Jump to content
Sign in to follow this  
pimpbeckham

21.11.2013.

Recommended Posts

01:00, Philadelphia Flyers-Buffalo Sabres, tip: over 4,5 gola, @1.75, Expekt, 7/10

 

Wells Fargo Center, Philadelphia, Pennsylvania

 

Obje ekipe sezonu su otvorile na posljednjim mjestima u svojim divizijama, Sabresi u Atlanticu, a Flyersi u Metropolitanu. Iako je domaćin u odličnoj formi (4 pobjede u posljednjih 5 susreta), moj tip je over golova za postavljenu granicu.

 

Napad Philadelphije (8-10-2) se napokon posložio, te su Flyersi u samo jednom tjednu udvostručili broj pobjeda u sezoni. Domaćin je u utorak bio bolji od Ottawe rezultatom 5:2, pa su tako u 3 od 5 posljednjih susreta postigli najmanje 4 gola, dok im je u prvih 15 susreta sezone to uspjelo samo jednom. Defanzivac Kimmo Timonen upisao je gol i dvije asistencije protiv Senatorsa, dok su posao završili Claude Giroux, Sean Couturier, Wayne Simmonds i Adam Hall. Steve Mason je imao 32 obrane, i u posljednjih 5 nastupa ima 1.56 primljena gola po susretu. Sve to nadopunjuje i podatak od 3.6 postignuta gola u prosjeku po susretu u zadnjih 5 nastupa. Trener Craig Berube konačno je dobio raspoloženog Girouxa, koji inače u međusobnim dvobojima sa Sabresima ima odlične brojke (4 gola + 16 asistencija u 18 susreta).

 

O gostima tek da su najlošija ekipa lige s učinkom 5-17-1, gdje su samo dvije pobjede ostvarene u regularnom vremenu.  Poraženi su prije dva dana od St. Louisa s 4:1 na svom ledu.  Odlaskom Vaneka u Islanderse, trener Ted Nolan ostao je na dosta pomlađenom rosteru, što će biti prevaga za ekipe s iskusnijim pojedincima. Da talenta postoji svjedoči i nekoliko zapaženih rezultata, pobjeda 3:2 na  LA Kingsima, 5:4 pobjeda nad San Jose Sharksima i 3:4 poraz od Dallas Starsa. Vjerujem da će Buffalo i večeras postići poneki gol, a budući su obje ekipe do sada u sezoni „inkasirali“ po 72 paka u svojim mrežama, prognoziram over golova za postavljenu granicu…

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...