Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

Pravila natjecanja Analiza

Recommended Posts

Pravila natjecanja Analiza Unibet.com

1. Natjecati se mogu svi registrirani članovi Bet-Club foruma (u daljnjem tekstu: Forum) isključivo sa jednim korisničkim računom.

2. Natjecanje se organizra 'dan za dan' i traje jedan mjesečni ciklus od prvog dana do posljednjeg dana tekućeg mjeseca.

3. Svaki natjecatelj starta sa 0 bodova, a bodove osvaja ili gubi na sljedeće načine:
- za ispravno postavljenu i napisanu analizu natjecatelju se obračunava 5 bodova;
- ako natjecatelj uz ispravno napisanu analizu još i pogodi tip koji je naveo u analizi obračunavaju mu se i bodovi koji ovise o tečaju tipovanog para. Ukoliko je npr. tečaj 1.60 natjecatelju se obračunava ukupno (1.60 + 5) = 6.60 bodova.
- ako natjecatelj uz ispravno napisanu analizu promaši tip koji je naveo u analizi, oduzimaju mu se bodovi koji ovise o tečaju tipovanog para. Ukoliko je npr. tečaj 1.60 natjecatelju se oduzima 1,60 bodova i prizna mu se samo (5 - 1,60) = 3,40 bodova.
- ako se analiza ne prizna natjecatelju se oduzima 5 bodova, a ako natjecatelj pogodi tip koji je naveo u analizi obračunavaju mu se bodovi koji ovise o tečaju tipovanog para, ako je npr. tečaj 1.60 natjecatelju se obračunava ukupno (1,60 - 5) = -3,40 bodova.
- ako se natjecatelju analiza ne prizna, a natjecatelj uz to još i ne pogodi tip koji je naveo u analizi, natjecatelju se oduzimaju bodovi za analizu i tečaj, npr.- 5 - 1,60 = -6,60.
- ako je natjecatelju analizirani par odgođen ili poništen, natjecatelju obračunava samo 5 bodova za analizu.

4. Analize se pišu unutar kategorije "Analize utakmica" u odgovarajuću sportsku rubriku na forumu (nogomet, košarka, hokej, rukomet, tenis, baseball, ostali sportovi).

5. Analizu se postavlja na natjecanje putem prijave koja se obavlja ispunjavanjem svih polja skripte i postavljanjem tako ispunjene skripte u dnevnu temu natjecanja, a parovi se mogu birati samo iz kladionica koje su u skripti. Analize koji nisu prijavlje na ovaj način ne sudjeluju u natjecanju.

6. Natjecatelj može prijaviti maksimalno jednu analizu dnevno i to samo za par koji se može samostalno uplatiti (singl uplata) u kladionici iz koje je par. Ukoliko želi sudjelovati u natjecanju za nagrade mjesečno natjecatelj mora napisati minimalno 15 analiza.

7. Analiza se mora prijaviti najkasnije 5 minuta prije početka susreta, a za početak susreta važi stvarno vrijeme i datum u mjestu odigravanja susreta, a ne ono koje postave kladionice. Minimalni tečaj analiziranoga para mora biti 1.40.

8. Prijavljene analize pregledavaju i označavaju moderatori natjecanja i provjeravaju da li je analiza ispravno napisana.

9. Ispravno napisana analiza MORA sadržavati jasno objašnjenje i zaključak zašto se odigrava baš taj par, te:
- tip analiziranog para
- vrijeme odigravanja susreta (stvarno vrijeme i datum u mjestu odigravanja susreta)
- tečaj tipovanog para
- kladionicu iz koje je uzet par i tečaj

10. Ukoliko analiza ne zadovoljava jedan od navedenih uvjeta ne će se bodovati i neće sudjelovati u natjecanju za taj dan.

11. Natjecatelj ne smije postaviti na natjecanje analizu para sa istim tipom za koji je već taj dan napisana analiza drugog natjecatelja, a ukoliko to učini, analiza mu se poništava. Natjecatelj može postaviti analizu za isti par isključivo sa različitim tipom.

12. Ukoliko natjecatelj primjeti da mu je par kojeg je analizirao odgođen ili poništen, može postaviti novu analizu uz obrazloženje da mu je prije postavljeni par poništen. Ukoliko ne postavi novu analizu, odgođeni analizirani par se poništava, ali analiza se priznaje.

13. Natjecatelj mora postavljati isključivo svoje analize. Ukoliko natjecatelj postavi/kopira tuđu analizu pod svoje ime biti će diskvalificiran iz daljnjeg natjecanja.

14. Natjecatelj ne može mijenjati ili poništavati već postavljenu analizu ukoliko je susret započeo i nakon završenog susreta, odnosno unutar 5 minuta prije početka susreta. Natjecatelj može samo ispraviti greške u pisanju ili ukoliko je izostavljen podatak bitan za analizu i to najkasnije do 5 minuta prije početka susreta.

15. Na kraju mjeseca prvih pet natjecatelja s najvećim brojem bodova osvajaju sljedeće nagrade na račun kod Unibet kladionice:

1. mjesto - 45 €
2. mjesto - 30 €
3. mjesto - 25 €
4. mjesto - 20 €
5. mjesto - 15 €

16. U slučaju istog broja bodova na kraju natjecanja pobjednik je onaj natjecatelj koji ima više pogođenih tipova. U slučaju istog broja pogođenih tipova, pobjednik je onaj natjecatelj koji je pogodio par sa većim tečajem.

17. Natjecanje vodi glavni moderator foruma Tuto, a pomažu mu moderatori. Sve sporove u vezi analiza postavljenih na natjecanje rješava glavni moderator, samostalno ili na prijedlog moderatora. Ukoliko natjecatelj nije zadovoljan odlukom glavnog moderatora može izraziti prigovor administratoru i njegova je odluka izvršna.

18. Glavni moderator foruma za vođenje i uređivanje natjecanja Analiza - Unibet.com dobiva mjesečnu naknadu od ukupne nagrade spozora (150 €) u iznosu od 10% (15 €).

19. Svako nepridržavanje pravila biti će kažnjeno zabranom natjecanja na ovom Forumu.

Edited by Dwiz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zbog pogreške, jer se za prošla dva mjeseca (kolovoz i rujan 2007.) smatralo da Unibet sponzorira natjecanje sa 200 €, umjesto sa 150 €, a da bi se kompenzirale isplaćene nagrade natjecateljima za rujan, samo u studenom će nagrade biti umanjene na 100 € i ovako raspodijeljene:

 

Nagrade (samo u studenom):

1. mjesto - 40 €

2. mjesto - 25 €

3. mjesto - 15 €

4. mjesto - 10 €

 

U prosincu će biti ponovo vraćene na 150 € i dijelit će se na pet dobitnika prema gornjim pravilima.

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...