Jump to content
Sign in to follow this  
robi7zg

Srijeda 25.04.2007.

Recommended Posts

20:45, 2.5/Chelsea - Liverpool, tip1(under), @1.55, germania, 8/10

 

Druga polufinalna utakmica Lige Prvaka, dvije Engleske momcadi borit ce se za finale u Ateni. Obje ekipe imaju cvrste obrane, tocnije u Engleskoj ligi ove ekipe imaju najmanji broj primljenih pogodaka. Chelsea 20 a Liverpool 22 gola. Poznavajuci ambicije Chelsea oni ce lovit pobjedu ali isto tako je vazno ne primit gol pa vjerojatno nece odmah dat sve u napad jer ovo je prva utakmica i bilo kakva greska se skupo placa. Sjetimo se samo njihovog okrsaja prije par sezona u Ligi Prvaka. Prosao je Liverpool, a nakon 180 minuta igra pao je samo jedan gol, i to je bilo sumnjivo na crti i dan danas se ne zna dali je lopta zbilja presla crtu. Tvrda utakmica kakva se i danas ocekuje pa stoga ne cudi ovako nizak koef na under, u nekim kladionicama nije ni 1.50. Za Chelsea nece igrat Ballack zbog ozljede koljena, tako bar prenosi BBC. Essien je suspendiran, a Robben je i dalje nespreman zbog ozljede koljena. Liverpool nema nekih bitnih izostanaka, jos mu se vraca u sastav krilo Steve Finnan. Dakle, ocekujem tvrdu utakmicu s malo golova, jedan pogodak bi mogao presudit, a mislim da je blizi tom golu Chelsea kojem se u svakoj utakmici namece pobjeda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Chelsea - Liverpool Over 3,5 (4+) @5.00 Unibet

 

Evo jednog potpuno suprotnog misljenja.

Gledali smo sinoc urnebesni fudbal i maksimalnu efikasnost ekipa od kojih se ocekivao debeo under 2,5. U ranijim njihovim utakmicama dominirao je 1 gol na utakmici, pa videsmo sta se sve sinoc izdesavalo. Ocigledno da ekipe u ovakve meceve ulaze sa jakom zeljom da steknu vaznu prednost pred revans. Jer, ipak je ovo samo 1. poluvreme polufinalnog susret, uslovno receno. Obe ekipe su, najverovatnije, ostale bez titule prvaka u svom domacem prvenstvu i Liga sampiona je trofej koji bi spasao sezonu. I to, kako spasao - na najlepsi moguci nacin. U ovaj mec ulaze sa odredjenim izostancima, ali ne toliko bitinim, pogotovo ne za Liverpool jer su ti igraci od ranije povredjeni. Doduse, za Chelsea bi moglo biti problema, ukoliko osim Eciena u ekipi ne bude i Carvaglio, ali to su samo takticka prepucavanja u stampi i verujem da ce on biti u timu.

Stvorio se veliki rivalitet izmedju ovih ekipa i ne verujem da ce se cekati druga utakmica kako bi se resavalo pitanje ko ce u finale.

Ovako velika kvota se jednostavno ne sme propustiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Chelsea - Liverpool under 3 1,50

 

 

Ova utakmica će biti tvrda bez puno golova. I jedna i druga ekipa pokušavaju spasiti sezonu ikao Chelsea još mo

Share this post


Link to post
Share on other sites

15:15 - Unirea Urzicen v UT Arad - 1 - 1.80 - gamebookers

 

Današnja utakmica rumunjske prve lige donosi zanimljiv susret

Share this post


Link to post
Share on other sites

LIGA PRVAKA (1/2) - prva utakmica

 

Chelsea - Liverpool (20:45)

 

tip X

 

 

Dvoboj engleskih momčadi evo vjerovatnih sastava:

 

Chelsea: Petr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea(1.p.)-FC Liverpool X 2.05 SuperSport

 

 

Ovako kao i jučer očekujem tvrdu utakmicu sa malo golova i mislim da će utakmica završiti 0:0.

Liverpool u zadnjih 4 utakmica nije primio niti jedan gol tako da se nadam da neće ni danas, dok je s druge strane Chelsea zadnje kolo odigrala baš 0:0.

Ove sezone su se već susreli jednom kod Chelsea doma i Chelsea je dobila sa 1:0.

Mislim da će i ovo biti takva tekma jer ipak igraju za jedno mjsto koje vodi u veliko finale. Ipak neću odigrati kao šro sam napisao prvo poluvrijeme X nego ću čak probati da u prvom poluvremenu neće biti golova.

 

 

 

 

Chelsea FC - Liverpool FC

Broj postignutih golova u 1. poluvremenu - Tip: Manje od 0,5

 

 

SRETNO!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...