Tuto Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Pozdrav ekipici! Uspješan dan! :smile_dollars: :smile_dollars: Quote
Tuto Posted July 29, 2016 Author Posted July 29, 2016 Tuto jel moze tabela ? Tablicu postavljam svaki dan. Ukoliko imaš staru tablicu isprazni spremište(cash) u pregledniku i osvježi (reload) stranicu. Pozdrav. Quote
roberth Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Pozdrav svima u kafanu.... Mostovoj, sve najbolje.... Quote
rockytomas Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Tablicu postavljam svaki dan. Ukoliko imaš staru tablicu isprazni spremište(cash) u pregledniku i osvježi (reload) stranicu. Pozdrav. Hvala, meni ostala od 19-og i nikako da se osvezi sad je ok Pozdrav Quote
mostovoj Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 roberth sretan rođendan! Pozdrav svima u kafanu.... Mostovoj, sve najbolje.... Sve najbolje i tebi s malim zakasnjenjem . Ti si meni malo uranio, a ja zakasnio Quote
Recommended Posts