Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

Analize i predlozi

Recommended Posts

Paraguay » Primera Division

18.07.2015 - 02:00, Guarani - Olimpia Asuncion, Tip 2 @ 2.02, Pinnacle , 2/10

 

Guarani je 14-.07 igrao u Argentini prvi polufinalni mec cope libertadores sa River Platoim i izgubio sa 2-0 a 22.07 ih ocekuje revans  na svom terenu tako da im ovaj mec dolazi u nezgodno vreme.

ovo je trece kolo Clausure i jos se ne moze reci ko je u kakvoj formi , Guarani je izguibio na svom terenu od Sportiva a pobedio u gostima slabi Genberal Diaz dok je Olimpija pobedila Lukenjo a sa Libertadom igrala 1-1 .

a Aperturi Guarani je bio drugi a Olimpija je bila cetrvrta i radi se o dobroj ekipi koja u gostima igra dobro a posto su obe ekipe iza Asunciona igra se na neutralnom terenu  i nema  prednosti tako da Olimpija moze iskoristiti umor i verovatno oslabljeni tim Guaranija , Manji ulog jer ipak je to Paragvaj 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Serbia » Super Liga 

19.07.2015 - 17:00, OFK Beograd - Crvena Zvezda Tip over 2.5 goals @ 1.99. Pinnacle, 4/10  :uredu:

Tip GG3+ @ 3.30, Pinnbet, 1/10  :uredu:

Verovatno svi znaju vezu  zvezdana OFKana Terzica sa starim klubom pa je i  odluka zvezdine legende Pizona da ne vodi svoj novi klub protiv zvezde izazvala mnogo komentara a inace OFK ce opet nastupiti sa kombinovanim timom jer pojacanja nisu licencirana za prvo kolo.

Sta reci, komedija, uglavnom zadnja 4 meca su zanimljiva u prvom mecu je bilo 2-1 a u drugom 4-2 , mozda nastave isto a mozda bude i ubedljiva pobeda zvezde da malo ublaze gnev navijaca zbog ispadanja iz evrope u sezoni kupanja.

Zvezda je pojacala napad a odbrana je dosta ranjiva jer im je Kairat svorio po 5-6 cistih sansi ali ih je spasavao Rajko tako da nije nemoguce da OFK postigne gol.

Mec ce se igrati od 17h na 40 stepeni na vracaru tako da ce uslovi za igru biti nemoguci i ocekuje se da bude dosta gresaka u odbrani

 


Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Srbija Superliga
25.07.2015 - 19:00, Partizan - Jagodina Tip H1 @ 1.60, Bet365, 5/10  :uredu: 
25.07.2015 - 20:00, FK Vozdovac - Borac Tip 1 @ 1.83.Bet365, 5/10  :nije:

Partizan je startovao ubedljivo i u ligi i u Evropi a danas ce odmoriti 3-4 igraca koji su igrali sve meceve ali oni koji ce ih zameniti su verovatno kvalitetniji od standardnih igraca jer ce umesto Vulicevica igrati Bandalovski, umesto Cirkovica, Fabricio a umesto Babovica, Sasa Ilic ili Ninkovic i mozda umesto Brasanca Lukic.
Osim toga Jagodina je u prvom kolu izgubila na svom terenu od Mladosti sa cak 3-0 i ocito je da je podmladjeni tim slab jer u odnosu na proslu sezonu kad su se jedva spasili jos nekoliko igraca je otislo a nisi diveli pojacanja. Osim pobede sa 2 razlike moguce je cak da bude i neka ubedljiva pobeda a ko igra online moze probati u singlu Azijski -2 na kvotu 2 ili -2.5 na kvotu 2.42.

Vozdovac je u prvom kolu pobedio u gostima solidni Rad koji tesko gubi na svom terenu sa 2-0 i pokazali da imaju iskusan tim a na svom terenu sa vestackom travom uvek imaju i tu prednost.
Borac je dosta oslabljen u odnosu na proslu sezonu , Glavni igraci poput Krunica, Maslaca,Josovica, golmana Petrica a napustio ih je i iskusni trener Bogicevic dok ga je zamenio sarlatan Lalatovic

osim ovoga realno je Javor- Spartak 0-2 gola i verovatno 1 a Mladost- Novi Pazar 1 ali prva 2 para su mi najsigurniji koji mogu i u dubl

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Croatia » 1. HNL

27.07.2015 - 20:00, Belupo - Lok. Zagreb Tip Over 2.5 goals @ 1.60, Bet365, 6/10  :uredu:

Lokomotiva je jedna od najzahvalnijih ekipa za igru na over golove i dok daju ovako velike kvote vredi ih pratiti, u oba meca u ligi su bile goleade, od Splita su izgubili sa 2-1 a pobedili su Istru sa 6-1 dok je u evropi bilo mnogo vise golova a u mecu sa Paokom su pokazali u prvom mecu da mogu i jakoj ekipi dati 2 gola ali u revansu su primili cak 6 od kojih je 1 autogol bio jako smesan.

Belupo je oba meca igrao na strani, u prvom izgubio od Istre sa 3-1 a sa Rijekom je igrao 3-3

Dakle obe ekipe lude sto se tice golova i daju i primaju a i po tradiciji samo 1 mec nije bio over u zadnje vreme na stadionu Belupa.

Naravno ocekujem GG3+ a verovatno i vise od 3+ ali ovo je najsigurnija varijanta

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Europe » Europa League

17.09.2015 - 21:05, Partizan - AZ Alkmaar Tip +0.5 AZ Alkmaar @ 1.87, wwin, 5/10  :nije:

Tip 2 @ 4,10, wwin, 1/10  :nije:

Tip 3+ @ 2.07, Pinnacle, 3/10  :uredu:

Znaju svi da sam veliki navijac Partizana ali u ovom mecu mislim da Partizan nema sanse da pobedi a moguce da dozivi i neki zesci poraz.

Razlog je glupi trener i glupa uprava koja ga je prvo dovela a potom i sto ga nije odmah smenila posle poraza od Novog Pazara kad je igrao sa omladincima iako je ima dosta rezervista koji su mogli igrati ako je vec morao da odmara igrace za Evropu ( kakvgi su to igraci ako moraju odmarati posle 3 utakmice ) porazi od Vojvodine a pogotovo od Zvezde su iskljucivo krivica trenera koji je odredio los sastav i losu taktiku i nije jasno zasto odmah nije sutnut nogom u dupe i doveden Paunovic ili Tomic ili vracen Nikolic.

Iako uprava tvrdi da Milinkovic ima podrsku iza ledja mu traze naslednika i po novinama se spominje Gudelj koji je radio u Holandiji ali svi ocekuju Paunovica a od ovog meca mu zavisi ostanak a posto ni igraci nisu bas odusevljeni Milinkovicem verujem da nece to funkcionisatio kako treba ali i publika osim placenika sa juga ce biti protiv trenera tako da ne ocekujem podrsku timu vec zvizduke i zahteve za ostavku.

Inace hteo sam da uzmem komplet ulaznica za evropu ali sam odustao i ako ga smene ici cu na ostala dva meca a sto se tice Evrope sa Steauom su pobedili zahvaljujuci ogromnoj podrsci sa Juga dok slabi Bate nisu pobedili sa 2 razlike zbog lose taktike i loseg trenera i ne vidim kako mogu da pobede Holandjane koji su vislji nivo.

Sto se tice golova, odbrana Partizana je losa i neuigrana i sigurno ce primiti golove a moguce i da daju bar 1 tako da bi golova moralo biti

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fudbal - Brazil » Serie B 
02:00h Santa Cruz - Bragantino
Tip: Over 2,5 goals 
Kvota: 1.98
SBOBET, 5/10
Tip 2 @ 7.00, Bet365, 1/10

Zanimljivi medjusobni prosle sezone 2-1 obe domaci dobili a ove sezone u prvom mecu 1-2 dobili gosti pa da vidimo mozda bude i sad bude 1-2 za sta je kvota 7 a razlika na tabeli je jako mala, Santa Cruz je sesti sa 45 bodova a Bragantino je deveti sa 42 boda, a golova bi trebalo da bude a GG3+ je kvota 2.55 sto je vrlo realno ali postavio sam sigurniju varijantu.
inace obe ekipe imaju visok prosek meceva sa 3+ od 28 meceva 17 su im 3+

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...