Jump to content

Recommended Posts

Posted

Seppi A.-Dlouhy L. tip 1 1.55 @ SuperSport

Seppi je kvalitetniji i mislim da bude lako prošel u slijedeče kolo čak se bi mogao kladiti 2:0 u setovima za seppija!!

Ulog 10/10

Posted

Federer - Ljubičić 2 @ 4.00 Favorit

Iako je Federer prvi igrac svita, mislim da je doslo vrime da mu Ivan uzme "skalp" iz razloga sta Roger ne briljira, a Ivan nakon 3tjedne stanke opet igra vrhunski i jos se igra na podlozi koja mu odgovara.

Ulog 10/10

:o

Posted
  thezemo said:
Schalke-Palermo/Palermo

2 2,40

Vjerujem u prolaz Schalkea, a da bi to ostvarili, trebali bi ostat neokrznuti jer bi tad morali zabiti 3 gola za prolaz. Iako je Palermo dosad na svim gostovanjima zabio najmanje gol u skupinama, ali tamo je najjača momčad bio Espanyol. Schalke nije pobje

Posted

Kladionica SuperSport

16274 - Buffalo- 23:55

Kv.: 2,20

Uvjet: više od 6 golova na utakmici

Ulog: 10/10

Buffalo u zadnjih 10 utakmica ima omjer datih i primljenih golova 48:33, šta bi značilo da daje 5, a prima 3 gola u prosjeku, odnosno da na utakmici pada 8 golova. U zadnja četiri njihova me

Posted

Nieminen - Srichaphan 05:00

Tip: 1

Koeficijent: 1.75

Ulog: 10

Nieminen ima 3-1 h2h sa Srichaphanom - dobio je i zadnji meč prošle godine.

Ove godine Nieminen igra odlično, ima i 1 osvojen turnir, prošlo kolo je izbacio Safina sa 2:0 - sad je na redu umorni Srichapan - koji je jučer izbacio Nalbandiana - ali Nalbandian nije bio na nivou!!!

Još jedna prednost Nieminena je to što je livak - a to je neugodno (suprotni felševi i slično)

Guest theboss5
Posted
  theboss5 said:
Schalke 04(h0:1)-Palermo  1  2,70 čet 20:30  

ulog:10/10

jednostavno zašto:

prva tekma završila 0:1...schalke prolazi bez produ

Guest theboss5
Posted
  Vesna_SK said:
Schalke 04-Palermo 01

Nemam vremena za vlastite argumente, pa evo tu

Posted
  theboss5 said:

ovo se stvarno netreba priznat...pa ovo je strašno...samo stavit link!!!to nije pravilo!!onda smo svi mogli stavit uefinu stranicu koji smo igrali uefu danas i čitajte si!!!!izaberite si kaj hoćete!!!!

ja nisam stavila stranicu uefe niti stranicu sa statistikama, nego nečiju analizu! koju bih i da sam imala vremena ionako samo ukratko prevela! Jesi li uopće kliknuo?

a ako se mene proglasi neaktivnom onda... svima je jasno što slijedi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif

no sumnjam da će se to dogoditi, jer kao što sam već najavila u temi s komentarima, 3 puta pošaljem komentar, ali svaki 4. put ipak ne stignem.

Laku noć! nema me 3 dana!

Posted

Buffalo - Toronto 1 (1.85) PSK

Cini mi se da pocinje poslje 1 sat... nadam se da nisam zakasnio....

Neda mi se objasnjavat jel sam mrtav umoran a sad sam stigo s posla, odo ravno u krpe..

Ulog 10 /10

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...