Jump to content
Sign in to follow this  
El Presidente

Petak 11.5.2007.

Recommended Posts

Robredo-Davydenko 1 @ 1,75 @ 13,00h @ Germania

 

ulog: 8/10

Jučer sam išao kontra Robreda i Davydenka, danas idem na Robreda kontra Davydenka.

 

Robredo je nakon lošeg ulaska na zemljani dio sezone, počeo lagano dizati svoju igru, pa je tako nakon 1/2 finala u Estorilu prošli tjedna, ovdje došao do 1/4 finala i ima veliku priliku i za korak dalje. Jučer je razbio Simona koji je dan ranije izbacio Canasa i koliko sam pratio igrao je vrlo čvrsto, samo jednom je izgubio servis i pokazao se u punom svijetlu.

 

Davydenko je kao i većina Rusa čudna biljka i igra toplo-hladno, ili ispadne u 1 kolu ili ode daleko. Većina nas je očekivala da će ga Starace jučer riješiti, ali nakon gubitka 1 seta, Davydenko počinje sjajno servirati i čvrsto dr

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30, Gonzalez F - Chela JI, tip 2, @1.85, hr lutrija, 6/10

 

Chela je istaknutiji zemljas, dok Gonzalez igra podjednako i na zemlji i na hardu. Gonzalez je ostvario na AO odlican rezultat, finale i to je u biti sve od njega za ovu sezonu. Cetvrtfinale u Vina Del Maru je jedini rezultat koji jos treba istaknut, i tamo poraz od Montanesa. Daleko je od svoje forme, na ovom turniru prosao Tursunova lako 2-0 i Massu 6-7(4), 6-3, 6-4. ne bas sjajno prikazana igra Gonzaleza koji izgleda i dalje ne hvata svoju formu i tako ce vjerojatno i ostat u naredno vrijeme. Ranking od 5. mjesta po meni ne zasluzuje trenutnom igrom. Chela je ipak istaknutiji zemljas, meni od najdrazih igraca na zemlji, zagvalan, rijetko kad kiksa na svojoj podlozi a koeficijent koji se pretezno nude na njega su povoljni. Ovdje je isprasio proslo kolo Roddicka 6-0, 6-4. Sa Andreevim se malo namucio 7-5, 7-5. I u prvom kolu sa Gicqueom 2-6, 6-4, 6-1. Nije dobro krenuo ali ocito covjek zna sta radi, tempira formu i sve bolje igra. Ima dobre rezultate na clayu ove godine, osvoji turnir u Acapulcu, pa tu je jos polufinle Sauipea i jos podosta cetvrtfinala. Chela pokazuje puno bolje igre, rezultate i sve je na njegovoj strani. Gonzalezov AO je bio jako davno. h2h omjer 3-3, no samo jewdan susret na clayu, davne 2001. i tada je Chela predao mec. Daleko od nekog zicera, a prednost dajem Cheli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...