Jump to content
Sign in to follow this  
Goran1

08.02.07.

Recommended Posts

18:00 154/Milano-Montegranaro 1 @1.90 Hrvatska Lutrija 7/10

 

Talijanski kup,neutralni teren,igra se u Bologni.

Milano je trenutno 3. momčad Talijanskog prvenstva uz omjer 12-0-6,s tim da u zadnje vrijeme igraju igraju sve bolje i u zadnje tri utakmice imaju tri pobjede,a u zadnjih 6,4 pobjede i 2 poraza.Koš razlika nakon 18 kola im je 1391:1346 što čini prosjek od 152 koša po utakmici.U zadnje vrijeme su počeli igrati jako tvrdu košarku sa jako malo koševa što ih čini jednim od največih underaša Talijanske košarke pa tako u zadnjih 6 utakmica imaju prosjek od samo 137 koševa po utakmici,a zadnjih 6 utakmica su sve išli ispod ove granice,pa čak i ispod granice od 145 koševa.

Montegranaro je trenutno 8. momčad Talijanske lige,rubna za doigravanje,sa omjerom 9-0-9,a u zadnje vrijeme osjeća se lagan pad u formi s obzirom da su u jednom trenutku bili i na 4. mjestu.Uzadnjih 6 utakmica imaju omjer 3-0-3 i dva poraza za redom.Nakon 18 kola imaju koš razliku 1396:1412,dakle u prosjeku 156 koševa po utakmici.Zadnjih 6 utakmica igraju ispod prosjeka po broju koševa,na njihovim utakmicama padala su 154 koša.Zadnje 4 utakmice igraju under-over s tim da je danas red na over,u zadnjoj je bio under,ali ja očekujem prekid serije i novi under.

U zadnje vrijeme obje su momčadi prikočile s brojem koševa,danas je Milano favorit,ali mislim da je ovdje under najsigurnija opcija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...