine jedna katastrofa Montegranara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...