Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

09.06.2014

Recommended Posts

Fudbal - Denmark » NordicBet Ligaen 
16:00h AB Copenhagen - Koge
Tip: 1 
Kvota: 1.73
188bet, 5/10
 
Mec zadnjeg kola Danske druge lige u kome se sastaju AB Kopenhagen i Koge
AB Kopenhagen je deseti na tabeli taman iznad crte ali imaju isto bodova kao i predzadnji Vendsyssel FF koji igra u gostima sa Horsensom  po 35 ali AB Kopenhagen ima za 10 golova bolju gol razliku koja se prvo gleda. 
AB ima ucinak 32   9   8   15   39 : 54   (-15)   35
na svom terenu imaju ucinak 15   6   4   5   27 : 25   22
od zadnjih 4 meceva na svom terenu imaju 3 pobede i to jako ubedljive nad drugoplasiranim Hobrom 3-0 
zadnjim Marienlystom sa 3-0 i 4-0 na Hvidoreom koji ima bod vise od njih dakle u dobroj su formi na svom terenu i svakako nece cekati sta ce uraditi rival vec ce se potruditi da pobedom obezbede opstanak.
Koge je u sredini tabele sesti sa ucinkom 32   13   9   10   36 : 28   (+8)   48
u gostima 15   3   5   7   12 : 16   14
u zadnje dve utakmice u gostima izgubili od Hvidorea sa 1-0 i 2-1 od zadnjeg Maryenlista kome je to bila prva pobeda posle serije od 12 poraza dakle ocito je da ne igraju punom snagom a u danasnjem mecu bice i oslabljeni jewr im nece igrati 5 standardnih igraca
Medjusobno na ovom terenu dve pobede AB i 1 poraz
Dakle AB sa vise motiva, ima prednost domaceg terena dok su gosti bez motiva i verujem da ce AB pobediti i obezbediti opstanak u ligi u kojoj dugo godina igraju

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Norway Division 1 
18:00h Mjondalen - Ranheim, Goals Over/Under
Tip: Over 2.5 goals 
Kvota: 1.72
Bet365
 
Na stadionu Mjondalen se sastaju istoimena domaća ekipa i gosti iz Ranheima u okviru 13 kola norveške Divizije 1. Obje ekipe imaju veliki motiv za pobjedu jer domaća ekipa Mjodalena nakon odličnog početka sezone su sad zapali u malu krizu rezultata, dok ekipa Ranheima igra u sjajnoj seriji i trenutno su u nizu od čak 8 pobjeda zaredom. Nakon 12. odigranih kola, ekipa Mjondalena je trenutno na četvrtom mjestu sa 22 boda, dok je Ranheim sa bodom više na trećem mjestu. Derbi ovog 12. kola igraju Tromso i Sandefjord. 
 
Ekipa Mjondalena nam dolazi iz gradića Mjondalen koji se nalazi na jugu Norveške i riječ je o klubu koji ima tradiciju dugu 104 godine. Osvajali su Kup Norveške tri puta, dok su dva puta bili vicešampioni. Međutim zadnjih tridesetak godina su uglavnom u nižim ligama Norveške, a ove sezone imaju ambicije da se domognu Play-Offa za prvu ligu. Do sada imaju omjer od 6 pobjeda, 4 remija i 2 poraza uz gol razliku od 22-14, što je prosjek od 3,00 gola po meču. Na svom terenu imaju gol razliku 14-7 iz 6 mečeva ili prosjek od 3,50 golova po meču. Zanimljivo je da su odlično otvorili sezonu sa 19 bodova iz prvih 8 utakmica, da bi nakon toga upisali tri remija i poraz. U blagom su padu forme i treba im hitno dobra igra i rezultat proti direktnog rivala za Play-Off. Trenutno najbolji strijelac ekipe je Sanel Kapidzic sa 5 postignutih golova.  
 
Mjondalen: Fom, Ameberg, Sundli, Grewal, Solberg, Diomande, Gauseth, Rasch, Gundersen, Kapidzic, Sosseh
 
Ranheim je ekipa koja dolazi iz grada Trondheima i godinama su u sjeni slavnog gradskog rivala Rosenborga. U zadnjih desetak godina su prešli put od Divizije 3 do Divizije 1. i prošle godine su igrali Play-Off ali su ostali bez plasmana u prvu ligu. Trenutno imaju najbolju seriju u cijeloj ligi jer su nanizali čak 8 pobjeda u svim takmičenjima. U ligi imaju omjer od 7 pobjeda, 2 remija i 3 poraza uz gol razliku od 21-9 ili u prosjeku je to 2,50 golova po meču. U gostima imaju gol razliku od 6-5. U zadnjih 8 mečeva su upisali sve pobjede sa ukupnom gol razlikom od čak 26-7. Napravili su u zadnjem meču pravu senzaciju jer su nakon produžetka savladali Rosenborg u kupu sa 4-3 i time se probili od 1/8 finala i duela sa Moldeom. Kao što sam nagalasio u velikoj su formi i vjerujem da će i večeras dati 1-2 gola Mjondalenu, tako da mi je opcija na više od tri gola najrealnija. Najbolji strijelac ekipe nakon 12 utakmica je Aas sa 4 gola.
 
Ranheim: Barli, Olsen, Eek, Malmo, Tronseth, Asen, Voll, Ronning, Aas, Bye, Gjertsen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: J.Koreja(-2+)-Gana
Tip para: v./t.
Tečaj: 1.550
 
:uredu:    4-0
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...