Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

05.09.2014.

Recommended Posts

Naziv kladionice: Sportingbet

Broj para iz kladionice:

 

Vrijeme odigravanja: 19:00

Naziv para: Mjondalen - Tromso

Tip para: Gost više od 1.5 gola

Tečaj: 2.400

 

Ev. dobitak: 7.400

Ev. gubitak: 2.400

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Kvalifikacije za EP U21 

20:30h Austria U21 - Bosnia and Herzegovina U21, Alternative Asian Handicap

Tip: Bosnia and Herzegovina U21 +1.5 

Kvota: 1.70

Bet365

 

Večeras se u St. Poltenu igra meč 7. kola grupe 4. kvalifikacija za U21 Europsko Prvenstvo između selekcija Austrije i Bosne i Hercegovine a moj odabir je da BIH U21 neće izgubiti sa dva ili više golova razlike. Na vrhu tabele grupe 4 je Španija U21 sa 21 bodom iz 7 mečeva, slijedi Austrija U21 sa 12 bodova iz 6 mečeva, slijedi Mađarska sa 6 bodova iz 7 mečeva, BIH ima također 6 bodova iz 6 mečeva i posljednja je Albanija sa 6 bodova iz 7 mečeva. Osim Španije, ostale ekipe su jako podjednake po kvaliteti i do sada smo vidjeli jako puno iznenađenja u ovoj grupi. 

 

Nogometna selekcija BIH U21 je ušla sa velikim nadanjima u ove kvalifikacije jer su prethodni kvalifikacioni ciklus odigrali odlično i do zadnjih trenutaka su bili u igri za plasman na EP. Ove kvalifikacije su započeli sa istim selektorom (Vlado Jagodić) i novim igračima, dok su pojedini iz prethodne generacije prebačeni u A tim (Muhamed Bešić, Sanjin Prcić...). BIH je na startu novih kvalifikacija savladala Albaniju u Zenici sa 4-1, zatim su izgubili u Mađarskoj sa 1-4 (iako su vodili sa 1-0 do 50 minuta), zatim slijedi šok jer su poraženi od Austrije sa 0-2 u Zenici iako su veći dio meča bili bolji rival. Zatim slijedi jako tijesan i napet meč u Španiji i poraz sa 2-3, zatim je BIH slavila u Albaniji sa 1-0 i u posljednjem meču su odigrali sa Španijom 1-6 u Zenici. U međuvremenu su odigrali nekoliko prijateljskih susreta gdje su remizirali sa Srbijom 1-1, pobjedili Makedoniju sa 5-0, remizirali sa Poljskom 0-0 i izgubili u Poljskoj sa 0-1. Sa druge strane Austrija je u dosadašnjem toku kvalifikacija pobjedila BIH sa 2-0, Mađarsku sa 4-2 i 2-0, i Albaniju sa 1-0 u gostima. Također su doživjeli težak poraz od Albanije na svom terenu sa 1-3, od Španije su izgubili sa 2-6. 

 

Za selekciju BIH su pozvani: Nikola Vasilj (FK Igman Konjic), Danijel Graovac (Zrinjski), Sead Hajrović (Winterrthur, Švajcarska), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Bojan Letić (Žilina, Slovačka), Srđan Grahovac (Rapid Wien, Austrija), Nermin Zolotić (Gent, Belgija), Andrej Modić (Milan, Italija), Rade Krunić (Verona, Italija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Duljević (Sarajevo), Zvonimir Kožulj (Široki Brijeg), Samir Radovac (Sarajevo), Marko Maletić (Excellsior, Holandija), Jasmin Mešanović (Osijek, Hrvatska), Riad Bajić (Željezničar), Kenan Pirić (Sloboda), Siniša Saničanin (Rudar Prijedor), Semir Musić (Travnik), Miljan Govedarica (Slavija), Amer Gojak (Olimpic).  

 

Ovo je ekipa sa dosta iskusnih igrača iz inostranstva i domaće lige, a u U21 selekciji bi trebao da debituje i U19 igrač Milana - Andrej Modić.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 

 

Vrijeme odigravanja: 03:00

Naziv para: Brazil(-2+)-Kolumbija

Tip para: vise

Tečaj: 1.800

 

:nije:    1-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...