Jump to content
Sign in to follow this  
grandmasterchief

04,06,07 Ponedjeljak

Recommended Posts

Carlos Moya-Jonas Bjorkman 11,00 tip:2 koeficijent:5,50

 

Carlos Moya je 23 nositelji,i već neko vrijeme se redovito pasira u četrtfinala i polufinala zemlja-teniskih turnira,u prvom kolu prošao je Andreasa Seppia,zatim u drugom Florenta Serru,a u trećem Juan Pablo Brzezickoh,sad je na red došao švedski veteran,koji nas je sve iznenadio plasiravši se u osminu finala raland Garrosa,Bjorkman je na svom puto,dobio Petra Luczaka u prvom,Ivo Karlovića u drugom ,Oscara Hernandeza u trećem kolu,sad mu dolazi puno jači protivnik,Carlos Moya,koji je jači od njega,bolji,+ još se igra ne zemlji,ali mislim da je Bjorkmanu ovo zadnja prilika da uradi nešto značajno na velikom turnira,pa stoga mislim da će dobiti Carlosa Moyu,bit će to jedna teška i dugotrajna borba,ali mislim da Bjorkman to mo

Share this post


Link to post
Share on other sites

13:30 Husarova/Shaughnessy - Krajicek/Radwanska 2 @ 2.30

 

U 3. kolu Roland Garrosa u konkurenciji zenskih parova, 3. mec nakon 11. sati na terenu br. 2 odigrat ce mladi par Krajicek/Radwanska i vec iskusna slovacko-americka kombinacija Husarova/Shaughnessy. Prvi im je to medjusobni susret.

 

Radwanska i Krajicek prvi put igraju zajedno, odigrale su dva meca u Parizu i obadva dobila u dva seta; Groenefeld/Suarez (6/2 6/0), Kudryavtseva/Laine (6/4 6/1).

Husarova/Shaughnessy ove sezone imaju omjer 9-6, na zemlji 6-2. U prva dva kola takodjer su u dva seta pobijedile parove Bammer/Schruff (6/2 6/3) i sestre Bondarenko (6/1 6/3). Prije Roland Garrosa na zemlji su odigrale dva turnira (Berlin, Rim), na oba su porazene u cetvrtfinalu.

 

Sto se tice rankinga, pojedinacnog i u paru, ovdje to izgleda ovako:

singl/parovi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...