Jump to content
Sign in to follow this  
micha

12.01.2014.

Recommended Posts

Bet-at-home

16:15

Asteras Tripolis - Platanias Chanion

tip: 1

tečaj: 1.50 Share

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: EspanyBar(h1:0)-RealMadr
Tip para: 2
Tečaj: 2.100
 
:nije:    0-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 17:00
Naziv para: Stoke City-FC Liverpool
Tip para: 2
Tečaj: 1.600
 
:uredu:    3-5
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

15:00 Newcastle - Man. cIty @ 2 @ 1.70

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00 Evian - Marsej @ 2 @ 2.20

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

15:05 Newcastle - Man City.........2 @ 1.62

 

Bet365

 

 

 

 
City je trenutno ekipa koja je napravila najviše šansi u dosadašnjem dijelu sezone u ligama petice. Napravili su 285 šansi za gol i imaju poprilično dobar procenat iskorištavanja tih šansi jer su ubjedljivo najefikasnija ekipa u Engleskoj i po meni su prvi favoriti za osvajanje. I pored povrede Aguera, oni nemaju problema sa realizacijom svojih napada. Jedina slaba tačka u ovoj ekipi City-a je bio desni bočni, jer nije bilo Zabalete, a danas se on vraća:
 
Hart; Zabaleta - Kompany - Demichelis - Kolarov; Silva - Yaya Toure - Fernandinho - Nasri; Džeko - Negredo
 
Džeko i Negredo suradjuju odlično u posljednjih nekoliko mečeva i daju golove i jedan i drugi. 
 
Newcastle je trenutno na osmoj poziciji, stoje odlično, ali su malo pokvarili učinak u posljednja dva kola sa dva poraza. City im dolazi u lošem momentu, obzirom da se danas ne mogu nadati nekim bodovima, kad se uzme kvalitet gostiju i izostanci u domaćoj ekipi: Santon (19/0), Coloccini (16/0), Debuchy (19/1). Dakle, standardni stoper i oba standardna beka. To će biti veliki problem za njih i mislim da će Silva, Nasri i Toure znati naći put kroz neuigranu odbranu domaćina i pronaći Negreda i Džeku nekoliko puta danas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

15:00 Cagliari (+1) - Juventus.........2 @ 1.80

 

 

Bet365

 

 

Juventus danas ima jedno nezgodno gostovanje, barem kad je u pitanju posljednjih par godina. Dešavalo se da Juve kiksa protiv Cagliarija, a glavni protagonisti u tim mečevima su bili Ibarbo i Marco Sau. Danas ipak očekujem laganiji posao za Juve koji je pokazao koliko je moćan u prošlom kolu kad su lagano savladali Romu sa 3-0. Suspendovanih igrača nema i treba očekivati najjači sastav danas:

 
Buffon; Chiellini - Bonucci - Caceres; Lichtsteiner - Vidal - Pirlo - Pogba - Asamoah; Tevez - Llorente
 
Vratio se i Vučinić nakon povrede, a u ozbiljnoj konkurenciji za startnih 11 je i Marchisio, igrač koji je platio ceh fantastičnog napretka Paula Pogbe koji se umetnuo u startnih 11. Juve igra na nivou iznad svih u Italiji i ne bi trebao imati problema na ovom gostovanju. Cagliari nije izgubio u posljednjih 5 mečeva i imaju 4 remija i pobjedu u tom nizu. Ipak, to su bile utakmice sa mnogo slabijim ekipama. Na omjeru su 4-9-5 i to ih drži u sredini tabele. Danas će teško do bodova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

15:00 Roma - Genoa.......1 (win to nil) @ 1.83

 

Bet365

 

 

Nakon teške utakmice protiv Juventusa i definitivnog okončanja snova o tituli, Roma ima lagan meč kod kuće protiv loše Genoe. Dosta je izostanaka pred današanji meč, a najveći je neigranje De Rossija za Romu. Osim njega, nema ni Castana koji je rukom spriječio treći gol Juventusa te je dobio crveni za taj postupak. Osim njih dvojice, u Romi nema Ljajića i Balzarettija. 

 
Genoa igra jako loše ove godine i slijedi im borba za opstanak. Danas će im faliti dosta igrača: Santana (6/0), Kucka (11/2), Gamberini (8/0), Portanova (15/1) i najbolji napadač Gilardino (18/8). 
 
Ovako desetkovana Genoa nema šta da traži na Rimskom Olimpicu i mislim da će Roma do lagane pobjede na krilima Pjanića i Tottija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00, Barcelona B - Hercules, Tip Over 2.5 Goals @ 1.758, Pinnacle 8/10 :uredu: 

Tip 1 @ 2.34, Pinnacle, 2/10 :uredu: 

Tip 1 & Over 2.5 Gola @ 3.40, Bet365, 1/10  :uredu: 


Barcelona pobedjuje a na mecu ce pasti bar 3 gola 

Mec iz Spanske druge lige u kome se sastaju B tim Barcelone i Hercules u 21-om kolu.
Barcelona B igra po modelu prvog tima, napadacki sa dosta dodira ali odbrana im je prilicno slaba a rezultati im nisu bas toliko u prvom planu vec stvaranje igraca za prvi tim i afirmacija mladih igraca.
Barcelona je 18-ta na tabeli taman mesto iznad crte za opstanak sa ucinkom 
20 7 3 10 23 : 30 (-7) 24
a na svom terenu imaju ucinak 10 4 1 5 10 : 12 13
iako nemaju previse visok postotak datih i primljenih golova znaju cesto da odigraju meceve sa puno golova , dosada 12 od 20 su bile over 2.5 golova a prosek su popravili u zadnjih 10 meceva kada su cak 8 meca bila over i to sve zadnjih 8 i bio bi red da nastave sa tako lepim nizom 
sto se tice rezultata na svom terenu posle serije od 3 pobede na svom terenu jedno vreme su belezili lose rezultate i imali seriju od 5 poraza koju su prekinuli pobedom nad Sabadelom a u zadnjem kolu su 
igrali 2-2 sa odlicnim Gijonom za koji je 2 gola postigao ove sezone odlicni Stefan Scepovic 
Sto se tice sastava danas nece braniti prvi golman Ortola i dva napadaca Sanabria i Sandro koji nisu igrali ni prosli mec 
Hercules je 15-ti na tabeli sa ucinkom 20 7 6 7 25 : 28 (-3) 27
u gostima imaju ucinak 10 3 3 4 14 : 19 12
sto je znatno bolji prosek ali imaju polovican ucinak 10 over i 10 under meceva stim da u gostima cesce imaju over 6 od 10 a u zadnjih 5 meca cak 4 su bile over.
U gostima imaju 3 pobede i sve su zabelezili u zadnja 3 meca 
danas ce imati prilicnih problema sa sastavom jer im nece igrati Noe Elias Pamarot (19/2), Hector Yuste (19/0), Eldin Hadzic (16/5), Borja Gomez (10/0), Hector Font (5/0), Dioni (11/1) i Enrique de Lukas (10/1)
Medjusobno u drugoj ligu su igrali 4 meca prve dve pobede Herculesa a prosle sezone obe pobede Barcelone a mecevi u trecoj ligi su bili pre 2005-te i mislim da nisu bitni.
Dakle uzimajuci sve u obzir mislim da su golovi jako realni i da bi moralo da ih bude bar 3 a online vidim da skace kvota na Barcelonu B sto mi se vise svidja nego kad pada pada jer obicno je to navlacenje kladionica da se nesto igra ili ne, mislim da je Herculesu previse 3 pobede u nizu u gostima i da je Barcelona popravila formu i da nece dozvoliti da ispadne u trecu ligu i da moze pobediti , kombinacija ova dva tipa daje odlicnu kvotu 3,40 i svakako je vredna rizika a ko ne zeli rizik over 2.5 je po meni vrlo izgledna

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...