Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

08.09.2014.

Recommended Posts

Fudbal - Kvalifikacije za EP 2016 

18:00h Russia - Liechtenstein, Corners 2-Way

Tip: Over 10.5 

Kvota: 1.90

Bet365

 

Večeras se na stadionu Arena Khimki sastaju nogometaši Rusije i Lihtenštajna u okviru 1. kola kvalifikacija za EP 2016 godine a moja opklada na ovaj meč je da ćemo vidjeti 11 ili više kornera na meču. Razlog je vrlo jednostavan jer očekujem napade od prve minute na gol slabašne ekipe Lihtenštajna i veliki broj kornera jer će odbrana Lihtenštajna dosta lopti izbaciti u korner. Riječ je o duelu iz grupe G gdje se još nalaze selekcije Austrije, Moldavije, Crne Gore i Švedske i sigurno je da će nogmetaši Rusije krenuti sa napadima od prve minute kako bi obezbjedili uvjerljivu pobjedu protiv najslabije ekipe u grupi jer vjerujem da će biti gužva u vthu i veoma je bitno imati što bolju gol razliku na kraju. 

 

Rusija je ivig ljeta bila učesnik na SP 2014 u Brazilu ali su podbacili jer su u grupi osvojili samo dva boda protiv Alžira 1-1 i Koreje 1-1, dok su poraženi od Belgije sa 0-1 i time su ispali već nakon grupne faze takmičenja iako su imali puno veča očekivanja od svojih igrača predvođenih Fabiom Capellom. Nakon SP su odigrali samo jedan prijateljski meč sa Azerbejdđanom i slavili sa visokih 4-0. Rusija je jako dobra na svom terenu i tako imaju niz od čak 22 meča bez poraza na svom terenu. Sa druge strane Lihtenštajn je ekipa za popravljanje gol razlike i imaju negativan niz od 18 mečeva bez pobjede. U zadnjih devet mečeva imaju isto toliko poraza i gol razliku od 4-25. Zadnji meč su izgubili u Tuzli protiv BIH sa 0-3 i tu je posao bio završen već nakon 24 minuta igre kada je BIH imala prednost od 0-3. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 

 

Vrijeme odigravanja: 18:00

Naziv para: Rusija(h0:3)-Lihtenštajn

Tip para: X2

Tečaj: 1.500

 

:nije:    4-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Kvalifikacije za EP 2016 

20:45h Montenegro - Moldova, Alternative Asian Handicap

Tip: Moldova +1.5 

Kvota: 1.50

Bet365

 

Večeras se na stadionu Pod Goricom u Podgorici se sastaju nogometaši Crne Gore i Moldavije u okviru 1. kola grupe G, a moj tip za večerašnji meč je da nogometaši Moldavije ne gube sa dva ili više golova razlike jer smatram da Crna Gora nije toliko kvalitetnija od nogometaša Moldavije što su pokazali i nedavni međusobni dueli u kvalifikacijama za SP 2014 kada je Crna Gora pobjedila u Kišinjevu sa 1-0 dok je u Podgorici bilo 5-2 za Moldaviju. I ovo je duel iz grupe G gdje su još Rusija, Lihtenštajn, Austrija i Švedska tako da će Crnoj Gori i Moldaviji trebati dosta znanja i sreće da dođu do jednog od prva tri mjesta koja daju nadu za plasman na EP 2016 godine.

 

Selektor Crne Gore je pred ovaj meč u problemima sa sastavom, tako da je reprezentaciju napustio igrač Partizana - Nikola Drinčić, upitan je nastup povrijeđenog Volkova, do zbog povreda sigurno neće igrati Jovetić i Baša. Prema zadnjim najavama iz crnogorskih medija, Brnović bi večeras trebao krenuti sa čak tri napadača i sa sljedećim sastavom: 

 

Poleksić, Savić, Simić, Tomašević, Volkov, Zverotić, Nikolić (Vukčević), Vlado Božović, Bećiraj, Vučinić, Damjanović.

 

Nakon neuspjelih kvalifikacija za SP 2014, Crna Gora je igrala prijateljske susrete sa Luksemburgom 4-1, Ganom 1-0, Slovačkom 0-2 i Iranom 0-0, dok su Moldavci igrali sa Litvanijom 1-1, Norveškom 1-2, Švedskom 1-2, Poljskom 0-1, Andorom 3-0, Saudijskom Arabijom 4-0, Kanadom 1-1, Kamerunom 0-1 i Ukrajinom 0-1. Tako da su odigrali ukupno devet mečeva i niti jednom nisu poraženi sa dva gola razlike od puno boljih ekipa nego što je Crna Gora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...