Jump to content
Sign in to follow this  
m&m

Utorak, 29.05.2007.

Recommended Posts

13:30 Gajdosova - Petkovic 2 @ 2.00; 2:0 @ 3.80 (Petkovic) Supersport

 

Kako stvari danas stoje s vremenom u Parizu, cini se da ce treceg dana Roland Garrosa napokon biti malo vise tenisa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

 

Na terenu br.11, kao treci mec nakon 11 sati trebale bi odigrati dvije vrsnjakinje Slovakinja Jarmila Gajdosova (86.-WTA) i igracica iz kvalifikacija Njemica Andrea Petkovic (150.-WTA). Do sada su se medjusobno susrele samo jednom, 2005. godine u Portorozu na tvrdoj podlozi bolja je bila Gajdosova u tri seta (6/4 3/6 6/3).

 

Petkovic je kroz pariske kvalifikacije prosla uvjerljivo pobijedivsi sve svoje protivnice u 2 seta, redom su to bile: Hlavackova (6/3 6/2), Rolle (6/2 6/3) i Emma Laine (6/4 6/2).

Statistika Petkovic ove godine izgleda dosta dobro, odigrala je 40.-ak meceva (vecina je to turnira nize kategorije) i pritom zabiljezila 26 pobjeda i 12 poraza. Od tog broja izdvojit cu rezultate na zemlji, 4 turnira, 12 meceva, 4 poraza (Kustava, Olaru, Peng, Szavay). Najdalje je stigla u spanjolskom Torrentu, gdje je u finalu porazena u 3 seta (6/4 5/7 6/4) od Rumunjke Olaru koja je trenutno u odlicnoj formi.

 

Njenoj danasnjoj protivnici, Slovakinji Jarmili Gajdosovoj ovo je drugi nastup u Roland Garrosu, prosle godine u svom prvom nastupu bila je zaustavljena u 2. kolu. Ove godine sto se tice statistickih podataka, Gajdosova ima omjer pobjeda i poraza 14-14, na zemlji 11 meceva, 6 pobjeda i 5 poraza. Najbolji rezultat ostvarila je u Pragu gdje je u cetvrtfinalu sa 6/1 6/4 porazena od Marion Bartoli.

 

Iako od strane kladionica nije postavljena kao favorit u ovom mecu, s obzirom na za nijansu bolju formu na zemlji i prije svega dobro odradjene kvalifikacije dajem prednost Petkovic kojoj je ovo debitantski nastup u glavnom truniru Roland Garrosa i opcenito prvi Grand Slam nastup u pojedinacnoj konkurenciji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...