Jump to content
Sign in to follow this  
Zizu

15.01.2014.

Recommended Posts

02:00,Memphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder,tip Thunder 2(3 way),2.14 ,5/10,  Marathon bet
 
  Veceras se u Fedex Forumu u Memfisu,sastaju domaci grizliji,i gosti iz Oklahome..Iako se jos ne zna da li ce Durant nastupiti,ja jednostavno moram tu kvotu probati,jer sam ubedjen da hoce..Domacini imaju kuci 9-12,u nizu su od 2 pobede,6-4 im je forma..Predvodi ih sjajni krilni centar Zack Randolph,podrsku mu pruza sjajni bek Mike Conley,odlicni odbrambeni igrac Prince,Lee i Koufos su prosecni igraci...Thunderi su dobri gosti,imaju 12-6 skor,6-4 je forma zadnjih 10 meceva..Jasno,Durant prva zvezda,i ako veceras ne bude igrao moj pik je vec pao..Ibaka ce na Zacka,Sefolosa i Jackson prosecni igraci...Perkins je iskusan centar,ali ne ocekujem puno od njega...Lamb i Fisher na klupi su jedini igraci vredni pomena...Dakle,po meni,mozda jedan egal mec,ali idem sa malim ulogom na njega,jer se ne zna jos stanje Duranta,a ovu kvotu jednostavno moram probati..

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:30 Toronto - Buffalo........ML 1 @ 1.63

 

 

Pinnacle

 

 

Buffalo Sabresi su najlošija ekipa NHL lige i zakovani su za dno tabele. Motivacija je upitna za njih, jer je play off jako daleko. Obzirom da su najlošiji, ne čudi činjenica da su oni jedina ekipa u NHL-u koja nije dala 100 golova, tačnije dali su ih samo 80. Sinoć su na svom lefu poraženi od Flyersa sa 4-3. U dosadašnjem dijelu sezone su zabilježili tek 4 gostujuće pobjede (samo 1 u regularnom dijelu) i to je jedan od razloga zašto su tako loše plasirani na tabeli. Večeras će biti bez napadača Stafforda, McCormicka, te bez braniča Tallindera. 

 
Toronto je ekipa koja ima najbolji procenat pobjeda ako meč udje u produžetke i penale. To je jako važan aspekt, jer meč nije 50-50 ako se završi remijem nakon regularnih 60 minuta. Nakon niza poraza, Maple Leafsi su zabilježili dvije vezane pobjede, a sinoć su u gostima dobili Bruinse sa 4-3 što im je sigurno podiglo samopouzdanje, što se ne može reći za Buffalo, jer su primili gol za 3-4 samo 14 sekundi prije kraja meča. Za Toronto je ovo jako bitan meč, bodovi im baš trebaju jer se 7-8 ekipa bori za play-off na istoku i sve su u 3-4 boda. Svaki bod je bitan i sigurno je da će ići na pobjedu na svom ledu. Nažalost, taj podvig će morati ostvariti bez Smitha i Bollanda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:00 Pittsburgh - Washington........ML 1 @ 1.50

 

 

Pinnacle

 

 

Capitalsi imaju sreće što igraju na istoku, inače sa ovakvim igrama ne bi na zapadu  mogli do play-offa. I ovako će biti tijesno do samog kraja, jer se 7-8 ekipa bori za play-off, a razlika je svega 3-4 boda. Capsi igraju katastrofalno za svoj renome i lično se nadam da neće do play-offa. Posljednje dvije domaće utakmice su izgubili nakon penala, a zanimljivo je da nisu dali nijedan gol iz 6 penala. Večeras idu u Pittsburgh, na megdan najboljoj ekipi istoka i po meni prvim favoritima za osvajanje trofeja. Da stvar bude gora, posljednjih 5 mečeva su izgubili od Pingvina i to poprilično lagano (4-3, 6-3, 5-2, 2-1 i 4-0). Dakle, u 5 mečeva Pingvini su im dali čak 21 gol, što je preko 4 u prosjeku. Kako Pingvini igraju u zadnje vrijeme (5-2 Rangersi, 6-5 Winnipeg, 5-4 Vancouver, 3-4 Edmonton i 2-1 Calgary - 21 dat gol u 5 mečeva), čini se da će i večeras dati bar 3 ili 4 gola.
 
Što se izostanaka tiče, za Capse nema samo Hillena. Pingvini imaju problema sa povredama, ali to je situacija sa kojom se suočavaju već dva mjeseca, a opet imaju fantastičan učinak u tom periodu (16 pobjeda u 20 posljednjih mečeva). Večeras neće igrati: Vitale, Neal, Gibbons, Bennet, dok su upitni Martin, Megna i Ebbet. Ipak, kičma ekipe je tu: Orpik, Letang, Jokinen, Niskaanen, Malkin, Crosby, Kunitz, Dupuis, Engelland...
 
Jako je važno napomenuti sljedeće: u zadnjih 6 dana ovo je čak peti meč za Washington, dok je tek treći za Pittsburgh.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Pinnacle
 
Vrijeme odigravanja: 02:00
Naziv para: Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies
Tip para: Memphis Grizzlies -5.5
Tečaj: 1.880

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet365
 
Vrijeme odigravanja: 04:30
Naziv para: Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks
Tip para: Dallas Mavericks +6.5
Tečaj: 1.660

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...