Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

20.08.2014.

Recommended Posts

Fudbal - South America » Copa Sudamericana 

01:15h Penarol (-1.5) - Wilstermann

Tip: H1 

Kvota: 1.826

Pinnacle, 4/10 

 

Penjarol pobedjuje sa bar 2 gola razlike 

Nocas ima dosta zanimljivih meceva iz takmicenja koje volim da igram i koje pratim ali nazalost bio sprecen da ranije napisem i da detaljnije analiziram pa sam odlucio da stavim ovu u koju sam dosta siguran

Radi se o mecu iz kvalifikacija za Sudamaricana u 32-ini finala sastaju se u Urugvaju Penjarol i Horhe Wilstermann  iz Bolivije.

Penjarol je veliko ime u Juznoamerickom fudbalu pa iako nije bas u samom vrhu u zadnjim godinama u zadnje dve sezone je igrao Copu Libertadores (njihova liga sampiona) i pre dve sezone su bili treci u grupnoj fazi i za bod ispali a i prosle sezone su bili treci ali su imali 5 bodova medjutim tamo je konkurencija mnogo jaca a ovo takmicenje je kao kod nas liga Evrope ali se kroz njega moze plasirati u Copa Libertadores.

Dakle Urugvajska liga je mnogo jaca od Bolivijske a jedino je Bolivar koji je mnogo jaci od Wilstermanna prosle sezone napravio veliko iznenadjenje i i dogurao do polufinala.

Wilstermann je mnogo slabiji od Bolivara i bili su osmi u Boliviji ali inace su poznati po tome da vecinu bodova osvajaju na svom terenu i da u gostima igraju mnogo slabije a oni nemaju nekog iskustva u ovakvim mecevima .

posto se igra na dva meca sigurno da ce Penjarol pokusati da vec u prvom mecu resi sve i da ubedljivom pobedom mirno ode na revans a tazlika u kvalitetu je takva da bi moralo da bude bar 2 a verovatno i 3 razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...