Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

19.11.2013.

Recommended Posts

20:15 Croatia - Iceland, Teams to Score, tip: Croatia Only @ 1.80, bet365, 8/10

 

* Samo Hrvatska daje gol

 

Večeras se na stadionu Maksimir u Zagrebu sastaju selekcije Hrvatske i Islanda u uzvratnom meču Play Off-a za Svjetsko Prvenstvo 2014 u Brazilu. Moj tip je da će samo selekcija postići gol ili golove na meču, a da Island neće zatresti mrežu "vatrenih". U prvom meču u Reykjaviku smo vidjeli apsolutnu dominaciju Hrvatske koja doduše nije imala zrelih šansi iako su imali skoro 40 minuta igrača više nakon isključenja Skulasona.

 

Hrvatska je do plasmana u baraž došla osvajanjem drugog mjesta u grupi A sa omjerom od 5 pobjeda, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku od 12-9. Sa druge strane imamo sleekciju Islanda koja je osvojila drugo mjesto u grupi E sa istim omjerom kao i Hrvatska, 5 pobjeda, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku od 17-15. Ovo je Hrvatskoj čak četvrti put da igra baraž i do sada je prolazila protiv Ukrajine, Slovenije i Turske, dok je Islandu ovo najveći uspjeh nacionalne selekcije i sigurno je da će i oni večeras vrebati svoju priliku iz kontranapda, ali mislim da je Hrvatska kvalitetnija sa igračima koji igraju u Real Madridu, Bayern Munchenu ili Interu, te da pojedinačno i kao kolektiv imaju mnogo više iskustva igranja ovako teških utakmica tako da večeras na Maksimiru očekujem pobjedu Hrvatske uz dosta muke i rezultat 1-0 ili 2-0. Uz kvalitet koji ima, Hrvatska je opterećena i lošom atmosferom oko reprezentacije, koja se zadnje vrijeme prenijela sa Dinama na reprezentaciju i sutra se ne očekuje pun stadion na Maksimiru već je dan prije ovako važne utakmice prodata samo trećina ulaznica, a Davor Šuker kao predsjednik Nogometnog Saveza je dijelio besplatne ulaznice navijačima. Hrvatska bi trebala da napada na gol Islanda ali i da igra veoma oprezno u odbrani jer svaki primljeni gol ih jako udaljava od Svjetskog Prvenstva u Brazilu sljedeće godine.

 

Hrvatska: Pletikosa, Ćorluka, Lovren, Šimunić, Srna, Kovačić, Modrić, Kranjčar, Rakitić, Mandžukić, Olić

Islanda: Halldorsson, Ottesen, R.Sigurdsson, Arnason, Skulason, Gunnarsson, Bjarnason, Gudjohnsen, G.Sigurdsson, Gudmundsson, Finnbogason

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00, Srbija (21) - Italija (21), tip: 1, @3.00, 8/10, bet365Ovo je susret petog kola Grupe 9 kvalifikacija za Euro 2015 mladića do 21 godinu, a sastat će se Srbija i Italija. Domaćin je trenutno na trećem mjestu sa 7 bodova, dok je Italija druga sa dva boda više. Bit će ovo veoma bitna utakmica za Srbiju u borbi za drugo mjesto, jer je prva pozicija daleko naročito nakon neriješenog ishoda sa Belgijancima prije četiri dana. Srbija je tada bila veoma blizu pobjede, ali je Ngawa uskratio slavlje domaćinima izjednačivši rezultat u 94. minuti. Ovaj rezultat protiv Belgije i nije iznenađenje uzme li se u obzir da su ovom mladom timu priključeni A reprezentativci Srbije Marković, Jojić i Mitrović. To su već sada veoma kvalitetni igrači koji igraju zapažene uloge u svojim klubovima, a naročito Marković i Mitrović koji igraju u Evropi, u Benfici odnosno Anderlechtu. Italijani su tradicijalno nezgodni, nemaju nekih zvučnih igrača u seniorskom fudbalu,a li su već odigrali dvije utakmice sa Belgijancima i ubilježili su poraz na samom startu, da bi se potom revanširali pobjedom 1:0 u Belgiji. Ostale dvije utakmice protiv Sjeverne Irske i Kipra su riješili u svoju korist bez primljenog gola. Kao što sam rekao, ovo je veoma bitna utakmica za srbijansku reprezentaciju koja će dati sve od sebe da zabilježi pobjedu, jer su im Italijani direktni konkurenti za drugu poziciju koja vodi na Euro, ali samo u slučaju da budu u najbolje četiri od svih ostalih grupa. Motiva, ali ni kvalitete neće nedostajati i sigurno su ovi mladići željni da ovdje upišu trijumf nakon što su nesretno ispustili tri boda protiv Belgije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 Andorra U21 - Denmark U21, Goal Handicap, tip: Denmark U21 -3.0 @ 2.05, SportingBet, 8/10

 

* Danska U21 dobija sa četiri i više golova razlike

 

Danas se nastavljaju kvalifikacije za Europsko Prvenstvo za igrače do 21 godine, a na stadionu Estadi Comunal u Andora la Veli sastaju se selekcije Andore U21 i Danske U21, a moj tip je da će nogometaši Danske slaviti sa četiri i više golova na meču. Nakon šest odigranih mečeva Danska je vodeća u grupi 2 sa 14 bodova dok je Andora posljednja u grupi sa samo jednim bodom. Vodeća u grupi je Danska sa 14 bodova, slijedi Rusija sa 13 bodova, Bugarska i Estonija imaju po 8 bodova, Slovenija sa 5 bodova i posljednja je Andora sa 1 bodom. U prvom meču koji se igrao u Aalborgu, Danska je slavila sa 6-0 golovima Remmera (6, 40), Zohore (20, 34), Brock-Madsena (89) i Andersena (93). 

 

Andora U21 je kao i seniorska ekipa Andore totalni autsajder u duelima sa ostalim euro ekipama i sastoji se od igrača amatera, te su godinama ekipa za popravljanje gol razlike svojim protivnicima. U ovim kvalifikacijama Andora je izgubila kod kuće od Rusije 0-3, Bugarske 0-3 i Estonije 0-2, a u gostima su poraženi od Bugarske 3-0, Danske 6-0, dok su svoj jedini bod otkinuli u Estoniji 1-1. Gol razlika Andore u dosadašnjih 6 mečeva je 1-18 ili u prosjeku primaju tri gola po meču. U zadnjih devet mečeva na svom terenu Andora je upisala sve poraze uz gol razliku od 1-21. gubili su od Crne Gore 0-5 i Češke Republike 1-5. Sa druge strane Danska je savladala u ovim kvalifikacijama ekipe Andore 6-0, Estonije 1-0, Rusije 2-0 i Bugarske 3-2, te su remizirali sa Slovenijom 2-2 u Ajdovščini i Aalborgu. Danci su dali 16 golova u 6 mečeva i igraju jako efikasan fudbal, tako da danas očekujem pobjedu Danske sa 4 ili više golova razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:30 Prijateljska utakmica, Gibraltar - Slovačka

Tip: Oba daju gol

Kvota: 2.90

Kladionica: Bwin

 

Gibraltar danas debitira odkad je u svibnju primljen od Uefe i očekujem da Slovaci imaju malo milosti prema njima i da to proslave barem jednim golom.Utakmica se igra u Portugalu a u momčadi imaju tek 3 profesionalca a najveće je ime Danny Higginbotham nekad igrać Manchester Uniteda.

Slovačka je došla sa praktički drugom momčadi jer ne igraju Hamšik, Škrtel, Dobrotka, Hološko i Dubek. Škrtel i Dobrotka su bitni braniči pa vjerujem da Gibraltar može dati gol a Slovaci su dosta kvalitetniji i uz ove izostanke tako da im postići gol ne bi trebao biti problem. sretno

Edited by dejan55

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:30 Prijateljska utakmica, Gibraltar - Slovačka

Tip: Oba daju gol

Kvota: 2.90

Kladionica: Bwin

 

Gibraltar danas debitira odkad je u svibnju primljen od Uefe i očekujem da Slovaci imaju malo milosti prema njima i da to proslave barem jednim golom.Utakmica se igra u Portugalu a u momčadi imaju tek 3 profesionalca a najveće je ime Danny Higginbotham nekad igrać Manchester Uniteda.

Slovačka je došla sa praktički drugom momčadi jer ne igraju Hamšik, Škrtel, Dobrotka, Hološko i Dubek. Škrtel i Dobrotka su bitni braniči pa vjerujem da Gibraltar može dati gol a Slovaci su dosta kvalitetniji i uz ove izostanke tako da im postići gol ne bi trebao biti problem. sretno

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 16:00
Naziv para: Hrvat(21)(h0:1)-Latvija(21
Tip para: 1
Tečaj: 1.500
 
:uredu:    3-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15 Hrvatska - Islandija /gost daje gol/ TIP YES @ 2,40 Bwin  7/10

 

V Zagrebu na stadionu Maksimir bo danes "tekma leta" saj se bosta ponovno pomerili reprezentanci Hrvatske in Islandije....Obe reprezentanci igrata povratno nogometno tekmo za uvrstitev na svetovno prvenstvo,ki bo v Braziliji.Na prvi tekmi v Reykjaviku kjer so igrali v zelo vetrovnem vremenu se je končala z remijem 0:0 čeprav so Islandci več kot pol ure igrali brez Skulasona zaradi rdečega kartona. Za današnjo tekmo sem se odločil,da bodo Islandci dosegli vsaj gol saj imam tudi nekakšen občutek,da se bodo uvrstili na SP kar bi to pomenilo,da bodo poleg Bosne in Hercegovine prvič igrali na tem prvenstvu...

Islandija bo močno hendikepirana saj poleg "pordečelega" Skulasona in odličnega napadalca Ajaxa Kolbeina Sigforssona. Islandija je osvojila 2.mesto v skupini E kjer so bili boljši od Slovenije, Norveške, Albanije in Cipra....Boljši od njih so bili Švicarji gladko z 24 točkami...Kot gostje Islandija igrajo solidno še posebej pri zadetkih....V zadnjih 10 tekmah na gostovanjih(od 29.2.2012) so zabili skoraj na vseh razen na Cipru,ko so izgubili z 0:1. Zadetke na gostoavnjih so dosegli proti Franciji in Švedski(2:3), sledile so 3 zaporedne zmage(Slovenija, Albanija in Andora) kjer os vsem zabili po 2 zadetka....Odlično pa so igrali proti Švici in sicer 4:4....pravtako pa so dosegli gol na Norveškem in Črni gori....Nič slabše ni bilo niti oroti Portugalski z 3:5.

Hrvaška ima danes ogromno težav znotraj zveze, težave imajo z navijači, težave imajo tudi z zloglasnim Zdravkom Mamićem, težave imajo z igro in z rezultati....danes pa imajo novega selektorja Nika Kovača,ki pa bo imel ogromno težav pri "taktiziranju" igre saj nasproti stoji izkušen selektor Islandije Lars Lagerback iz Švedske....Po spletnih straneh naj bi prišlo do menjave igralcev iz prve tekme kjer bosta namesto Iličevića in Eduardo zamenjala Ivica Olić in Mateo Kovačić. Hrvaška je imela ogromno težav z realizacijo golov saj so le proti Liechteinsteinom igrali z 3:2. Niso pa znali doseči zadetke proti Škotski(doma 0:2 in v gosteh z 1:0)

Pravtako pa proti Portugalski doma brez zadetkov z 0:1. Ogromno težav pa so imeli tudi proti Belgiji,ki so v zadnjih minutiah srečanja le dosegli častni zadetek (1:2)....

Moja napoved : Pri prvi analizi tekme Islandija - Hrvaška sem napisal,da sem za 100 € stavil z prijateljem in še vedno imam občutek,da bodo res šli....Islandska reprezentanca je izredno močna in verjemite ali ne bodo Hrvatje imeli ogromno težav z napadalci,ki niso nič slabši v primerjavi z hrvaškimi....Večina napadalcev igra na Nizozemskem in v Angliji tako, da pričakujem vsaj en zadetek Islandcev proti Hrvaški,ki ima nekako "problematično" obrambo.....Islandija (0,5) TIP OVER ili najmanje 1 gol za goste....

Share this post


Link to post
Share on other sites

[*]Posted Image Kv.za SP

[*]21:00h   Franc - Ukrajina

[*]Tip: Gost ne daje gol

[*]Kvota: 1.80

[*]Posted Image

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...