Jump to content
Sign in to follow this  
querky

19.4.2007

Recommended Posts

20:30 Cantu - Roma Lotto. over 154,5 ,Germania

 

28 kolo košarkaške talijanske lige.

Roma je trenutno na 2.mjestu lige sa skorom u gostima 7-0-6 a Cantu se nalazi na 9 mjestu sa skorom kod kuće 9-0-3.

Kada gledate Cantu kod kuće i u gostima to kao da nije ista ekipa.Kod kuće imaju prosjek 170 koševa po utakmici a vrlo često i oni sami daju preko 95 koševa bez obzira tko im je proivnik jednostavno tako igraju,kao npr.Cibosi kod kuće i u gostima ,eto tako napravite usporedbu.Jordan se oporavio i to je za mene još jedan razlog zašto staviti over.Roma je odlična i imaju čak 9 pobjeda za redom. Roma ima tako dobar skor zadnjih 9 utakmica zbog odlične obrane na kojoj se sve temelji ali ne vjerujm da ta obrana nešto više mo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Italia, Lega A, 19.04.2007.

 

20:30 Legea Scafati - Teramo Basket 1 /Uključujući dodatno vrijeme/ @1.44 Unibet

 

Nakon dva uzastopna poraza - ubedljivo u Rimu od Rome, rezultatom 69:86, a katastrofalno kod kuce od Napolia, rezultatom 62:95 - Legea Scafati veceras juri iskupljenje pred svojim navijacima. Prilika je dobra jer u goste dolazi jedna od najslabijih gostujucih ekipa u Italiji - Teramo Basket.

Legea Scafati je izuzetno dobar domacin - ima 10 pobeda i 4 poraza, sto je u tako jakoj ligi izvanredan rezultat. Pre poslednjeg poraza imao je seriju od 6 uzastopnih pobeda kod kuce. Karakteristicno je da kod kuce obavezno ima prednost vec u 1. poluvremenu, a cak i na gostujucim terenima, tamo gde je gubio, u 1. poluvremenu je drzao prikljucak, a ponegde, kao na primer u Trevisu protiv Benettona, je i vodio.

 

Teramo Basket je prebrinuo brigu oko opstanka i sada igra opusteno, bez takmicarskog imperativa. No, i da nije tako, tesko bi sta mogao ocekivati veceras jer na gostovanjima ima samo 1 pobedu i 13 poraza! Samo je na pocetku prvenstva, na svom drugom gostovanju pobedio Biellu. No, ruku na srce, dobro se drzao u mnogim susretima i gubio ih samo sa par koseva razlike. Zbog toga sam se dvoumio izmedju tipa na konacnu pobedu domacina ili pak na ishod prvog poluvremena, ali na kraju ipak biram konacni ishod, jer racunam da bi gosti mogli dobro poceti ovu utakmicu, a da bi na kraju domacin ipak upornoscu slomio otpor Terama i ostvario konacnu pobedu. U svakom slucaju preporucujem oba tipa, a 1 u 1. poluvremenu se u Hrvatskoj Lutriji placa @1.50, mada za hazardere vredi da probaju i sa X-om, jer se to Teramu cesto desava.

 

U prvoj utakmici, Teramo je kao domacin dobio 92:80, a to je skoro i cela prednost iz 1. poluvremena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...