Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

20.11.2013

Recommended Posts

00:50 Copa Sudamericana, Sao Paulo - Ponte Preta

Tip: Domaćin 2+

Kvota: 1.70

Kladionica: Unibet

 

Sao Paulo je u boljoj formi i kvalitetniji od Ponte Prete koja će ispasti iz lige dok se Domaćin digao do sredine tablice nakon katastrofalnog ulaska u sezonu i ovim bi trofejem spasili donekle sezonu. Kod kuće za poraz neznaju 6 utakmica od čega je 5 pobijeda i na 5 ot tih 6 utakmica su postigli 2 gola.

Ponte Preta u zadnjih 10 susreta ima 4 poraza, 4 remija i samo 2 pobijede. Na zadnje dvije utakmice koje su igrali posljednjih tjedan dana su primali 2 gola a danas igraju bez najboljeg veznog Adrianinha a možda neće igrati i najbolji strijelac William. sretno

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:10, Millonarios - Deportivo Cali, Tip 1 @ 1.85, Unibet, 8/10


Utakmica Drugog kola Grupe B Kolumbijske I Lige Torneo Finalizacion ili ti Clausura. 
Pobednici grupa A i B koje se sastoje od po 4 ekipe igraju finalnu u takmicu i ko pobedi on je osvajac Clausure a Atletiko Nasional (pobednik Aperture), pobednik Finalizaciona (regularnog toka) i još jedna najbolje plasirana u zbirnoj tabeli - Kopa Libartadores.
U prvom kolu Millonarios je trebao da igra sa Once Caldasom ali taj mec je odlozen za 27.11 zbog finala kupa u kome je Millonarios izgubio od Atletico Nacionala.
Millonarios je jedan od mojih omiljenih klubova iz Juzne Amerike jer su uvek u vrhu i igraju atraktivan i napadacki fudbal a u spicu imaju odlicnog Renteriu sa kojim ove sezone odlicno igra D. Moreno.
prosle sezone su osvojili titulu u Clausuri.
Millonarios je u regularnom toku bio drugi sa ucinkom 18   8   7   3   28:18   31
a na svom terenu imaju najbolji ucinak 9   6   2   1   17:7   20
U Millonarisu kazu da su dobro igrali u finalu kupa ali nisu imali srece a imaju velike ambicije da osvoje titulu, u tim se vraca Panamac Torres Román koji je bio suspendovan.
Millonarios igra odlicno na svom terenu a jedino je Atletico Nacional koji je u odlicnoj formi i koji je ubedljivo osvojio regularni tok uspeo da odnese bodove 
Deportivo Cali je bio cetvrti u regularnom toku i ima ucinak  18   7   7   4   22:13   28
a u gostima su imali 9   3   2   4   13:9   11
u prvom kolu su pobedili Deportivo Pasto sa 3-2 golom u 86-om minutu nakon sto su gubili sa 1-0 i 2-1 uspevali su da izjednace i na kraju i potpuno preokrenu rezultat.
Iako i oni najavljuju da ne idu sa belom zastavom na ovo gostovanje i nadaju se dobrom rezultatu ipak dasadasnje igre u gostima im ne daju za pravo 
Tradicija od 2009-te je na strani Millonariosa na svom terenu 4 pobeda i 2 remija iako je pre toga Cali imao bolje rezultate ali bitnije je zadnje vreme kad je Millonarios stalno u vrhu Kolumbijskog fudbala.
Dakle sve u svemu Millonarios je kvalitetniji tim, na svom terenu igraju odlicno a Cali je u gostima slab tako da ocekujem da ce presuditi domaci teren i kvalitet Millonariosa
Oba tima igrace u najboljim sastavima a najavljeno je da ce igrati 

Millonarios 
Luis Delgado, Lewis Ochoa , Roman Torres, Anderson Zapata , Alex Diaz Yhonny Ramirez, Rafael Robayo , Mayer Candelo , Harrison Otalvaro , Wason Renteria i Dayro Moreno.

Deportivo Cali 

Jose Silva ; Yerson Candelo , Fainer Torijano , Luis Calderon , Vladimir Marin, John Viáfara , Gustavo Cuellar, Carlos Lizarazo , Nestor Camacho , Carlos Rivas i Sergio Romero.

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

00:00 Uruguay - Jordan, Match Goal 61st To 75th Minute, tip: Yes @ 1.80, WilliamHill, 8/10

 

Na stadionu Centerario u Montevideu se sastaju nacionalne selekcije Urugvaja i Jordana u okviru uzvratnog meÄa Play Off-a za Svjetsko Prvenstvo 2014 godine u Brazilu, a ovaj meÄ je samo formalnost jer je Urugvaj u prvom meÄu slavio sa visokih 5-0 i tako da će veÄeras imati priliku da pred svojim navijaÄima ovjere pput u Brazil. Moj tip je da će biti barem jedan gol u periodu od 61 do 75 minute, tj. na polovini drugog poluvremena. Urugvaj je u prvom meÄu slavio sa visokih 5-0 golovima Pereire (22), Stuani (42), Lodeiro (69), Rodriguez (78) i Cavani (90+2).

 

Urugvaj je u kvalifikacijama uaiueo peto mjesto u Južnoj Americi sa 25 bodova, a imali su 7 pobjeda, 4 remija i 5 poraza. Na svom terenu su savladali Boliviju 4-2, ÄŒile 4-0, Peru 4-2, Kolumbiju 2-0 i Argentinu 3-2, dok su remizirali sa selekcijama Venecuele, Paragvaja i Ekvadora sa 1-1. ZnaÄi u osam domaćih meÄeva nisu poraženi a dali su 20 golova a primili 9. Ako analiziamo da li je bilo golova od 61-75 minute, imamo golove u meÄevima Bolivija (Lugano 72), ÄŒile (Suarez 68 i 74), Peru (Rodriguez 63) i Ekvador (Cavani 67). U prvom meÄu u Jordanu Lodeiro je zabio jedan gol u 69 minuti susreta. Urugvaj je dobra domaćinska ekipa jer je u 8 teÅ¡kih utakmica dao 20 golova protiv ekipa koje su puno jaÄe od Jordana. InaÄe u posljednja 22 kvalifikacijska meÄa na svom terenu, Urugvaj je izgubio samo dva meÄa i to protiv Argentie 0-1 i Brazila 0-4, dok je upisao Äak 13 pobjeda i 7 remija.

 

Sa druge strane imamo Jordan koji je svoj vrhunac doživio plasmanom u baraž za Svjetsko Prvenstvo 2014 godine. Oni su kvalifikacije zapoÄeli u dvomeÄu sa Nepalom 9-0 i 1-1, zatim su igrali u grupi A gdje su bili drugi u konkurenciji sa Irakom, Kinom i Singapurom. Savladali su Singapur 3-0 i 2-0, Irak 2-0 i Kinu 2-1 dok su poraženi od Iraka sa 1-3 i od Kine 1-3. Dalje ih put vodi u grupu B naredne faze gdje su bili treći iza Japana i Australije a ispred Omana i Iraka. Zu su dobili meÄeve sa Australijom 2-1, Japanom 2-1 i Omanom 1-0.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...