Jump to content
Sign in to follow this  
bergamo

23.11.2013

Recommended Posts

Liga: Kosarka SerbiaVrijeme: 18:30Par: Tamis Petrohemija - KonstantinTip: 1Koefecijent: 2.00Kladionica: bwinvaze eventualni produzeciOvo je mec devetog kola srpske kosarkaske lige.Sastaju se ekipe Tamisa iz panceva i Konstantina iz Nisa.Sto se tice ekipe Tamisa radi se o ekipi koja je iz sezonu u sezonu sve bolja a najvise se to izrazava kroz njihove partije kod kuce.Oni su ekipa koja i ove sezone kuci igraju odlicno i imaju skor 3/1 dok su u gostima standardno losi sa skorom 0/4.Poslednji mec koji su odigrali kuci bio je sa jakom Vojvodinom i slavili su 69-65.Njihovi najbolji i najefikasniji igraci su Vasic i Perak.Sa druge strane ekipa Konstantina je i prosle godine iznenadila sve ljubitelje kosarke plasmanom u plej of superlige Srbije.Oni su ekipa koja igra ove sezone dosta dobro i sa ukupnim skorom 5/3 zauzimaju trecu poziciju na tabeli.Kao domacini su mnogo uspjesniji sa skorom 4/1 nego li kao gosti 1/2.Poslednji njihov mec u gostima bio je protiv lidera Konstantina i porazeni su 81-67.Njihovi najbolji igraci su Todorovic i Djordjevic.Prosle godine su igrali dva meca i oba puta je slavio domacin dosta lako pa ocekujem iako sada malo podcenjen Tamis da slavi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 Union Olimpija - Cedevita  tippreko 138.5 kv 1.85 ulog 8/10 premier kladionica

 

Derbi ovog dana kada je u pitanju Jadranska lige.
 
Obe ekipe su u sjajnoj formi, što svakako raduje ljubitelje kosarke , a pogoto poprilicno rjetke domaće navijače.. . napokon mogu gledati kvalitetu košarku.
 
Union Olimpija podigla kvalitetu svoje igre u odnosui na sami start sampionata, pogotovo po pogldu napada u zadnjih pet utakmica i redovno njihov mec ide visoko. Oni  biljeze veoma visok 77. 2 poena po utakmici u zadnjih 5.
 
Ono što ide u prilog piku je Cedevita , koja je u dobroj formi takodje, napad je lako teče i kvalitetu imaju tu nema sumnje .. . pred 15 dana kupili su i  kvalitetnog napadača A. Reja koji je podigao kvalitetu napada.
U zadnjih 5 utakmica imaju četiri pobjede, prosjek je 80. 2 poena po utakmici,
 
Kada sve saberem ovo mi izgleda nisko, iako zna U. O. usporiti igru, ali cjenim da ce bez obzira na to obe ekipe ici preko 70 poena.
 
Obe ekipe su u poslednjih 5 utakmica, imaju po četiri overa na ovu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:30, Los Angeles Clippers - Sacramento Kings, tip: Los Angeles Clippers -6.5, @1.48, 8/10, bet365

 

Drugu utakmciu ove sezone odigrat će rivali uz Pacific divizije Los Angeles Clippersi i Sacramento Kingsi. Trenutno stanje na tabeli je takvo da Clippersi imaju skor 8-5, dok je Sacramento druga najlošija ekipa Zapadne konferencije sa 4 pobjede i 7 poraza, jedini lošiji od njih su Utah Jazzi sa samo jednim trijumfom i čak 13 poraza. Večeras će imati veoma težak zadatak, jer Clippersi odlično igraju na svom terenu gdje imaju pet pobjeda i samo jedan poraz, i to se desio upravo ove sedmice kada su poraženi od Grizzliesa 106:102. Prva utakmica ovih timova završena je pobjedom večerašnjeg domaćina sa 9 koševa razlike i to u Sacramentu. Kingsi su kompletni, dok je LA bez Barnesa koji će odsustvovati još izvjesno vrijeme. Clippersi bi i bez njega trebali lagano dobiti ovu utakmicu, a ja uzimam pobjedu sa najmanje sedam koševa razlike, da vrate samopouzdanje zbog dva poraza u posljednje tri utakmice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...