Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

23.11.2013.

Recommended Posts

18:00 Italija 1.liga, Verona - Chievo

Tip: Domaćin 2+

Kvota: 2.25

Kladionica: Unibet

Edited by dejan55

Share this post


Link to post
Share on other sites
13:00 NK Celik Zenica - FK Mladost Velika Obarska, Handicap Result, tip: NK Celik Zenica -1.0 @ 2.25, bet365, 8/10 
 
* Čelik će da slavi sa dva ili više golova razlike.
 
Danas se na stadionu Bilino Polje u Zenici sastaju ekipe Čelika i Mladosti iz Velike Obarske u 18. kolu Premier Lige BIH a moj tip je da će domaći tim Čelika da slavi sa dva ili više golova razlike. Razlog je vrlo jednostavan jer ekipa Čelika ima kvalitetniji sastav, bolju trenutno formu, prednost domaćeg terena i navijače na svojoj strani, kao i imperativ pobjede sa kojom bi krunisali nekoliko vezanih dobrih rezultata iz prethodnih utakmica.
 
Čelik iz Zenice je ekipa sa dugogodišnjom tradicijom i prošle sezone su ih minute djelile od plasmana u Europa Ligu, te se ove sezone više očekivalo od njih jer su imali odličnog trenera Vladu Jagodića koji je ujedno i U21 selektor BIH, te su se dodatno pojačali kako bi konačno se vratili na euro scenu, ali su sa mnogo remija ove sezone umanjili svoju šansu za plasman u euro takmičenja. Tako dolazi do smjene na klupi Čelika i Jagodića je naslijedio malo poznati trener Nizah Hukić. Današnji meč je ujedno i debi za Hukića pred domaćim navijačima koji danas slave svoj 25 rođendan. Čelik je ove sezone upisao 3 pobjede, 11 remija i 3 poraza uz gol razliku od 16-17. Na domaćem terenu imaju omjer od 2-5-1 i gol razliku od 13-11. Međutim pod novim trenerom Čelik je upisao mini seriju od tri meča bez poraza i to su sva tri meča gostovali. Prvo su pobjedili Leotar u Trebinju sa 2-1, te su remizirali kod lidera Borca 0-0 (kada su cijelo poluvrijeme igrali sa igračem manje) i kod šestoplasiranog Olimpika u Sarajevu 0-0. Sa nova 3 boda protiv ekipe koja je tek ušla u Premier Ligu, Čelik bi se primakao sredini tabele.
 
Mladost iz Velike Obarske je prije nekoliko godina igrala u trećem i četvrtom rangu nogometa u BIH i ove sezone su na opšte iznenađenje ušli u Premier Ligu BIH gdje će im sudbina biti borba za opstanak. Dolaze iz malog mjesta pored Bijeljine i nemaju adekvatan stadion pa svoe mečeve igraju u Bijeljini. Ove sezone su imali omjer od 3 pobjede, 6 remija i 8 poraza uz gol razliku od 13-26. Svoj najveći rezultat su napravili remijem sa Sarajevom u gostima 0-0, dok su na ostalim gostovanjima pobjedili Radnik iz Bijeljine u lokalnom derbiju sa 2-0, te imaju još remi protiv Leotara u Trebinju 1-1. U gostima su izgubili od Olimpika 1-2, Zvijezde 1-2, Viteza 1-2, Slavije 0-3 i Širokog Brijega 0-6 tako da im je na gostovanjima ukupna gol razlika 6-16. Mladost je na zadnja dva gostovanja upisala dva poraza uz gol razliku od 0-9.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Italija 1.liga, Verona - Chievo

Tip: Domaćin 2+

Kvota: 2.25

Kladionica: Unibet

 

Verona se nalazi na 6. mjestu i imaju jako efikasan napad i očekujem da daju 2 gola posljednjem Chievu

Verona doma ima omjer 6-0-0 i na svih 6 utakmica su postigli najmanje 2 gola. Ako gledamo sve utakmice u prvenstvu onda su u zadnjih 10 prvenstvenih susreta 2 gola na na čak 8 utakmica.

Chievo je na gostovanju loš i ima omjer 0-2-4 a 2 gola su primali na 3 utakmice ali uz ovakav napad Verone uz ovu kvotu ovo se treba probati odigrati. sretno

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 Austrija 1.liga, Wiener Neustadt - Grodig

Tip: 4+

Kvota: 2.60

Kladionica: Unibet

 

U susretu najslabije obrane u ligi i jedne od slabijih realno je očekivati golove.

Domaćin ima najslabiju obranu u ligi jer su u 15 utakmica primili 42 gola što je skoro 3 po susretu dok su gosti primili 30 što je 2 po susretu.

Domaćin će teško zaustaviti napad gostiju koji zabio 33 gola što je 2 po susretu i favoriti su danas i mogli bi postići barem 2 gola.

Gosti isto primaju dosta golova a danas nemaju prva 2 stopera. S Tabogom su raskinuli ugovor radi pokušaja namještana dok ozljeđen Schubert tako da domaćini mogu zabiti.

Po svemu golovi ne bi trebali nedostajati. sretno

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Engleska Konferncija Sever 
16:00h Stalybridge Celtic - Worcester City
Tip: 1 
Kvota: 1.55 
Bwin
uloG: 8/10
 
Danas se u fudbalskoj ligi Engleske - Konferencija sever sastaju Stalybridge Celtic i Worcester City . Već prvi pogled na tabelu pokazuje zasto sam odigrao da će domaćini pobediti. Stalybridge je trenutno na 10.mestu sa 21-im bodom sa gool razlikom 21:27 , a kao domacini imaju 4 pobede , 2 neresene i 2 poraza sa gol razlikom 14:15 i spadaju u efikasnije timove , ali i u timove koji su primili dosta golova. Što nas vodi ka zaključku da igraju dosta otvoreno ( za gol vise). u Zadnje 5 utakmice na svom terenu ostvarili su 4 pobede i jednu neresenu i to protiv Stockporta 0:0, ali su zato ostale pobedjivali sa 2:1 i 3:1 ,po dve pobede sa ovim rezultatima. 
Stalybrige ynaci daje golove , a i prima. A da bi primili , ne mogu oni sami sebi da daju , vec to mora protivnik, aovaj danas ne spada u ekipe koje cesto daju golove. Worcester se nalazi na polsednjem 22.mestu sa 9 bodova uy gol razliku 12:23 idali su ubedljivo najmanje golova od svih ekipa. I ostvarili su samo jednu pobedu .  Kao gosti imju 4 neresene i 4 poraza uz gol razliku 2:10. u zadnje 5 utakmice igrali su 3 neresene (sve 0:0) i dva poraza od po 2:0 i 4:0. Znaci ni jedan dati gol. A ove tri neresene sa rezultatom 0:0 govore da u gostima igraju dosta zatvoreno i da im je cilj da ne prime gol. A posto danas igraju protiv tima koji je efikasan, tesko da ce moci da sacuvaju svoju mrezu, a jos teze da ce moci da ugroze protivnicki gol. Pa zato igram da ce pobediti domacin, tj. Stalybridge Celtic. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 13:45
Naziv para: Everton-FC Liverpool
Tip para: 2
Tečaj: 2.500
 
:nije:    3-3
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 15:00
Naziv para: IstraPul-Dinamo Zagreb
Tip para: 2
Tečaj: 1.650
 
:aponis: 
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 15:30
Naziv para: Hertha(-2+)-B.Leverkusen
Tip para: vise
Tečaj: 1.700
 
:nije:    0-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...