Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

16.12.2013.

Recommended Posts

Hockey, NHL 01:00 CET (17/12/2013) Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs(Total Goals) Pick: Over 5.5 Odd: 2.18 Bookie: Marathonbet Stake: 5/10Večeras se na CONSOL Energy Center,( Pittsburgh, Pennsylvania) igra meč između domaćih Penguinsa(23-10-1, 47 pts) i gostujućih Maple Leafsa (17-14-3, 37 pts)... Svakako da je večeras domaćin favorit Pingvini igraju sjajno ali ovako mala kvota protiv jednog kvalitetnog tima Toronta se po meni ne isplati rizika ja ću na ovom meču probati Over golova ne razumem zašto je toliko velika kvota na Over!!! Pingvini svakako imaju sjajan napad koji daje čak 3.03 golova po meču tim prepun zvezda i sjajnih napadača odbbrana igra solidno posebno u zadnjih desetak mečeva iako mnogo imaju u odbrani nedostataka i verujem da Tor. koji igra veoma brz i dinamičan Hokej da će večeras iam ti dosta šansi za kontre koje su im ubitačne. Sa druge strane Tor. je malo pao u formi ali je seriju od tri poraza prekinuo sjajnim mečom protiv sjajnoig Chi. koga su počistili sa leda sa čak 7-3 i svakako večeras u Pensilvaniju dolaze sa više samopouzdanja. Imaju sasvim dobar i efikasan napad sa gotovo 3 gola po meču ali isto tako i lošu odbranu koja dobija takođe tri gola po meču.Naime Toronto igra jako efikasne mečeve na zadnjih 10čak 7 overa i dva puta je padalo 5 golova. Očekujem jedan otvoren meč koji se nadam da će se brzo otvoriti golom i tradicija njihovih mečeva u Pensilvaniji je overaška gde je na zadnjih 9 mečeva bilo čak 8 overa. Zadnji meč su igrali pre samo dvadesetak dana na kojem je palo čak 11 golova- 11/27/13  PIT 6 - TOR 5 (SO) Nevidim zašto nebi večeras palo bar 6 i uzimam ovu sjajnu kvotu na Over 5.5...!!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
American Foootball(NFL)
02:40 CET (17/12/2013)
Detroit Lions - Baltimore Ravens(Touchdown Scorers-Anytime)
Pick: Calvin Johanson(Det. Lions)
Odd: 1.50
Bookie: bet365
Stake: 7/10


Večeras se na Ford Fieldu(Detroit Mi.) igra meč između domaćih Lionsa(7-6, 4-2 home) i gostujućih Ravensa (7-6, 1-5 away)...
Iako su Lionsi svakako večeras favoriti ja ću izbeći pobedenika mečajel me ni jedna ekipa ne oduševljava svojom igrom iako Det. ima ogroman potencijal jako puno i greše dok od Bal. ništa veliko nisam ni očekivao ove sezone upravo nešto ovako jednu osrednju sezonu  :Jasmina:u kojoj će verovatnoostati i bez pley ofa.
Ja ću na večerašnjem meču uzeti bet da će WR domaćih Lionsa C. Johnson postići TD u meču!!!
Jednostavno ovaj je meč možda i odlučujući za oba tima Detroit ima ogroman napadački potencijal posebno po vazduhu gde je bez premca prva opcija fenomenalni WR Calvin Johanson.
Zaista sjajna sezona za njega 75 rec, 1351 yds, 12 tds i nemogu zamisliti da Detr. dobije ovaj meč a da on ne postigne bar jedan TD!!!
Izuzetno nezgodan risiver za čuvanje možda i najteži o celom NFL-u strašno brz menja sjajno pravac kretanja pored njegve visine(prati ga nadimak Metrodom) ima velik raspon ruku i to je njegova ogromna prednost jel su gotovo sve visoke lpte njegove što Staford često koristi kod lob pasova jel gotovo sve visoke lopte su ili njegove ili CB pravi faul.
Iako odbrana Ravensa nije loša ipak je to daleko od prethodnih sezona nema ni R.Levisa kao ni Reeda i zaista neverujem da ga mogu večeras zaustaviti!!!
Naravno ovake opklade su uvek rizične i samo iz tog razloga neidem i jače na ovaj bet ali ću ga ipak prilično jako ispratiti!!!
Uzimam da C.Johanson postiže TD na meču...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet365
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: Indiana Pacers - Detroit Pistons
Tip para: Under 196.5
Tečaj: 1.550
 
:nije:  96:101
Edited by floyd

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:30, Ottawa Senators-St.Louis Blues, tip: 2, @2.10, Expekt, 8/10

 

Canadian Tire Centre, Ottawa, Ontario

 

Večeras sam za prognozu odabrao susret Senatorsa (13-15-6, 96:111 gol-razlika) i Bluesa (22-6-3, 110:73 gol-razlika) u Canadian Tire Centreu. S obzirom na trenutnu formu momčadi, ulogu favorita imaju gosti, pa je shodno tome i moja prognoza pobjeda St. Louisa.

 

St. Louis ima tri pobjede u nizu, odnosno 4 pobjede u posljednjih 5 susreta, a svoju dominaciju nad ekipama Istočne konferencije pokušati će nastaviti i večeras. Gosti imaju odličan učinak ove sezone protiv ekipa s Istoka, imaju 11-2-0 sveukupno, odnosno 6-1-0 protiv rivala iz Atlantic divizije. Odličnu formu gostiju potvrđuje i odličan prosinac/decembar, gdje su u 6 utakmica zabili ukupno 21 pak u protivničke mreže. U posljednjih deset susreta imaju 3,7 postignutih golova u prosjeku po utakmici. Golman Jaroslav Halak je u subotnjem meču protiv Columbusa primio 3 gola, treći put u 4 starta, pa će mrežu večeras čuvati Brian Elliot. U ovom mjesecu izuzetno je raspoložen branič Kevin Shattenkirk, koji predvodi ekipu sa 6 bodova. Kapetan David Backes (16+14) ima 4 postignuta gola ovaj mjesec, dok je Alexander Steen na 22 upisana gola uz 13 asistencija ove sezone. Posljednja dva međusobna dvoboja dobili su Blueseri kombinirano 8:3 gol-razlikom.

 

Ottawa je na šestoj poziciji Atlantic divizije, a uz Islanderse i Oilerse primaju najviše golova u ligi. Ponajprije i zbog vrlo loše forme „jedinice“ Craiga Andersona, čijih 3.36 GAA nije za pohvaliti. Za ovu utakmicu trener  Paul MacLean dao je priliku Lehneru. Senatorsi su očajni na domaćem ledu s 6-12 omjerom pobjeda i poraza, uz 47:62 gol-razliku, odnosno uz 3,5 primljena gola po susretu. Osim Buffala, Philadelphije i Floride, teško se nose s jačim suparnicima. Kada tu dodam da Ottawa protiv rivala iz Zapadne konferencije ima 1-9-2 ove sezone, teško mogu vjerovati u večerašnji uspjeh. Defanzivni dio ekipe u prosjeku po utakmici dozvoljava čak 34,1 udarac na svoja vrata, a večeras će biti oslabljeni i za Marca Methota zbog gripe. Sve činjenice su na strani gostiju…

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...