Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

05.01.2015.

Recommended Posts

Nogomet - FA Cup 

20:55h AFC Wimbledon - Liverpool, Corners

Tip: Over 10.5 

Kvota: 2.00

Bet365

 

Na stadionu Cherry Red Records Fans se sastaju nogometaši Wimbledona i Liverpoola u okviru 3. kola FA Cupa, a moja opklada se odnosi na to da ćemo vidjeti 11 ili više kornera na meču. Riječ je o duelu između ekipe Wimbledona, koja je član League Two (četvrti rang takmičenja) i Liverpoola koji se (prema zvaničnim najavama iz kluba) jako dobro sprema za ovaj meč kao da je riječ o Premier ligaškom duelu.

 

Wimbledon AFC je osnovan 2002 godine od strane navijača, koji su bili revoltirani odlukom da se njihov matični klub Wimbledon FC preimenuje u Milton Keys i da se premjesti iz Londona u Buckinghamshire. Krenuli su od najniže lige i vremenom su se izborili do četvrte lige Engleske (League Two) gdje su trenutno na 12. mjestu na tabeli. Jako su ambiciozna ekipa koja ima stadion od oko 5.000 gledalaca i vjerujem da će dati svoj maksimum večeras protiv slavnog Liverpoola. Sa druge strane ekipa Liverpoola bi trebala istrčati u najboljem sastavu, te na njihovom zvaničnom portalu su informacije kako će maksimalno ući u ovaj susret i da žele ponovo podići trofej pobjednika FA Cupa.

 

Evo malo statistike Liverpoola u kornerima u zadnjih pet mečeva u svim takmičenjima: AFC Bournemouth (10 kornera), Arsenal (16 kornera), Burnley (10 kornera), Swansea City (9 kornera) i Leicester (9 kornera).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:45

Naziv para: Burnley(-2+)-Tottenham

Tip para: vise

Tečaj: 1.700

 

:nije:    1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×