Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

22.11.2013

Recommended Posts

20:30 Bala Town - Prestatyn Town TIP X2 @ 1,50 Bet 365 @ 6/10Ta vikend bo v Walesu nov krog ligaškega tekmovanja in med zanimivimi pari sta tudi jutrišnji par iz Bala Town kjer bosta igrali domača ekipa Bala Town in Prestatyn Town. Odločil sem se,da domačini ne bodo zmagali.....Bala Town je v svoji 5. prvoligaški sezoni trenutno na skromnem 11.mestu in po zaključku rednega dela bodo igrali v skupini za obstanek. V 13 tekmah so zbrali le 9 točk in imajo 2 zmagi, 3 remije in kar 8 porazov....Dosegli so le 11 zadetkov in prejeli 21.... Kot domačini so na skromnem 10.mestu z 1 zmago (Newtown z 1:0), 2 remija z 0:0 in sicer proti Alan Fido(12.) in proti Port Talbot Town(9.).Na ostalih tekmah pa sami porazi,ki jih je doživel kar 4 krat...Bala Town je v letošnji sezoni prvič igral v Evropi in pričakovano izpadel proti estonski Levadiji. Bala Town ima v svojih vrstah skromno zasedbo angleških in velških nogometašev in imajo 3 igralce z 2 zadetkoma (Connolly,Sheridan in Smith).Prestatyn Town je zaenkrat na 8.mestu z 18 točkami vendar imajo vse možnosti,da se uvrstijo med najboljših 6 saj za četrtouvrščenim Newtownom zaostaja za 3....Doslej imajo 5 zmag, 3 remije in 6 porazov s skupnim rezultatom 17:17 in 18 točk....Prestatyn Town je v prejšnji sezoni prvič osvojil ligaški pokal in s tem so se uvrstili v Evropo kjer so najprej premagali latvijski Liepajas Metalurgs, v 2.predkrogu pa so ekspresno bili poraženi od hrvaške Rijeke(sam sem si ogledal po TV iz Kantride) s skupnim izidom 0:8. V svojih vrstah imajo odličnega napadalca Lee Hunta,ki je v ligi dosegel že 8 zadetkov.....Oba kluba sta že odigrala prvo tekmo in sicer so v Prestatyn Townu na Bastion Roadu domačini zmagali z 4:1, gole pa so dosegli Parkinson(2x), Parker in Hunt....za goste pa Sheridan....Moja napoved : Odločitev,da bodo gostje remizirali ali zmagali je pač tako,da če želijo še naprej se boriti za najboljšo šesterico zato tipujem X2....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Vrijeme odigravanja: 01:15
Naziv para: Libertad - Lanus
Tip para: manje od 2.5 gola
Tečaj: 1.520

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:15, Libertad - Lanus, tip: manje od 2.5 gola, @1.48, 8/10, bwinDrugo polufinale drugog po jačini južnoameričkog takmičenja će se odigrati večeras u glanom paragvajskom gradu Asunsionu, a sastat će se domaći Libertad i argentinski Lanus. Sinoć je u brazilskom duelu iznenađujuće Ponte Preta savladala Sao Paolo 3:1 i velikom favoritu u tom meču bit će veoma teško da nadoknadi ovu prednost Ponte Prete. Sinoć je bilo golova, ali sam zato mišljenja da večeras neće toliko. Obje ekipe su poznate po tome da igraju čvrsto, pa je tako Libertad u osam odigranih utakmica takmičenja Copa Sudamericane odigrao samo tri meča sa više od 2.5 gola, i to u sva tri meča bilo je tačno 3 gola. S druge strane, i Lanus zna odigrati veoma tvrde mečeve, tri puta u šest njihovih utakmica bilo je manje od 2.5 gola. Večeras je važnost veoma velika, tako da će oni biti zadovoljni samo da ne prime gol. I domaćini će igrati oprezno i sumnjam da se utakmica može otvoriti. Već dva puta su igrali i to prije tri godine u Copa Libertadores i u oba meča je bilo manje od 3 gola. Tak očekujem i večeras, tako da je tip manje od 2.5 gola.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal, Indian I-League
13:30 Shillong Lajong FC   ₋   Rangdajied United
tip: 1
kvota: 1.53 WillHill
ulog: 8/10
 
Danas se u fudbalskom prvenstvu Indije, otvara nova stranica jednog gradskog derbija. Po prvi put u prvoj ligi  sastaju se dva tima iz istog grada , dva tima koja dele isti stadion i to - petoplasirani Shillong Lajong FC  i 13. ( poslednji)Rangdajied United.  Lajong je iz 9 utakmica osvojio 13 bodova i trenutno su uspesniji kao gosti ( 2 utakmice i dve pobede), dok kao domaćini imaju samo jednu pobedu , 4 neresene i dva poraza.
Podaci koji ne pokazuju da je lajong bolji i da bi trebalo danas da pobede, ali ako pogledamo rezultate Rangdajieda , biće dosta jasnija slika o ovom meču i tipu koji sam igrao.  Rangdajied su osvojili samo 3 boda( tri neresene kao domacini), a kao gosti su odigrali 4 utakmice  i sve 4 izgubili, a da pri tome nisu dali ni jedan gol. Zanimljivo je kod Shilong Lajonga, da su dali 12 golova i da su 9 od tih 12  dali  2 igrača, C. Glenn (6 golova) i Uiliams( 3 gola). 
U zadnje 5 utakmice Shilong nezna za poraz( 3 pobede i 2 neresene).
Rangdajied je ove sezone usao u prvu ligu i kao stvari stoje kratko ce se tu zadržati. A i Shilong nema nista vece prvoligasko iskustvo. 2009. Shilong se prvi put plasirao tek u 2.ligu, da biodmah sledece usao u prvu , pa ispao i opet se vratili u prvu gde su i sad.Prosle sezone su  su zavrsili na 11. mestu. Ove sezone jeste da su trenutno na u gornjem delu tabele, ali i sada im je cilj da ostanu u ligi, a to će im dosta olaksati njihovi danasnji protivnici , koji su dosta slabi za ionako slabo prvenstvo Indije. 
Ipak milsim da su oni slabiji od nekih timova koji su trenutno na tabeli iza njih, kao Dempo i East Bengal.I danas igram na njihovu pobedu , ne za to sto smatram da su oni nesto dobri, vec zato sto su njihovi protivnici , moze se reci - očajni., a i pobeda u prvom derbiju u prvoj ligi  daje jos veci podstrek za konacan uspeh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Hrvatska 1.liga, Slaven Belupo - Zadar

Tip: Domaćin 2+

Kvota: 1.85

Kladionica: Mozzart

 

Slaven je u dobroj formi odkako ga je preuzeo Frančić i i od onda imaju sam o poraz od Dinama uz 4 pobijede i 3 remija a na 5 su postigli 2 gola. Tijekom reprezentativne stanke su im se oporavili Glavica, Glavina, Delić i Novinić pa imaju još širi kadar.

Zadar solidna momčad ali u zadnjih 7 susreta imaju samo dvije pobijede. Zbog kartona trener gostiju ne može računati na beka vasilja i stopera Jerbića.

Zadar je mušterija Slavena jer su ih na prošloj dobili 0:2 a što se tiče susreta u Koprivnici Slaven nad Zadrom ima 11 uzastopnih pobijeda.Zadnji uspijeh Zadar je ostvario 30.11.2002. godine. Od tih 11 pobijeda na 10 su dali 2 gola od čega na 8 uzastopnih i vjerujem da se tradicija može nastaviti. sretno

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 18:00
Naziv para: Slaven Belupo-Zadar
Tip para: 1
Tečaj: 1.700
 
:nije:    1-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cerezo Osaka - Sanfrecce ( Japanska 1. liga )Ajax Cape Town - Moroka Swallows ( Juznoafricka 1. liga ) Eupen  - KVC Wasterlo ( Belgijska 1. liga )Otelul - Vaslui ( Rumunjska 1. liga )Joinville - America MG ( Brazilska 2. liga )Mattersburg - Austria Lustenau ( Austrijska 2. liga )Ovo je ponuda za super šesticu. mora se pogodit pobjeda ili nerješeno. Zanimaju me misljenja za ove parove, a jos bolje ako ima neko nekakve informacije po kojima bi se sigurno odlucio za jedan znak ( 1 , X ili 2 ) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...