Jump to content
Sign in to follow this  
Barcelona

Èetvrtak, 07.06.2007.

Recommended Posts

MLB

 

02:35 Texas - Detroit /Over 10,5/ @1.65 Hrvatska Lutrija

 

Noćas je Detroit, sa Verlanderom kao startnim bacačem, pocepao najslabiju ekipu u MLB - 10:0. Texas ima 21 pobedu i čak 38 poraza, a kod kuće je skor takodje negativan - 12 pobeda i 16 poraza. U proseku na njegovim mečevima bude 10.70 runova.

Na ovom meču je startni bacač Kameron David Loe sa bilansom od jedne pobede i pet poraza, uz 6.37 ERA. On u ovom mesecu ima čak 8.44 ERA. U ovoj sezoni nema nastupa protiv Detroita.

Detroit ima 33 pobede i 25 poraza, pa je odmah iza Clevelanda na Istoku. U gostima ima 18 pobeda i 14 poraza. Na njegovim mečevima se prosečno napravi 11.38 runova. Na ovom meču je kao startni bacač najavljen Michael Warren Maroth koji ima u ovoj sezoni 3 pobede i 2 poraza, uz 5.28 ERA. U ovom mesecu ima 7.50 ERA.

 

Znači, nastupaju dva bacača koji dozvoljavaju puno runova. Osim toga, Detroit ima mnogo bolji roster i trebalo bi da usledi još jedno razbijanje Teksašana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atlanta-Chicago Cubs 2 1,90

Klada: supersport

Ulog: 10/10

 

Moram priznati da o ovoj utkamici razmišljam od jutra. Za Atlantu baca trenutacno po meni njihov najbolji bacac Chuck James koji u zadnjih 8 utakmica konstantno odlicno baca( najviši ER mu je 3! u zadnjih 8 utakmica). Za Cubse baca Rich Hill koji je odlicno bacao zadnje dvije utakmice, ali njegova karakteristika je da baci dvije odlicno , a onda nekoliko loših što mi se osobno ne svida. Imam u vidu i to da je u zadnjih 5 utakmica Atlanta izgubila 4 pa ocekujem budenje Atlantinih udaraca pred svojim navijacima. Za Cubse nece igrati Aramis Ramirez jedan od najboljih udaraca i nadam se da ce za Atlantu zaigrati Edgar Renteria što daje dodatnu snagu Atlanti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrijeme odigravanja: 02:35

Naziv para: Texas - Detroit

Tip para: DET Tigers by 7 runs or more

Tečaj: 9.00

 

Evo mene opet sa razvaljivanjem protivnika bar se nadam.

 

Za Detroit starta Mike Maroth (3-2, 5.28 ERA) protiv Texasa mu baš i ne ide 1-3 with an 8.67 ERA dok sa druge strane za slabašni Texas baca Kameron Loe (1-5, 6.37) koji je još u lošijem stanju nego njegov klub ima seriju od 5 poraza za redom 0-5 with a 7.29 ERA.

 

Detroit ima score 33-25 ali mu baš i ne ide u prilog što od zadnjih 10 utakmica ima samo 4-6 ali zato je tu Texas koji ima još gore stanje u svom scoru 21-38 a u zadnjih 10 utakmica 3-7.

 

Ove dvije momčdi su igrale i sinoć gdje se je i dogodio potop koji me je privukao na ovaj par Detoit je pobijedio 10-0.

 

Mislim da se ovo isplati probati!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...