eKICh 0 Posted March 16, 2006 Seppi A.-Dlouhy L. tip 1 1.55 @ SuperSport Seppi je kvalitetniji i mislim da bude lako prošel u slijedeče kolo čak se bi mogao kladiti 2:0 u setovima za seppija!! Ulog 10/10 Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted March 16, 2006 Federer - Ljubičić 2 @ 4.00 Favorit Iako je Federer prvi igrac svita, mislim da je doslo vrime da mu Ivan uzme "skalp" iz razloga sta Roger ne briljira, a Ivan nakon 3tjedne stanke opet igra vrhunski i jos se igra na podlozi koja mu odgovara. Ulog 10/10 :o Share this post Link to post Share on other sites
thezemo 0 Posted March 16, 2006 Schalke-Palermo/Palermo2 2,40 Vjerujem u prolaz Schalkea, a da bi to ostvarili, trebali bi ostat neokrznuti jer bi tad morali zabiti 3 gola za prolaz. Iako je Palermo dosad na svim gostovanjima zabio najmanje gol u skupinama, ali tamo je najjača momčad bio Espanyol. Schalke nije pobje Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 16, 2006 Kladionica SuperSport 16274 - Buffalo- 23:55 Kv.: 2,20 Uvjet: više od 6 golova na utakmici Ulog: 10/10 Buffalo u zadnjih 10 utakmica ima omjer datih i primljenih golova 48:33, šta bi značilo da daje 5, a prima 3 gola u prosjeku, odnosno da na utakmici pada 8 golova. U zadnja četiri njihova me Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 16, 2006 Nieminen - Srichaphan 05:00 Tip: 1 Koeficijent: 1.75 Ulog: 10 Nieminen ima 3-1 h2h sa Srichaphanom - dobio je i zadnji meč prošle godine. Ove godine Nieminen igra odlično, ima i 1 osvojen turnir, prošlo kolo je izbacio Safina sa 2:0 - sad je na redu umorni Srichapan - koji je jučer izbacio Nalbandiana - ali Nalbandian nije bio na nivou!!! Još jedna prednost Nieminena je to što je livak - a to je neugodno (suprotni felševi i slično) Share this post Link to post Share on other sites
Guest theboss5 Posted March 16, 2006 Schalke 04(h0:1)-Palermo 1 2,70 čet 20:30 ulog:10/10 jednostavno zašto: prva tekma završila 0:1...schalke prolazi bez produ Share this post Link to post Share on other sites
Guest theboss5 Posted March 16, 2006 Schalke 04-Palermo 01 Nemam vremena za vlastite argumente, pa evo tu Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted March 16, 2006 ovo se stvarno netreba priznat...pa ovo je strašno...samo stavit link!!!to nije pravilo!!onda smo svi mogli stavit uefinu stranicu koji smo igrali uefu danas i čitajte si!!!!izaberite si kaj hoćete!!!! ja nisam stavila stranicu uefe niti stranicu sa statistikama, nego nečiju analizu! koju bih i da sam imala vremena ionako samo ukratko prevela! Jesi li uopće kliknuo? a ako se mene proglasi neaktivnom onda... svima je jasno što slijedi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif no sumnjam da će se to dogoditi, jer kao što sam već najavila u temi s komentarima, 3 puta pošaljem komentar, ali svaki 4. put ipak ne stignem. Laku noć! nema me 3 dana! Share this post Link to post Share on other sites
zik@ 0 Posted March 16, 2006 Buffalo - Toronto 1 (1.85) PSK Cini mi se da pocinje poslje 1 sat... nadam se da nisam zakasnio.... Neda mi se objasnjavat jel sam mrtav umoran a sad sam stigo s posla, odo ravno u krpe.. Ulog 10 /10 Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 17, 2006 Kladionica SuperSport 16274 - Buffalo- 23:55 Kv.: 2,20 Uvjet: više od 6 golova na utakmici Ulog: 10/10 Tuto TR: 3:1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Share this post Link to post Share on other sites