Jump to content
Sign in to follow this  
m&m

Subota, 26.05.2007.

Recommended Posts

15:00 Dementieva - Rezai 2 @ 2.30; 2:0 @ 4.70 (Rezai) Supersport

 

U finalu Istanbula sastaju se 2. nositeljica Ruskinja Elena Dementieva i iznenadjenje turnira mlada Francuskinja Aravane Rezai, kojoj je to prvo finale na Touru. Dementieva je trenutno 14. igracica u poretku WTA dok je Rezai na 59. mjestu.

U karijeri su medjusobno odigrale jedan susret, 2006. godine u osmini finala US Opena Dementieva je bila uspjesnija 7/5 6/4.

 

Do finala Dementieva je dosla pobjedama nad Kostanic-Tosic (6/3 6/3), Castano (1/6 6/4 6/4) i Bondarenko (7/6 6/2). Iako njeni rezultati izgledaju uvjerljivo, do pobjeda nije dosla nimalo lako, uz mnogo pogresaka servis je gubila previse puta, ali opet na njenu srecu njene protivnice grijesile su jos vise. S druge strane put do svog prvog finala Rezai izgleda impresivno, sami time sto je u dva laka seta svladala i Sharapovu koja se vraca nakon ozljede (6/2 6/4) i Venus Williams (6/4 6/4). Set je izgubila jedino u mecu protiv Shaughnessy (1/6 6/1 6/4).

Gledajuci rezultate ove sezone, Dementieva je u prednosti (15.7), Rezai (6/11), na zemlji obje imaju samo 3 poraza, Dementieva 9 pobjeda, Rezai 6.

 

Iako je Dementieva ovdje favorit, nije nepobjediva, mislim da je Rezai sposobna napraviti jos jedno iznenadjenje i na najbolji moguci nacin otici kuci na 2. Grand Slam sezone s prvim osvojenim turinrom u karijeri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...