Jump to content
Sign in to follow this  
Wick

27.04.2007 - Petak

Recommended Posts

Sittard-Veendam

 

SuperSport - 1 (2,5)

Mislim da se na ovaj par treba obratit paznja..

Sittard igra kod kuce, te je 8 na ljestvici sa 10 bodova, dok

Veedam ima samo 3 boda i na 19 je mjestu, golovi isto igraju

veliku odluku..Razlika u dobivenim/datim golovima je dupla..

Veendam nije pobijedio zadnje 3 tekme..

Tako ja razmisljam i mislim da je vrijedno staviti na Sittard..

Share this post


Link to post
Share on other sites

IRSKA 1.LIGA

 

Kolo 8.

 

Shelbourne - Limerick

 

PICK: 1

 

2.40 @ Favorit

 

Nije mi još jasno kako je Shelbourne završio u irskoj drugoj ligi, pošto je koliko sam gledal prošle godine bio prvak irske premier lige, vjerovatno zbog namiještanja utakmice ili takvo nešto ili sam ja zamijenio klub, ani to sigurtno nisam jer sad baš gledam njihove stranice i piše da su u drugoj ligi. Pred jedno dva tjedna čitao sam nešto o njima al jedino čega se sječam je bilo to što su katastrofalno otvorili sezonu što se vidi i po tablici:

 

1 Dundalk

2 Cobh Ramblers

3 Limerick 37 FC

4 Athlone Town

5 Kildare

6 Wexford Youths

7 Kilkenny City

8 Shelbourne

9 Finn Harps

10 Monaghan

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 - UC Dublin - Longford

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nije mi još jasno kako je Shelbourne završio u irskoj drugoj ligi, pošto je koliko sam gledal prošle godine bio prvak irske premier lige, vjerovatno zbog namiještanja utakmice ili takvo nešto ili sam ja zamijenio klub, ani to sigurtno nisam jer sad baš gledam njihove stranice i piše da su u drugoj ligi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seria B, 27.04.2007.

 

21:00 Genoa - Treviso X @4.50 Bet365

 

Zanimljiv duel dve ekipe koje, svaka sa svojom racunicom ulazi u ovaj mec. Genoa se bori za 2. mesto na tabeli, koje vodi direktno u Seriu A, a na kome se trenutno nalazi Napoli. Porazom u proslom kolu, u Torinu od Juventusa, iako je ocekivan, Genoa je malo oslabila svoju poziciju, ali jos 24 boda su u opticaju, pa ya Genou jos uvek ima sansi. To ne znaci da moze da rasprodaje bodove,k pogotovo ne kod kuce. A kod kuce je Genoa veoma jaka - 12 pobeda, 3 remija i 1 poraz. Samo je Juventus jaci domacin. Genoa vec 7 kola uzastopno pobedjuje kod kuce i svkakao da u ovaj mec ulazi sa puno samopouzdanja. Tu je i publika koja je vrlo vatrena i nestrpljiva, a zeli sto pre da vidi Genou u drustvu najboljih, jer Genoa je jedan od trofejnih timova Italije.

Treviso ima 6 bodova vise od timova koji idu u play-out. Vecerasnjim porazom, koji mu tako zdusno svi predvidjaju, mogao bi doci u situaciju da se ostali primaknu na 3 boda, sto bi vec bilo opasno. Ne ide mu u prilog losa forma - 5 poraza u poslednjih 10 kola, a samo 1 pobeda. U gostima, u poslednjih 5 kola ima samo 2 remija i 3 poraza. Dakle, bez obzira na teskog protivnika, Treviso mora pokusati da ostane neporazen veceras. Njihovi raniji medjusobni dueli ukazuju da to nije nemoguca misija. Nadam se da je tako... zbog mojih para...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...