Jump to content
Sign in to follow this  
Barcelona

Èetvrtak, 26.04.2007.

Recommended Posts

Rumunska 1. liga

 

14:30 CFR Ecomax Cluj - Steaua Bucharest 0-2 @1.60 Bwin

 

Derbi rumunske 1. lige u koji obe ekipe ulaze sa maksimumom paznje jer ishod ove utkamice moze mnogo toga oko njihovog konacnog plasmana da resi. Cluj je drugoplasiran sa 56 bodova, sto je 13 manje od prvog Dinama, sa utakmicom, manje sto je u narednih 7 kola prakticno nedostizno. Makar nije realno. Takodje ima 6 bodova vise od treceplasirane Steaue i cetvrtoplasiranog Rapida, tako da bi danasnja pobeda skoro garantovala 2. mesto na kraju prvenstva. A 2. mesto vodi u Kup UEFA. To sa druge strane namece obavezu Steaui da u ovom mecu uzme sva 3 boda direktnom rivalu i na taj nacin mu se primakne na -3, sto bi kasnije u preostalih 6 kola davalo velike sanse za preuzimanej 2. pozicije.

U takvim mecevima obicno se igra cvrsto u odbrani i nasredini terena, vrebajuci priliku da se postigne jedan gol iz kontre i tako okonca utakmica.

Cluj ima gol razliku 51:26, sto je u proseku 2.85 golova po utakmici. Ali, u rumunskom prvenstvu ima mnogo autsajdera, pa se gol razlika na njima popravlja.

Steaua ima gol razliku 46:20, sto je u proseku 2.44 gola po utakmici, a za nju isto vazi kao i za Cluj.

Cluj je kod kuce primio samo 9 golova, ali je i Steaua u gostima primila samo 10, koliko je i dala. To vec navodi na 0-2 gola.

U medjusobnim susretima, a bilo ih je 5 u novije vreme, 4 utakmice su zavrsene sa 0-2 gola, od kojih dve sa 0-1 golom. Jesenas je Steaua, kao domacin pobedila sa 4:2. Nadam se da se taj jesenji trend nece nastaviti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Esp. Barcelona-Werder Bremen over 2 1,90

 

Utakmica kup-a UEFA. I jedna i druga momčad su u solidnoj fomi i nikome ne bih dao prednost da je danas pripremljeniji. Utakmica sigurno neće biti tvrda kao jučer u LP izme

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45, 2.5/Espanyol-Werder, tip 2 (over), @1.95, Interwetten, 8/10

 

Prva polufinalna utakmica Kupa Uefe. Spanjolski i Njemacki predstavnici bore se za finale. Bit ce teska utakmica, Werder je malo kvalitetnija ekipa sa vise teskih utakmica, igraju Ligu Prvaka skoro svake sezone, dok je Espanyol ipak klasu ispod. Sto se njihovih nacionalnih prvenstava tice, Werder je opet u prednosti. Nista to ne znaci uoci danasnje utakmice ali dobar je pokazatelj stanja ekipa. Espanyol se vrti oko sredine tablice. Sada su 10. uz gol razliku 35-35. Odigrano je 31. kolo. U prosjeku po utakmici daju i prime po pogodak. Werder je drugi u Njemackoj ligi. zaostatak za vodecim Schalkeom je samo 2 boda. Kraj je prvenstva i svaki bod u utrci za prvaka im je vazan pa bi mogli ovaj Kup Uefa stavit u drugi plan. Nije nista strano. Najbolji priomjer je Parma iz prosle godine kada su se borili za opstanak u Talijanskoj ligi, i na ovakve utakmice polufinala slali svoje rezervne igrace cuvajuci tako prvu postavu za utakmice u domacem prvenstvu. Ukoliko ce i Werder radit nesta slicno, mislim da bi Espanyol to morao iskoristit jer oni u svom prvenstvu ne mogu nikamo pa ce se posvetit vjerojatno ovom natjecanju. Trebali bi lovit pobjedu jer tesko ce u Njemackoj nesta vise napravit. A Werder je u prvenstvu pokazao da takav nacin igre zna iskoristit pa tako ocekujem otvoreniju utakmicu sa dosta golova.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...