Jump to content
Sign in to follow this  
Berma

07.08.2007.-utorak

Recommended Posts

Danas stavljam na nogomet jer stvarno nemam srece u baseball-u stavim veliki koeficijent I fulam gat j.zamalo sam ga pogodio jer se završilo 3:2.no dobro dosta o tome nego danas stavljam na par Bohemians-Shamrock Rovers to je IRSKI LIGA KUP I to polufinale gdje bi kao pobjednik trebao izaci Bohemians znaci pobjeda domacina koeficijent 2.15.Bohemians je popravio svoju statistiku pobjedivši Bray Wander sa 2:0.Dok je s druge strane Shamrock u svojem zadnjem kolu tukao Longford Town u gostima sa 0:3.Ali to nije bitno nego kad pogledamo me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beitar Jerusalem - FC Kopenhagen (0:1) 20:15

 

Pick: 1X @ 1.34

 

FC Kopenhagen je u prvom susretu na svom terenu slavio 1-0. Domaćini su dosta rano poveli, u 9 min. strijelac je bio Allback. Za Beitar neće nastupiti Derek Boateng, zbog crvenog kartona u prošlom susretu. Obe momčadu vrlo dobre, s dosta reprez. igrača. Kvota na Beitar je dosta pala...

 

http://www.betexplorer.com/soccer/internat...matchid=6246701

 

Za malo hrabrije 1 @ 2.30. Solidno...

Edited by Kun

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00 -

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

JUZNOAMERICKI KUP

 

Jorge Wilst. - Audax Italiano 03:30

 

Pick: X2

 

1.59 @ Favorit

 

Evo posto ovo ne pisem sa svog kompjutora pa nece biti nekih znakova sve ce biti sa c,z,s posto ih ovaj kompjutor nema hrvatsku tipkovnicu!!

 

Da pocnem uzvratan susret prvi mec je dobio na svom terenu Audax sa cistih 2:0 a moglo je biti i vise jer audax je koliko sam cital imao jako puno sansi koje je propustio. Audax ima nekolicinu jako kvalitetnih igraca i nekoliko reprezentativca Cilea posto je to cileanski klub.

Jorge Wilst bolivijski klub jedna mala mozda prednost je to sto im se stadion nalazi na nadmorskoj visini visoj od 2500 metara, ali ako znamo da je Cile cijeli u Andama i da i on ima visoke terene to nebi trebal biti neki veci hendikep.

 

Veceras nece za domacina nastupiti S. Lima koji je suspendiran, a u boliviju nije za gosta otputoval C. Santis koji je ozljeden obojica su igraci sredine terena. Ima jedna zanimljivost a to je da Audax nije izgubio posljednjih 15 internaqcionalnih utakmica pa vjerujem da ni ovdje protiv takve momcadi nece da izgube.

Audax ima imena poput Villanueva (playmaker), B. Rieloff (defender), N. Peric (gk) koji igraju za nacionalnu momcad.

 

Evo i sastava:

 

WILSTERMANN: Hugo Su

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...