Jump to content
Sign in to follow this  
Goran1

srijeda 16.05.2007.

Recommended Posts

20:30

Armani Jeans Milano - Whirlpool Varese , tip 1( h -7.5) @ 1.90

 

Armani je trenutno jedna od nalboljih u Italiji, inače ekipa Saleta

Share this post


Link to post
Share on other sites

NBA

 

23:55 Phoenix(5.ut)-San Antonio 2 @ 2.00 SuperSport

 

Evo vidim da je Goran već napisao analizu za ovu utakmicu pa bi se ja samo nadovezao (glupo mi je ponavljat iste stvari). Trenutačni rezultat je 2-2. Oba dvije ekipe imaju po pobjedu u gostima i doma. Moj tip večeras bi uobičajeno bio Phoenix, ali pošto su se dogodile suspenzije, u kojima je više nastradao Phoenix (Stoudamire i Diaw) ipak tipujem na Spurse. Ova dvojica igraju ispod koša. Stoudamire je ponovno onaj stari i to će biti veliki gubitak za Phoenix. Diaw je bio njegova zamjena cijelu prošlu sezonu. Ovdje se otvara put Duncanu što će, siguran sam, on iskoristiti. Očekujem da će šutnuti oko 20 lopti, a to bi trebalo biti dovoljno za minimalno 30 koševa pa bi i to mogao biti dobar pick. Kod Spursa je suspendiran Horry, ali on nije toliko bitan igrač i oni mogu bez njega, mo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Phoenix-San Antonio 1 2.30

 

Evo ovako nakon svih ovih analiza koje su napisali moji kolege nema smisla nešto dodavati ali eto ja ipak mislim da će Phoenix na svojem terenu uspijeti doći do treće pobjede i tako si osigurati sedmu utakmicu. Ipak su dečki i okrenuli onih 15 razlike bez Studm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:30 19/Nash (Phoenix - San Antonio) 2 @1.50 Hrvatska Lutrija

 

Svima je vec poznata situacija sa kaznjavanjem 3 igraca - 2 kod Phoenixa i 1 kod Sana Antonia. Bez Stoudemire-a sav teret pobede je na plecima Nasha. Pogotovo sto je ovaj i napravio incindent zeleci Nasha d azastiti od grubog faula Horry-a. U svojoj hali, pred svojim navijacima, osim asistencija Marionu i Barbosi, Nash ce morati trpati kos kako bi doveo svoju ekipu do pobede jer u protivnom na sledecem gostovanju u San Antoniu mogli bi zavrsiti svoje takmicenje, sto bi meni licno bilo zao je rmi se cini da nikad nizu bili blize daljem plasmanu. Ova granica je premala, a u online kladionicama je ona postavljena i na 24. Sa vecom kvotom naravno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakva tragedija... Celu utakmicu Phoenix vodi i onda na minut pre kraja San Antonio izjednači.

Nash je na 7 sekundi pre kraja promasio trojku za izjednacenje i over 19. Ovako, Phoenix izgubio, a on ostao tacno na granici - 19 poena.

Marion je u 1. poluvrmenu postigao 20 poena, a u 2. svega 4. Ali je zato napravio 17 skokova! Yao mije Sunsa, ali se nadam u sledecoj da ce napraviti rebreak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao što sam i napisao u analizi , realno je bilo za očekivati manji broj koševa i pobjedu San Antonia.

Iako su Spursi dosadna momčad , mora se priznati da su već godinama u vrhu.

Teško da će Spursi još jednom izgubiti na domaćem terenu iako se Phoenixu vraćaju suspendirani igrači. San Antonio je momčad koja obo

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ja se Gorane iskreno nadam da grešiš. Pratio sam celu utakmicu i San Antonio je imao sreće noćas. U subotu, ako se ne varam tada se igra 6. utakmica, neću igrati na Phoenix samo zato što sam njihov naivjač, ali mislim da vredi pokušati sa tipom 2, makar sa hendiem ma koliki on bio. U ekipu se vraćaju Stoudemire i Diaw a Horry neće igrati za San Antonio i tu vidim veliku prednost Sunsa. Noćas Duncan nije iskoristio odsustvo glavnog konkurenta, a dozvolio je da ga nadskače Marion. Nash nije bio u nekoj pucačkoj formi, što je i razumljivo s obzirom na povredu, ali mora ga sledeća krenuti sa over 24. Dodaj tome još bar toliko Stoudemireovih koševa i eto polovine. Marion je odličan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je opet istina, ali imam dojam da je ove godine San Antonio lošije igra nego zadnjih godina, neznam, mo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...