Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

08.07.2014

Recommended Posts

Fudbal - Club Friendly 
18:00h ND Gorica - Partizan 
Tip 2
Kvota: 2.10
Meridian 

Prijateteljski mec koji se igra u Sloveniji u Ptuju u okviru priprema za novu sezonu.
Sto se tice Gorice oni su filijala Italijanske Parme i od njih imaju 12 igraca a ukupno u ekipi imaju 19 stranaca a trener je Italijan Apoloni, medjutim oni su prosle sezone bili tek cetvrti u Slovenackoj ligi i ocito je cilj da uz nekoliko iskusnijih igraca stvore neke mlade talente koji bi mogli da igraju u Italiji.
Koliko sam video na njihovom sajtu igrali su dve prijateljske utakmice i pobedili jednu amatersku selekciju sa 7-1 i sa Rumunskom Astrom igrali 2-2. 
Sto se tice Partizana njihove pripreme pratim detaljno a odgledao sam i sve meceve i primetno je da ce Partizan igrati kao i prosle polusezone agresivno, sa puno trcanja i kombinatorike a ono sto je dosad nedostajalo je realizacija ali to je u neku ruku i normalno jer su noge teske.
Tim je ostao na okupu sto je velika prednost jer je dosad bio obicaj da se prodaju najbolji igraci mada se nikad ne zna i verovatno ce do kraja prelaznog roka neko i biti prodat a najblizi odlasku je Lazovic koji je slobodan ako nadje dobar angazman a u suprotnom ostace u klubu a ovih dana se ocekuje dolazak iskusnog slovenackog reprezentativca, stopera Branka Ilica.
Partizan je odigrao 2 meca na Zlatiboru u oba je pobedio, prvo selekciju Zlatibora sa 2-0 a zatim drugoplasiranu ekipu u CG Lovcen sa 2-0. posle toga su u BG igrali humanitarni mec sa Malmeom ali su u prvom poluvremenu igrali vecinom rezervisti i gubili sa 3-0 ali u drugom poluvremenu kad su usli prvotimci mnogo bolje se igralo i na kraju je bilo 3-3.
u Sloveniji su pobedili Austrijski Sturm golom Zivkovica a izgubili od Petrolula sa 1-0 golom Mutua ali u tom mecu su opet uglavnom igrali rezervni igraci dok je sa Ruskim Rubinom igrala prva postava 0-0 i po svemu bila bolja ali nisu imali srece da postignu gol a trener je pohvalio odbranu koja je igrala besprekorno.
Danas su rezervisti prepodne igrali sa Slovenackim drugoligasem Dravinja i pobedili sa 3-0 a prvi tim ima generalnu probu za kvalifikacije za ligu sampiona koji se igra narednog utorka verovatno sa Faranima. 
Volkov je bio povredjen pa je otisao u BG na preglede i nije igrao sa Rubinom a zamenio ga je Nemanja Petrovic kao i Zivkovic koji je imao laksu povredu misica i moguce je da danas zaigra a u mecu sa Rubinom je igrao ovaj sastav i verovatno ce i danas poceti isti sastav uz mogucu zamenu Zivkovic umesto Pantica ili Grbica
Lukač - Vulićević, Trajković, Stanković, Petrović - Drinčić, Brašanac, Pantić, Grbić - Škuletić, Lazović
Dakle ocekujem da napadaci Partizana danas prorade jer se stvaraju sanse ali lopta nije htela u gol osim u mecu sa Malmeom kada se posebno istakao Grbic ali Skuletic i Lazovic jos nisu u golgeterskoj formi sto bi moglo da se danas preokrene a sto se tice Gorice koliko ja pratim Slovenacku ligu jedino Maribor je ekipa za respekt i ekipa koja je na nivou Partizana a po pripremama rekao bih da nisu na nivou Partizana jer je Partizan vec odigrao nekoliko meceva sa jakim rivalima i pokazao kvalitet i spremnost a sigurno ce imati motiv da se pobedom ohrabre pred Evropska iskusenja 

Inace kvota u bet 365 na dvojku je 1.72 a AH -0.5 je 1.775 sto je isto ali veca kvota a u Meridianu je 2.10 gde sam igrao sa jacim ulogom dok u ostalim lokalnim je oko 1.90  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...