Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

11.12.2014.

Recommended Posts

18:00, Qarabag - Inter, Tip 1 @ 2.50, Pinnacle ,3/10
Domaci se bore za prolaz dalje, pobedom idu dalje, tezak teren, hladnoca u Azerbejdzanu a uz to solidno su igrali do sad dok je Inter prosao i nece da se zamara, ne igra prvi tim, ima dosta mladih igraca 



Fudbal - Europe » Europa League 
19:00h Partizan - Asteras Tripolis
Tip: Over 2.5 Goals 
Kvota: 2.25
Pinnacle, 3/10


U Zadnjem kolu grupne faze u Beogradu sastaju se Partizan i Asteras u mecu bez rezultatskog znacaja jer Partizan ima 1 a Asteras 5 bodova ali igra se zbog koeficijewnta i 200.000 e za pobedu.
Partizan je napravio uspeh samim plasmanom u grupnu fazu jer onaj ko se malo razume u fudbal zna da bez kvalitetntih stranaca se u evropi nista nemoze uraditi sto su pokazali i Ludogorec i Kiparske ekipe koje su legije stranaca jer taj isti Ludogorec koji je igrao odlicno u LS mogao da bude i tim iz Tunguzije jer domacih igraca skoro da i nema a ipak Partizan je od njih nesrecno ispao.
Tim nije pojacan, pogotovo na stoperskoj poziciji gde igra kikser Stankovic a Vulicevic se povredio tako da osim prvog meca sa Totenhemom gde su uzeli bod u ostalim su izgubili a najslabije igre su bile prvi mec u Grckoj 0-2 i kuci sa Besiktasom 0-4 kada su imali problema u odbrani a u zadnja dva meca su igrali sasvim solidno i u Turskoj zamalo uzeli bod 1-2 dok su sa Totehenon izgubili sa 1-0 iako su igrali dobro.
Partizan je u nasoj ligi bio uglavnom ubedljiv i vecinu rivala je pobedjivao uz dosta golova jer sam Skuletic je dao 21 golova u svim takmicenjima a uz njega i Lazovic koji je dao 9 i asistirao kod mnogih.
Napad u ligi Evrope se nije proslavio, samo 1 gol Markovica i ovo je prilka da poprave utisak a odbrana je bila slaba a i danas ce biti problema jer Cirkovic je povredjen a Branko Ilic takodje nije najavljen iako mislim da ima pravo igranja tako da bi u odbrani trebalo da igraju Petrovic, Stevanovic, Stankovic i Volkov sto nikako ne uliva poverenje sredina i napad su standrdni samo je pitanje ko ce poceti Sasa Ilic ili Ninkovic ili Zivkovic ili Grbic .
Asteras je osim pobede nad Partizanom, 2 puta igrao nereseno sa Besiktasom 1-1 i 2-2 a od Totenhema izgubio 1-2 i 1-5 daklke sve su im bile GG a 3 od toga 3+.
U mecu sa Partizanom su pokazali da su opasni u napadu i posto se ocekuje otvoren mec sa obe strane GG bi morao proci ali i 3+

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 

 

Vrijeme odigravanja: 19:00

Naziv para: DinamoZ(-2+)-Celtic

Tip para: vise

Tečaj: 1.900

 

:uredu:    4-3

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nogomet - UEFA Europa League 

21:05 Legia Warszaw - Trabzonspor, Both Teams To Score

Tip: Yes 

Kvota: 1.80

Bet365

 

Večeras se na Pepsi Areni u Varšavi sastaju nogometaši Legije i Trabzonspora u okviru 6. kola grupa L Europa Lige. Nakon pet odigranih mečeva, na vrhu tabele je Legia sa 12 bodova, slijedi Trabzonspor sa 10, Lokeren ima 7 bodova i Metalist ima 0 bodova. Moj tip za večerašnji meč je da će obje ekipe dati barem po jedan gol. Stadion Pepsi Arena će večeras biti prazan jer Legia ima kaznu UEFA-e. U prvom meču u Turskoj je bilo 1-0 za Legiju iz Varšave golom Kucharczyk u 16 minutu.

 

Legia je u dosadašnjem toku Europa Lige upisala 4 pobjede i 1 poraz. Savladali su Metalist 1-0 i 2-1, sa Lokerenom imaju polovičan učinak od pobjede i poraza sa 1-0 i 0-1, i imaju pobjedu u prvom meču nad Trabzonsporom sa 1-0. Večeras će igrati za pobjedu i prestiž za prvo mjesto u grupi. Legija je u odličnoj formi i u domaćem prvenstvu gdje su trenutno prvi sa +6 u odnosu na Slask. Sa druge strane imamo Trabzonspor koji je upisao 3 pobjede i po 1 remi i poraz. Savladali su Metalist sa 3-1 i 2-1, sa Lokerenom imaju 2-0 i 1-1 i jedini poraz im je od Legije na svom terenu sa 0-1. U Turskoj imaju 18 bodova i trenutno su na 7 mjestu sa -8 u odnosu na vodeći Bešiktaš. 

 

Ovdje očekujem otvoren meč u kojem obje ekipe imaju realnu šansu da sa pobjedom dođu do prvog mjesta u grupi koje osim prestiža donosi i novčanu nagradu UEFA-e.

 

Legia: Kuciak, Broz, Lewczuk, Astiz, Guilherme, Zyro, Vrdoljak, Jodlowiec, Kosecki, Duda, Orlando Sa

 

Trabzonspor: Oztruk, Bosingwa, Belkalem, Akbas, Nizam, Yatabare, Constant, Atik, Ekici, Erdogan, Cardozo 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...