Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

13.07.2007. - petak

Recommended Posts

20:45 - 6792-U2 - Bray - Derry (više od 2 gola) -

Share this post


Link to post
Share on other sites

USL 1

 

05:00 Portland - California 1 @1.50 Hrvatska Lutrija

 

Portland je trenutno na četvrtom mestu USL 1 sa 24 boda, i samo je na 4 boda zaostatka za prvoplasiranim Settle Sounders, ali ima i čak 5 utakmica manje. Ostvario je 7 pobeda 3 remija i 2 poraza, uz gol razliku 17:7. Kao domaćin ima 4 pobede i 3 remija, bez poraza, uz gol razliku 11:4. U seriji je od 3 uzastopne pobede od kojih je jedna kod kuće. Na te tri utakmice nije primio ni jedan gol.

 

California je u toj ligi ekipa za napucavanje. Poslednja je, dakle dvanaesta, sa 11 osvojenih bodova iz petnaest utakmica - 2 pobede, 5 remija i 8 poraza, uz gol razliku 11:22. U gostima ima osvojenih 6 bodova - 1 pobeda, 3 remija i 2 poraza, uz gol razliku 5:6. Iako poslednja ekipa u ligi, ipak kao gost i nije tako loša, ali svejedno opet najlošija u ligi. U seriji je od 3 uzastopna poraza, sva tri kod kuće i sva tri sa handicapom, od kojih je jedan i od Portlanda (1:3). Na ta tri susreta dala je 2 a primila 9 golova.

 

Ove dve ekipe su se susrele već 3 puta u ovoj sezoni i sva tri puta je Portland pobedio: 2:0 kod kuće i u gostima 1:0 i 3:0 (pre dve sedmice). Osim ove utakmice noćas, sastaće se za dva dana još jednom, takodje u Portlandu.

 

Portland Timbers su na ovom meču apsolutni favoriti. California je mlad klub osnovan prošle godine i u zemlji u kojoj soccer tek dosti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...