Jump to content
Sign in to follow this  
m&m

Nedjelja, 15.07.2007.

Recommended Posts

16:00 Ozegovic - Hsieh 1 @ 1.90 (SuperSport)

 

Nakon jucerasnje uvjerljive pobjede nad prvom igracicom Fed Cup reprezentacije Kineskog Taipeia Yung-Jan Chan, Nika Ozegovic danas u drugom mecu dana za protivnicu ima Su-Wei Hsieh koja je jucer pobjedom nad Jelenom Kostanic-Tosic izjednacila ukupan rezultat na 1-1 u borbi za ostanak u Svjetskoj skupini.. Susret se igra pred nasom publikom na zemljanoj podlozi TK "Split".

 

Nika Ozegovic u posljednje vrijeme ostvaruje vrlo dobre rezultate, i cini se kao jedina svijetla tocka nase zenske teniske reprezentacije. Ovisno o rezultatu prvog danasnjeg meca Jelene Kostanic-Tosic i Yung-Jan Chan, Nika ce igrati susret ili za aktivan rezultat u ovom dvoboju reprezentacija, ili za potvrdu pobjede nad Kineskim Taipei-om.

 

Nika Ozegovic trenutno se nalazi na 131. mjestu WTA ljestvice, na race listi 119.-ta, s omjerom pobjeda i poraza 31-10, od toga na zemlji 12-5. Od rezultata ove godine svakako je najznacajniji onaj najfriskiji, Wimbledon i 2. kolo, te nekoliko challengera.

Ovo su njeni prvi mecevi za reprezentaciju u Fed Cupu, startala je pobjedom, nadam se da ce tako nastaviti i danas.

 

Njena danasnja protivnica, godinu dana mladja Su-Wei Hsieh 112. je na WTA ljestvici (133. na race listi). U ovoj godini zabiljezila je 21 pobjedu i 10 poraza, na zemlji 4-2. I njoj je kao i Niki ove godine bio uspjesan Wimbledon u kojem je nakon dobrih kvalifikacija ispala u 1. kolu. Osim Wimbledona uspjesna je bila i u kvalifikacijama Roland Garrosa, gdje je takodjer porazena u 1. kolu.

 

Za Fed Cup reprezentaciju nastupa od 2003. godine, a ovo joj je 13. nastup, zasad ima 7 pobjeda i 5 poraza. Jucerasnja pobjeda nad Kostanic-Tosic joj je prva u Fed Cup ostvarena na zemlji. Ta pobjeda i nije preveliko iznenadjenje s obzirom na trenutno dosta losu Jeleninu formu, koja je bez obzira na sve imala i dobre sanse za pobjedu, koje medjutim nije uspjela iskoristiti.

 

Za razliku od Jelene jucer, vjerujem da ce Nika jos jednom potvrditi svoju dobru formu i u dvoboju "drugih" igracica uspjeti donijeti vrlo vazan bod reprezentaciji pred mozda odlucujuci susret parova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kerr/Thomas-Heale/Kunits 1 @ 1,55 @ 21,30h @ Germania FT 6:3, 7:5 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

 

ulog: 9/10

Finale turnira u Newportu, igra se na travi.

 

Od samog početka turnira Kerr/Thomas su mi bili prvi favoriti za naslov i redovito sam ih igra na listićima.

Njih dvojica nisu česta kombinacija na touru, ali kako su obojica igrači parova nije im se bilo teško prilagoditi i priviknuti na suigrača.

Kerr igra najčešće u paru sa Skochom i oni su na 19 mjestu ljestvice parova, a ove sezone imaju osvojenu Casablacu i polufinale Acapulca, a Kerr ima i polufinale Poertschacha u paru sa Garciom.

Thomas igra najčešče u paru sa Goldsteinom, ali on je igrao sa više suigrača, me

Edited by Voluharica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...