Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

24.11.2013.

Recommended Posts

American Football, NFL

19:00 CET (24/11/2013)
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers(Money Line)
Pick: Pittsburgh Steelers
Odd: 2.17
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 7/10


Meč koji se igra na FirstEnergy Stadium,( Cleveland, Ohio) između domaćih Brownsa(4-6) i gostujućih Steelersa(4-6)...
Odlučio sam se da o ovom meču napišem malo ranije lel prosto nemogu da verujem da su linije ovako izašle gde su Brownsi favoriti a ovaka kvota na Steelerse se po meni mora uzeti jel je ovo poklon naravno ne u smislu da je pobednik rešen već to da ovaku kvotu neverujem da ću imati za par dana no videćemo možda i grešim!!!
Zaista nevidim ni jedan razlog za ovako favorizovanje Brownsa koji se nalaze i u jako lošoj formi imaju 4 poraza u zadnjih 5 mečeva.
Gledao sam ih prošle nedelje protiv Bengalsa i iako su meč otvorili sa 13-0 ali najviše zbog jedine dobre stvari u ekipi a to je odbrana koja je iskoristila greške Bengalsa ali i to im nije pomoglo da na krajudožive i veoma ubedljiv poraz.
Jako brzo su se raspali puno greški napada koji je bio prilično bezopasan dok se u takim okolnostima i odbrana raspala.
Vođa napada QB J. Campbell   je posle dve dobre partije odigrao prilično loše i pokazao ipak svoje i pravo lice jel ipak je on jedan dosta limitiran kvoterbek ima jako mali procenat kompletiranih pasova dok i po zemlji su više nego skromni.
Odbrana je dosta čvrsta ali i oni igraju sve lošije jel napad previš greši.
Sa druge strane Čelični koji su otvorili  jako loše sezonu ali su potom zaigrali mnogo bolje i na zadnjih 6 mečeva imaju 4 pobede i na meč sa Brownsima dolaze posle dve vezane pobede i to posle velike pobede protiv Lionsa u sjajnom meču punom preokreta i svakako dolaze na dosad možda i najbitniji meč u sezoni  prepuni samopouzdanja jel bi eventualnom pobedom se iz gotovo bezizlazne situacije sa početka sezone vratili u igru..!!!
Na tom meču je konačno odigrao jedan fantastičan meč QB Ben Rotlisberger i to konačno bez greške i prodane lopte protivniku bacio je fantasičnih 367y uz čak 4 TD  i sigurno sa mnogo više samopouzdanja će ući u meč.
Iako je odbrana lošija nego prethodnih sezona i dalje je to kvalitetna odbran koja je dobrim delom plaćala cenu mnogo prodatih lopti napada ali da mogu da i dalje odigraju fantastično pokazali su u drugom poluvremenu protiv Lionsa gde su zaustavili jedan od najubojitijih napad lige ne dozvolivši im ni jedan poen i verujem da mogu da ponove dobru partiju protiv ipak dosta slabog napada Brownsa.
Između njih vlada veliki rivalitet i svakao će svaki tim dati maksimum ja ipak dajem prednost Steelersima i uzeću ih ML po sjajnoj kvoti za jači ulog!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...