Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

16.12.2013.

Recommended Posts

22:00, U. Catolica - Deportes Iquique, tip 1 @ 1.80, bet365, 8/10

 

Revans utakmica polufinala play offa Cileanske Aperture u kojem se sastaju domacin Catolica i Deportes Iquique. U prvoj utakmici igranoj prije dva dana bilo je nerijeseno 2-2, iako je u toj utakmici U. Catolica mogla da obezbijedi finale, jer su vodili 2-0, ali je Deportes Iquique uspio da stigne zaostatak i tako ostvari fine sanse pred revans, jer naravno da su izgubili sa 2-0 sanse za finale bi im bile minimalne.

 

U. Catolica je favorit pred ovaj mec, jer su u regularnom dijelu sezone zavrsili na prvom mjestu, dok je Deportes Iquique zavrsio na 6. mjestu sa 13 bodova zaostatka za U. Catolicom. Domacinu je dovoljan i remi od 0-0 ili 1-1 da bi prosli u finale, ali mislim da oni nece ici na nerijeseno. Imaju bolji tim, skojim su pokazali u sampionatu Aperture da su najbolji i to ce pokazati sigurno na ovoj utakmici i sa pobjedom se plasirati u finale play offa Aperture.

Inace U. Catolica odlicno igra na svom terenu i u regularnom dijelu sezone su izgubili samo jednu utakmicu na svom terenu od 9 odigranih, a ostvarili su 6 pobjeda i 2 remija uz gol razliku 19:6. Dok je ekipa Deportes Iquique u gostima ostvarila 3 pobjede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 9:9.

 

Kada je H2H u pitanju ova dva tima, zadnjih nekoliko utakmica je zavrsilo nerijseno. Na zadnjih 5 utakmica, kada je U. Catolica bio domacin, Catolica je dobila 3 puta, dok su dva meca zavrsila nerijeseno, bez pobjede Deportes Iquique-a.

U. catolica ima sve u svojim rukama. Nece kalkulisati, nego ce krenuti po pobjedu i tako osigurati finale. Bolji su tim od gostiju i to ce pokazati na ovom mecu. Moj tip je pobjeda U. Catolice.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: AC Milan(-2+)-AS Roma
Tip para: vise
Tečaj: 1.800
 
:uredu:    2-2
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00 PSV Reserves - Dordrecht 90, Total Goals, tip: Over 2.5 goals @ 1.50, bet365, 8/10

Večeras se igraju dva meča holandske Jupiler lige a moj odabir je meč na stadionu Phillips Arean u Eindhovenu gdje domaći PSV dočekuje lidera, ekipu Dordrechta 90 u okviru 21 kola holandske druge ili Jupiler lige. Moj tip za ovaj večerašnji meč je da ćemo vidjeti tri i više golova na meču jer obje ekipe igraju nogomet sa jako puno golova. Na tabeli, PSV Rezerve su trenutno na 12 mjestu sa 27 bodova dok je Dordrecht 90 trenutno prvi na tabeli sa 43 boda i imaju meč manje i 3 boda više od Willema II. Zanimljivo je da se samo šampion lige direktno kvalifikuje u Eredivise. 

Od ove sezone, rezerve PSV-a su učesnici Jupiler lige i nemaju pravo na promociju u veći rang takmičenja te tako da igraju dosta rasterećeno i mečeve sa jako puno golova. Nakon 20 odigrainih mečeva imaju omjer od 7 pobjeda, 6 remija i 7 poraza uz gol razliku od 33-30 ili prosjek od 3,15 golova po meču dok sa druge strane imamo Dordrecht koji je upisao 13 pobjeda, 4 remija i samo 3 poraza uz gol razliku od 47-24 ili u prosjeku je to 3,55 golova po meču. Dordrecht je u zadnjih 8 mečeva postigao čak 24 gola ili tačno tri gola po meču i u jedan-dva gola PSV ovdje možemo veoma lako očekivati prolaznost ovog mog para.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet365
Broj para iz kladionice:  
 
Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Milan - Roma
Tip para: Draw or Roma
Tečaj: 1.600

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice:  
 
Vrijeme odigravanja: 20:00
Naziv para: Jong Twente - Jong Ajax
Tip para: pm3
Tečaj: 1.750
 
Ev. dobitak: 6.750
Ev. gubitak: 1.750

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 4108

Vrijeme odigravanja: 21:15
Naziv para: Estoril-Gil Vicente
Tip para: 2-4 (Ukupno golova)
Tečaj: 1.520

Ev. dobitak: 6.520
Ev. gubitak: 1.520

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, Milan - Roma, tip: oba tima daju gol, @1.75, 8/10, Supersport

 

Zadnja utakmica 16. kola italijanske Serije A odigrat će se večeras u Milanu između istoimenog domaćina i gostiju iz glavnog grada. Ove sezone Roma je dosta bolja od Milana, trenutno se nalaze na drugom mjestu sa 37 bodova, šest manje od prvoplasiranog Juventusa, a da nije malo lošije forme u zadnje vrijeme, sigurno da bi bili u korak sa Starom damom. Pad forme se nekako poklopio sa povredom i neigranjem Francesca Tottija, ali ovaj princ Rima se večeras vraća u prvu postavu i sigurno će biti veliko pojačanje za Vučicu. Sastav će biti pretežno isti kao i ranije, samo što neće biti Pjanića koji je u prošlom kolu dobio crveni karton, a njega će zamijeniti Bradley. S druge strane, Milan je imao dosta problema sa povredama, posebno u zadnjoj liniji, i ona je djelimično kriva za ovako loše rezultate Milana ove sezone. U posljednje vrijeme kao da se nazire malo bolja forma ekipe, Kaka i Balotelli bolje sarađuju u napadu, tako da sam mišljenja, da i pored loše forme ekipe, večeras bi mogli biti našpanovani da sruše ovosezonski hit u Seriji A koji zaosta pod vodstvom Rudy Garcie igra odličnu odbranu. Povratkom Tottija, očekujem da i Roma dobije dodatnu dimenziju u napadu te da zabije barem jedan pogodak ove sezone ne baš dobroj odbrani Rossonera. Dakle, najrealniji mi se čini tip oba tima daju gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 4010

Vrijeme odigravanja: 22:00
Naziv para: Valladolid-Celta
Tip para: 2-4 (Ukupno golova)
Tečaj: 1.520

Ev. dobitak: 6.520
Ev. gubitak: 1.520

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...